HOROSCOP 2023 DRAGOSTE. Istoricul amoros e luat în vizor. Venus retrograd are multe de spus! - Pagina 4 din 4 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

HOROSCOP 2023 DRAGOSTE. Istoricul amoros e luat în vizor. Venus retrograd are multe de spus!

HOROSCOP 2023 DRAGOSTE
Credit foto: Depositphotos.com

Horoscop 2023 dragoste CAPRICORN

Totul începe să se schimbe în 2023, eliberându-te să te răsfeți cu dragoste și romantism. Este posibil să fi suportat greul unor transformări intense în relațiile tale în ultimii ani. Odată cu Pluto părăsindu-ți semnul și luminând astfel prima casă a ”Eu-lui” în Martie, încrederea ta revine în cel mai bun mod posibil.

Martie aduce și câteva schimbări norocoase în ceea ce privește comunicarea. Ai putea găsi o capacitate crescută de a te exprima într-un mod direct, sigur de sine, atunci când Saturn se mută în casa ta a 3-a a vorbirii. Acest lucru te face mai strategic în ceea ce îi spui unui partener, îmbunătățind atât abilitățile tale de flirt, cât și modul în care abordezi dezacordul cu iubitul tău. Celibatarii pot descoperi romantism proaspat, iar cuplurile isi pot duce relatiile la nivelul urmator.

Află mai multe în Horoscop 2023 dragoste CAPRICORN

Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

Horoscop 2023 dragoste VĂRSĂTOR

Sfera relațiilor tale se poate schimba în sfârșit în direcția corectă în acest an, după peste doi ani de muncă laborioasă și grea. Saturn îți părăsește semnul în Martie, luându-ți o cantitate mare de responsabilitate de pe umeri. În lunile care urmează, poți continua să integrezi lecțiile pe care le-ai învățat despre ce înseamnă să fii într-un parteneriat sănătos. Pe măsură ce transformatorul Pluto se mută în prima ta casă a sinelui mai târziu în Martie, pe urmele lui Saturn, ești înarmat și gata pentru un nivel mai profund de transformare emoțională.

Descoperirile comunicării sunt posibile cu partenerii romantici datorită eclipsei totale de soare din a 3-a casă a conversației, care are loc pe 20 Aprilie. S-ar putea să spui ceva ce te-ai abținut să spui pentru că în sfârșit ai găsit cuvintele. Mărinimosul Jupiter te ajută și aici, dinamizându-ți pasiunile în zona de comunicare pentru prima jumătate a anului. Apoi se mută în a 4-a casă a afacerilor interne la mijlocul lunii Mai, binecuvântând relațiile cu orice partener romantic și ameliorând orice dispute pe care le-ai putea avea recent. Acest lucru aduce vibrații bune, bunătate și multă dragoste în zona ta de acasă pentru restul anului.

Află mai multe în Horoscop 2023 dragoste VĂRSĂTOR

Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

Horoscop 2023 dragoste PEȘTI

Natura ta dulce și romantică este la vedere în acest an, Pești, dar acea tendință de a sacrifica totul pentru iubitul tău ar putea fi temperată. Venus, conducătorul iubirii, frumuseții și romantismului, se află în semnul tău într-o poziție exaltată din 26 Ianuarie până pe 20 Februarie, copleșindu-te cu pasiune.

Saturn, planeta autorității și a regulilor, se mută în propriul tău semn pentru prima dată în 29 de ani și jumătate, oferind o serie valoroasă de lecții despre construirea granițelor. Desigur, probabil preferi să te contopești cu iubitul tău, uitând unde te termini tu și unde începe el. Cu toate acestea, anul acesta veți învăța că limitele adecvate sunt fundamentul unui parteneriat sănătos și de lungă durată – plăcut fără dramatism.

Află mai multe în Horoscop 2023 dragoste PEȘTI

Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

sursa: Tarot.com

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 23/01/2023