Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop 2020 bani si prosperitate. Cum stai cu banii in 2020

02 ianuarie 2020, , Vizualizări:
horoscop 2020 bani

HOROSCOP 2020 bani si prosperitate. Anul 2020 se face remarcat printr-o activitate planetara intensa, multe surprize, redefiniri in relatii si oportunitati de cariera pentru toate zodiile. Urmeaza eclipse, Luni pline si Luni noi, planete retrograde, tranzite cum nu au mai fost laolalta de zeci de ani. Insa cum te vor afecta personal acestea in plan financiar?

Horoscop 2020 bani si prosperitate BERBEC

Anul 2020 incepe intr-o nota dinamica si razboinica a Cosmosului, pentru ca Marte intra in sectorul tau financiar inca din primele zile ale noului an. Pot aparea cateva tensiuni in legatura cu banii, alimentate atat de Marte, cat si de Uranus. Dar, dupa jumatatea anului perspectiva zbuciumata incepe sa se domoleasca, iar lucrurile devin din ce in ce mai clare. Oportunitati importante se anunta in luna februarie, iar rezultatele vor incepe sa se vada din noiembrie. In a doua jumatate a anului accentul nu va fi preponderent spre bani, dar tot vor exista ceva castiguri care sa iti sporeasca bugetul.

Zodiac CHINEZESC 2020. Ce aduce Anul Sobolanului de Metal pentru toate zodiile?

Horoscop 2020 bani si prosperitate TAUR

Anul 2020 poate aduce la lumina presiuni si provocari financiare din trecut pe care le-ai lasat nerezolvate. Marte va vizita sectorul tau financiar si iti va da motivatia necesara sa te ocupi de ele. Odata ce iese din sectorul financiar, in februarie, sunt sanse mari sa incepi un proiect care se va dezvolta usor. Eclipsa lunara din iunie iti va da frau liber sa construiesti o fundatie solida pentru cariera ta. Cand Saturn va intra in zona carierei pentru 2020, va fi nevoie de putin efort, insa venirea lui Venus cu darurile sale iti va usura putin misiunea. Per total, anul 2020 va fi unul promitator in plan financiar.

Zodiac CHINEZESC 2020. Ce aduce Anul Sobolanului de Metal pentru toate zodiile?

Horoscop 2020 bani si prosperitate GEMENI

Anul 2020 are un potential imens in ceea ce priveste banii. Concentreaza-te intotdeauna asupra situatiei tale materiale, tine o evidenta a banilor castigati si a celor cheltuiti. Fii tot timpul in miscare. Atat Saturn, cat si Jupiter vor reveni in sectorul financiar si vor aduce un protential fantastic. Eclipsa lunara din sectorul tau financiar iti poate oferi un impuls major. Cand Marte intra in sectorul financiar, din 16 februarie, vei avea prilejul sa iti faci un plan minutios pentru succesul tau. Datorita aranjamentului planetar, cele mai profitabile luni ale anului 2020 sunt ianuarie, iunie si iulie. Intrarea lui Saturn in miscare directa, incepand din 28 septembrie, va transforma si ultima parte a anului intr-o perioada profitabila.

Zodiac CHINEZESC 2020. Ce aduce Anul Sobolanului de Metal pentru toate zodiile?

Horoscop 2020 bani si prosperitate RAC

Anul 2020 se anunta unul banos. Poti simti ca esti pe val si ca poti face bani usor. Dar tot trebuie sa fii constient de fiecare ban cheltuit. Ai grija sa-ti mentii increderea in capacitatile proprii pe tot parcursul anului, astfel incat sa nu iei decizii gresite din cauza instabilitatii. Dupa revenirea lui Venus si Marte in sectorul de munca si cariera, vei resimti cateva evolutii uimitoare. Spre finalul anului, Jupiter si Saturn vor face echipa si iti vor da increderea si optimismul necesare sa pasesti intr-un an 2021 cu si mai multa forta.

Zodiac CHINEZESC 2020. Ce aduce Anul Sobolanului de Metal pentru toate zodiile?

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.