Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop chinezesc 2019. Cele mai PUTERNICE TALISMANE pentru Anul Mistretului de Pamant, in functie de zodie

05 februarie 2019, , Vizualizări:
Talismane pentru Anul Mistretului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - luck-1914363_1280

Talismane pentru Anul Mistretului. DRAGON

Anul Mistretului de Pamant aduce pentru Dragoni un ambient placut, multe activitati, mai ales in domeniul profesional. Succes deplin pentru Dragoni, in 2019. Ei au nevoie, insa, de talismane care sa le protejeze sanatatea. Ca de exemplu, un pandantiv in forma de dragon cu flacari sau o statuie verde Pi Xiu / Pi Yao pentru prosperitate si noroc.

 

 

Talismane pentru Anul Mistretului. SARPE

Anul Mistretului de Pamant este promitator pentru nativii zodiei. Desi pot avea castiguri substantiale, sunt tot timpul pe fuga si au nevoie de control. In acest an, Serpii singuri au sanse mari sa-si gaseasca jumatatea. Pentru si mai mult noroc, le trebuie o amuleta “prinzator de vise” in forma de stea sau de o bratara cu mai multe charmuri europene.

 

 

 

Talismane pentru Anul Mistretului. CAL

Anul Mistretului de Pamant este si bun si rau pentru Cai. Daca in cariera lucrurile nu vor fi la cote inalte, in dragoste vor excela. Pentru a avea mai mult noroc la bani, nativii zodiei vor avea nevoie de un charm cu Buddha norocos, o statueta Calul victoriei sau un pandantiv in forma de potcoava.

 

 

Talismane pentru Anul Mistretului. CAPRA/OAIE

Anul Mistretului de Pamant aduce sensibilitate pentru nativii zodiei. Totusi, vor castiga usor bani, vor avea putea calatori. In amor, insa, lucrurile nu vor sta chiar atat de bine. Vor avea nevoie de multa rabdare si diplomatie. Pentru a atrage dragostea, ei au nevoie de un talisman cu animalul care patroneaza zodia sau o amuleta thailandeza Capra bunastarii.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu