Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop chinezesc 2019. Cele mai PUTERNICE TALISMANE pentru Anul Mistretului de Pamant, in functie de zodie

05 februarie 2019, , Vizualizări:
Talismane pentru Anul Mistretului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - luck-1914363_1280

 

Talismane pentru Anul Mistretului. MAIMUTA

Anul Mistretului de Pamant aduce multe recompense pentru Maimuta. Va gusta succesul si isi va face planuri mari pentru viitor. Pentru noroc in cariera, nativii zodiei ar trebui sa aiba pe birou o statueta cu Buddha razand sau o statueta Broasca banilor. De asemenea, bambusul este de bun augur pentru Maimuta.

 

 

Talismane pentru Anul Mistretului. Cocos

Anul Mistretului de Pamant este benefic pentru Cocos. Ei vor avea parte de oportunitati ceea ce le vor permite sa isi schimbe viata. Steaua dragostei straluceste deasupra nativilor zodiei. Pot aparea usoare turbulente in zona sanatate, de aceea amuletele ar trebui sa vizeze acest aspect. Pentru cocosi, cele mai puternice talismane pentru anul 2019 sunt o amuleta cu animalul care patroneaza sodia sau un cufar de comori din jad galben.

 

 

Talismane pentru Anul Mistretului. Caine

Anul Mistretului de Pamant aduce multe oportunitati pentru Caine. Desi va avea lupte de dus, Cainele va iesi invingator, mai ales in viata profesionala. Pentru mai mult noroc, nativii zodiei vor avea nevoie de un pandantiv din aur alb reprezentand un os sau o figurina din Swarovski Cainele Wan Wan.

 

 

 

Talismane pentru Anul Mistretului. Mistret

Anul Mistretului de Pamant aduce pentru Mistreti stabilitate atat in viata amoroasa, cat si in cea profesionala. Este momentul pentru planuri marete de viitor. Nu vor duce lipsa de inspiratie. Dar va trebui sa fie atenti la capitolul sanatate, mai ales ca au tendinta sa se ingrase. Pentru Mistreti, cele mai puternice talismane din anul 2019 sunt un set de statuete din alama Pi Yao/Pi Xiu sau o statueta cu Ganesha (Ganpati), zeul cu cap de elefant.

 

 

Sursa: thechinesezodiac.org

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax