HOROSCOP 2019: Zodia ta este element de PAMANT, AER, APA sau FOC? Iata ce ITI PREGATESTE 2019! - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

HOROSCOP 2019: Zodia ta este element de PAMANT, AER, APA sau FOC? Iata ce ITI PREGATESTE 2019!

HOROSCOP 2019 semne zodiacale - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - basic-elements-1663243_1920

 

2019 PENTRU ELEMENTUL PAMANT – ZODIILE TAUR, FECIOARA, CAPRICORN

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Semnele de Pamant sunt extrem de bine infipte cu picioarele in pamant si deci impamantate solid si intotdeauna gandesc lucrurile temeinic. Sunt exact tipul de oameni in preajma carora vrei sa fii in situatii stresante.

Anul 2019 te va forta sa te conectezi mai mult cu oamenii la care tii. Vei face tot ce poti mai bine pentru a-ti implini dorintele si ai putea chiar avea si anumite tendinte creative. In timp ce oamenii iti vor pune la incercare rabdarea si iti vor scoate frustrarea la inaintare, tu vei ramane cat de pozitiv si impamantat esti capabil.

Este foarte important in 2019 sa iti faci casa un loc natural de vindecare si incarcare pentru suflet. In timp ce vei fi impaciuitorul altor semne, trebuie sa ai un loc unde sa te descarci si relaxezi.

 

Cum esti ca ELEMENT de Pamant ?

 

Semnul de Pamant este de baza si mental.

Proprietati ale elementului Pamant : este rece si uscat.

Notiuni cheie ale elementului Pamant : realitatea, practicalitatea, materia.

 

Pentru elementul Pamant, rationalitatea devine baza stabilitatii vietii sale. Perseverenta si diligenta sunt fundamentale pentru acest element pentru ca Pamantul este solid. Dar poate fi totodata si piatra, roca sau namol. Exista un procent de soliditate si stabilitate emotionala pentru acest element. Acesta are mai tot timpul nevoile implinite, neducand lipsa de nimic, fiind dominat de acest simt de datorie si ratiune. In acelasi timp, este mereu pus pe a analiza si a se indoi ; asta explica caracteristicile de uscat, rece, inima mai dura, indiferenta, avarism, pragmatism si practicalitate.

Acesti oameni sunt rationali, punctuali, temperati mediu si adera la realitate. Sunt cu picioarele pe pamant si nu isi fac planuri si proiecte nerealiste ci doar ce stiu ca pot obtine. Mottoul acestor oameni este realismul si spiritul practic. Ei percep doar ceea ce este posibil sa fie vazut, auzit si atins, doar ceea ce poate fi confirmat material cu fapte ce pot fi demonstrate si fara imaginatie.

 

Compatibilitati : elementul Pamant ar trebui sa isi aleaga prieteni si oameni dragi din elementele Pamant si Apa. Elementul Pamant poate coexista cu Focul daca acesta nu e deranjat de distractiile fierbinti ale Focului. Poate coexista si cu Aerul dar doar cu conditia ca sa fie capabil sa ii suporte uraganul din cand in cand.

 

 

 

 

2019 PENTRU ELEMENTUL APA – ZODIILE RAC, SCORPION, PESTI

 

 

In timp de semnul de Pamant aduce in mod natural pacea, semnul de Apa aduce in mod natural empatia. Ei simt lucrurile mult mai puternic decat alte elemente, facandu-i un umar perfect pe care oamenii sa planga. Oricum, este important sa nu te supraincarci cu emotii, ca sa poti fi de folos cu tot ce ai tu mai bun de oferit lumii.

Anul 2019 te va forta sa ajungi la pace si echilibru cu tot ce ai facut pana acum in viata ta. Va trebui sa pui focusul cu prioritate pe munca si bani ca sa poti trece cu bine prin el si cu sanatatea mentala intacta. Te vei putea intalni cu anumite perioade mai grele dar pana la urma totul va iesi excelent pentru tine.

Pe masura ce anul se deruleaza, este foarte probabil sa tai anumite legaturi definitiv cu multi oameni, dar doar pentru binele cel mai inalt al tuturor. Nu lasa intamplarile care vin sa te afecteze pentru ca totul va iesi cum nu se poate mai bine.

 

 

Cum esti ca ELEMENT de Apa ?

 

Elementul Apa inseamna emotii si sentimente.

Proprietatile elementului Apa sunt : raceala si umiditate.

Notiuni cheie ale elementului Apa sunt : emotii, simboluri, sinteze.

 

Elementul Apa este un proprietar si el captureaza totul. Isi poate asuma culorile si picturile si in acelasi timp sa ascunda zaharul si sarea care se ascund in apa. Apa la suprafata este transparenta in timp ce in adancime este intunecata. Elementul Apa este capabil sa ascunda gandurile insa este onest in sentimente. Asadar, acesta devine frecvent o victima a dispozitiilor cuiva, a imaginatiilor si subiectivitatilor. Excesul in cazul elementului Apa consta in reactii isterice, in meschinarie sau in atitudini de psihopatie. Totusi, acelasi element Apa este si plin de mila si empatie, poate alina, proteja, trage dupa sine mai departe si hrani. Acesta este muncitor si are simtul datoriei si responsabilitatii. Cat timp este in miscare, si emotiile sale sunt schimbatoare. Simtul de a poseda poate duce la lacomie si gelozie. Imaginatia elementului apa este ciudata si este baza pentru romantismul, subiectivitatea si idealismul sau.

Acesti oameni au o minte foarte subtila, deseori au abilitati parapsihologice. Ei sunt foarte senzitivi si impresionabili, dar sunt mult mai capabili de a se adapta decat par. Uneori ar putea parea ca nu mai ai speranta ca se pot schimba, insa ei isi gasesc o cale de a iesi din orice situatie dificila a vietii asa cum face apa care se strecoara printre stanci.

 

Compatibilitati : oamenii din elementul Apa ar trebui sa isi aleaga prieteni si parteneri din elementele Apa sau Pamant.

 

 

 

Sursa adaptare: www.awarnessact.com

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 24/12/2018