HOROSCOP 2023 DRAGOSTE. Istoricul amoros e luat în vizor. Venus retrograd are multe de spus! - Pagina 2 din 4 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

HOROSCOP 2023 DRAGOSTE. Istoricul amoros e luat în vizor. Venus retrograd are multe de spus!

HOROSCOP 2023 DRAGOSTE
Credit foto: Depositphotos.com

Horoscop 2023 dragoste RAC

Ai fost împins printr-un creuzet cosmic incredibil de intens! Acest lucru se datorează poziției lui Pluto în a 7-a casă a conexiunilor personale în ultimul deceniu din viața ta. Dar te poți bucura, Rac – partea obositoare a transformării se apropie de sfârșit în curând. Pluto iese din zona ta de relații pe 23 Martie, deși se întoarce pe 11 Iunie pentru a pune totul în ordine (înainte de a pleca pe termen lung la sfârșitul anului 2024). Maestrul Saturn părăsește sectorul tău sexual în aceeași lună. Munca grea s-a încheiat pentru viața ta amoroasă – este timpul să îmbrățișezi puțină drăgălășenie și multă lumină.

O eclipsă de lună aterizează în a 5-a casă a pasiunii și expresiei pe 5 Mai, ultima dintr-o serie de eclipse care ți-au deschis și închis ușile în viața ta romantică în ultimii ani. Schimbări puternice în starea relației tale sunt posibile cu până la o lună înainte și o lună după această eclipsă. Ar trebui să te ajute cu adevărat să elimini karma și să te elibereze de alianțe toxice sau obiceiuri proaste.

Află mai multe în Horoscop 2023 dragoste RAC

Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

Horoscop 2023 dragoste LEU

2023 este unul dintre cei mai importanți ani pentru viața ta amoroasă în ceea ce se simte ca pentru totdeauna, Leu. Lucrurile încep cu mișcarea lui Saturn pe 7 Martie. Planeta autorității își va face loc în a 8-a casă a sexualității și a vulnerabilității emoționale, încurajându-te să te deschizi și să devii autentic despre ceea ce vrei. Va fi important să te gândești, să vorbești și să îți procesezi dorințele de schimbare în relația cu un partener pentru a-și menține relația să curgă liber. Singur? Ia în considerare să te implici într-o introspecție pentru a afla ce dorești cu adevărat.

Pluto care schimbă viețile se mută în zona relațiilor tale pe 23 Martie, inițiind o fază de impact pentru parteneriatele tale personale. Aceasta durează prima jumătate a anului înainte ca Pluto să retrogradeze din această parte a hărții tale pe 11 Iunie, dar va intra din nou în casa ta a șaptea a cooperării și îți va permite să lucrezi mai mult în acest domeniu în 2024.

Află mai multe în Horoscop 2023 dragoste LEU

Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

Horoscop 2023 dragoste FECIOARĂ

Universul vrea să te pună în contact direct cu cele mai înflăcărate pasiuni ale tale anul acesta, dragă Fecioară. Saturn bate la ușa celei de-a 7-a case a cooperării în Martie, începând o fază de 2,5 ani de lecții despre modul în care faci relațiile. S-ar putea să devii în sfârșit serios cu privire la o poveste de dragoste și să simți că este timpul să duci lucrurile la un nivel superior. Atenția caracteristică pentru detalii a zodiei tale este exact ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la perfecțiunea parteneriatului în acest an, chiar dacă ești singur în acest moment.

O eclipsă totală de soare îți atinge intense casă a 8-a pe 20 Aprilie, trezind părți din tine care s-ar putea să fi dormit de mult timp. Această reapariție a dorințelor latente ar putea fi o surpriză pentru tine la început, dar pe măsură ce îți asculți instinctele în următorii câțiva ani, în timp ce eclipsele apar în această parte a diagramei tale aproape la fiecare șase luni, poți să-ți aprofundezi relația cu tine, cu propriile dorinte.

Află mai multe în Horoscop 2023 dragoste FECIOARĂ

Horoscop 2023. Nodurile Destinului se schimbă din nou! Urcușuri și coborâșuri cu viteza luminii! Ce urmează?

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 23/01/2023