Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop 2020 bani si prosperitate. Cum stai cu banii in 2020

02 ianuarie 2020, , Vizualizări:
horoscop 2020 bani

Horoscop 2020 bani si prosperitate LEU

Anul 2020 poate fi anevoios din punct de vedere financiar. Dar totul are legatura cu tendinta ta de a exagera cu cheltuielile. Daca ai fi mai atent cu acest aspect, poti avear chiar un an bun. Activitatea planetara iti poate aduce oportunitati in cariera, mai ales in jurul lunii martie, cand Mercur, planeta comunicarii, intra in sectorul tau financiar pentru a finaliza un proiect. Razboinicul Marte va aduce si el o crestere majora de la mijlocul lunii mai pana la sfarsitul lunii iunie. Atunci vei avea un puternic sentiment de incredere, care iti va da un impuls in solutionarea chestiunilor legate de bani. Luna plina din sectorul financiar din septembrie va aduce si ea oportuntati in cariera care pot arata roadele spre finalul lunii octombrie. Per total, anul 2020 poate fi unul pozitiv daca nu uiti ca trebuie sa mentii un echilibru perfect intre banii care iti intra in buzunar si cei care iti ies.

Zodiac CHINEZESC 2020. Ce aduce Anul Sobolanului de Metal pentru toate zodiile?

Horoscop 2020 bani si prosperitate FECIOARA

Pe tine nu te mai incanta ideea de a munci 70 de ore pe saptamana pentru a castiga un salariu mare. De-acum te concentrezi pe calitatea vietii. Ai fi fericit daca ai reduce cantitatea de munca, chiar daca vei primi bani mai putini? Ai fi fericit daca ai primi mai putini bani si ai cheltui si mai putin? Acestea sunt intrebarile la care va trebui sa-ti raspunzi in 2020. Ai avut multiple tensiuni din cauza banilor in trecut, de aceea vei avea o cu totul alta motivatie legata de bani in acest an. Ai realizat ca nu banii in sine sunt problema, ci fuga ta disperata dupa bani. Cu cat te vei agata mai putin de bani, cu atat vei obtine mai usor ceea ce-ti doresti. Venus iti deschide calea spre bani, iar Marte te va sprijini si el pana in 2020. Marte retrograd in sectorul tau financiar din septembrie pana la mijlocul lui noiembrie iti da da prilejul sa te aduni si sa te regrupezi pentru si mai mult noroc la bani.  Apoi Venus va reintra in sectorul veniturilor din zona ta, spre finalul anului 2020, aducand o schimbare a modului in care privesti banii. Cu cat vei invata aceste lectii mai repede, cu atat mai usor vor veni banii.

Zodiac CHINEZESC 2020. Ce aduce Anul Sobolanului de Metal pentru toate zodiile?

Horoscop 2020 bani si prosperitate BALANTA

Banii vor fi tot timpul in mintea ta pe parcursul anului 2020 si nu vrei sa renunti la ideea ca meriti mai mult. Cel mai important eveniment este intrarea lui Marte in sectorul veniturilor tale, in noiembrie 2019, ceea ce-ti da un start de 2020 razboinic in privinta banilor. Pot aparea tensiuni, dar vei fi si motivat sa castigi mai mult. Luna plina din sectorul tau financiar (7 mai 2020), poate deschide usa spre parteneriate sau oportunitati serioase de dezvoltare. De asemenea, reintoarcerea lui Venus in sectorul tau financiar in 21 noiembrie va aduce si mai multe aspecte pozitive la capitolul bani. Nu ar fi de ignorant nici prezenta lui Uranus in sectorul tau financiar, pana in 2027, ceea ce presupune o crestere financiara substantiala sau schimbarea abordarii in privinta banilor. Uranus direct iti va permite sa nu duci grija banilor si chiar iti ofera sansa sa castigi bani mai multi. Reevalueaza-ti credintele cu privire la bani, recalculeaza-ti resursele si mergi inainte cu incredere.

Zodiac CHINEZESC 2020. Ce aduce Anul Sobolanului de Metal pentru toate zodiile?

Horoscop 2020 bani si prosperitate SCORPION

Dezvoltarea in plan profesional va merge mana in mana cu cresterea veniturilor. Totul se va petrece natural, fara sa fie nevoie sa te zbati. Daca ai facut investitii in urma cu ceva vreme, este posibil sa incepi sa culegi roadele plasamentelor tale. Este o perioaba benefica in care ar trebuie sa-ti exploatezi la maximum calitatile. Luptatorul Marte se afla in sectorul veniturilor din zodiacul tau si iti stimuleaza pofta de a face bani. Venus isi va face si ea aparitia, in timpul eclipsei de Luna din 5 iunie si iti va da un alt impuls spre castiguri banesti. Eclipsa de Soare din decembrie va crea mediul propice pentru a-ti face alte planuri, alte aranjamente pentru anul urmator. Recompensele nu vor intarzia sa apara. Dar in tot acest rastimp nu trebuie sa-ti pierzi concentrarea si dorinta de a evolua.

Zodiac CHINEZESC 2020. Ce aduce Anul Sobolanului de Metal pentru toate zodiile?

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.