Shop
Ultimele 100 de articole

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Zodia care îşi vindecă răni ascunse. Cu ce provocări vine vara şi ce se întâmplă până la Crăciun

24 iunie 2017, , Vizualizări: 1,655
horoscop cristina demetrescu

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU:  La sfarsit de an rasare soarele si pe strada voastra si nu mai este bine sa traiti in trecut, ci sa priviti spre viitor, sa primiti iubirea nu ca pe o vindecare a trecutului, ci ca pe o dorinta de a darui si a simiti firesc.

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: 2017 este anul in care continuati acel proces de curatare si vindecare a unor rani ascunse care au actionat surd in ultimii ani. Fiind o zodie hiper-senzitiva, de multe ori nu proceseaza mentalul vostru, ceea ce mai intai simtiti nedefinit. Incepand de anul trecut, cand mai intai a trebuit sa faceti fata in mod spontan unor situatii de viata atipice pentru stilul vostru precaut de a trai, au urmat rand pe rand treceri de la o stare la cealalta, cand greu de suportat, cand caracterizate de optimist, simtind sau stiind ca va duceti, cu toate auspiciile impotriva, spre o rezolvare a problemelor aparute.

Felul vostru de a va proteja, comod dealtfel, politica de strut binecunoscuta, de multe ori nu v-a dat curajul de a vedea ceea ce, de fapt, striga in gura mare langa voi. Lucruri evidente, s-ar spune, acum cand fara sa mai fiti intrebati, a trebuit si trebuie in continuare sa le faceti fata. Si ca niciun Rac sa nu se supere pe mine, comoditatea mai sus amintita se refera la lipsa de actiune si schimbare de strategie de viata atunci cand se cere sa va cunoasteti si sa va iubiti pe voi mai mult. Atunci cand totul trebuie schimbat si va este comod sa o luati de la capat, cumva. Comoditatea care genereaza inertia.

Problemele sunt diverse de la Rac la Rac, insa cele mai frecvent intalnite puteau fi cele legate de familie, relatia cu parintii sau unul dintre parinti, relatile conjugale, iubirea, copiii existenti sau cei care inca intarzie sa apara, casa sau orice proprietate care v-a luat de cativa ani incoace prizonieri si incercati sa gasiti o relzovare, sanatatea voastra sau a celor dragi, dar si serviciul sau orientarea profesionala, acolo unde stiati ca este nevoie sa faceti ceva mai mult daca doriti sa fiti linistiti.

Pana la sfarsit de decembrie sanatatea poate ridica probleme sau poate fi o aparenta manifestare de boala, care de fapt este ceea ce seamana cu un simptom, dar poate fi somatic. Intre 15 februarie si 10 noiembrie apar in plus, pe langa toate acele probleme care va sacaiau, dar care nu erau atat de grave sa va trimita la doctor, si erorile medicale. Toata povestea asta, repet, tine aproape un an si va fi indicat sa nu va repeziti cu concluziile, nici spre bine, nici spre rau, ci sa cautati ca informatia primita de la medic sa fie pe deplin inteleasa de voi si digerata corect, fapt ce va va asigura ca diagnosticul sau metoda de tratament este cea mai potrivita. Daca nu sunteti siguri, cautati in continuare, dar rapid, nu amanand o luna, pana gasiti ce cautati. Posibile erori la analizele de sange. Pe baza unor valori fluctuante din diverse motive, cineva se poate grabi sa va puna un diagnostic care va sperie. Repetati analizele. Cautati ce alet cauze mai pot conduce spre manifestarea unor boli rare sau atipice, intreband, cercetand, cautand. Nu faceti interventii care nu sunt necesare, musai, genul celor estetice sau implanturi de orice gen. Cei care lucreaza in sistemul medical trebuie sa faca tot efortul de a nu trata superficial anumite cazuri sau de a renunta la un numar de ore de munca care genereaza oboseala si lipsa de atentie.

HOROSCOPUL complet este pe RTV.NET

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu