HOROSCOP 2019: Zodia ta este element de PAMANT, AER, APA sau FOC? Iata ce ITI PREGATESTE 2019! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

HOROSCOP 2019: Zodia ta este element de PAMANT, AER, APA sau FOC? Iata ce ITI PREGATESTE 2019!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » HOROSCOP 2019: Zodia ta este element de PAMANT, AER, APA sau FOC? Iata ce ITI PREGATESTE 2019!
HOROSCOP 2019 semne zodiacale - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - basic-elements-1663243_1920

Anul 2019 poate si chiar va aduce multe schimbari la orizont pentru fiecare semn zodiacal. In timp ce zodia este cu adevarat importanta, respectiv in ce zodie era Soarele in momentul nasterii, iar ea spune foarte multe despre viata ta, o influenta la fel de mare o are si elementul in care te-ai nascut. Fie ca esti element de Pamant, de Apa, de Aer sau de Foc, te poti indrepta pe un drum viitor la care nici nu te-ai fi gandit, iar acesta iti poate da indicii valoroase in acest sens !

Inca din vremuri antice, astrologia vestica s-a bazat si construit in jurul celor 4 elemente – Pamant, Apa, Aer sau Foc – care includ fiecare cate 3 zodii. Combinatia dintre element si zodie determina si mai puternic influentele astrelor asupra unei persoane.

 

Vrei sa afli mai multe despre elementul tau si despre ce iti rezerva 2019 in functie de acesta? Citeste in continuare!

 

 

2019 PENTRU ELEMENTUL AER – ZODIILE GEMENI, BALANTA, VARSATOR

Semnele de aer sunt in mod natural aducatoarele de pace dintre toate elementele. Acestea iubesc sa comunice cu altii si sunt frustrate daca nu reusesc sa isi transmita punctele de vedere spre ceilalti asa cum vor si cum considera ca e mai bine.

Anul 2019 va scoate cu adevarat bestia din tine la iveala. Ai putea fi destul de agresiv si cu dispozitii schimbatoare. Pe durata acestui timp, trebuie sa iti domolesti ritmul si sa lucrezi asupra aspectelor ce te deranjeaza. Pe masura ce anul se deruleaza, vei invata din ce in ce mai multe lucruri despre tine si te vei descurca din ce in ce mai bine in a sti exact cum sa ajungi acolo unde iti propui sa ajungi. Progresul nu va veni asa de usor precum vrei tu, dar va veni, sa nu uiti si sa fii sigur de asta !

 

 

Cum esti ca ELEMENT de Aer ?

 

Aerul este inteligenta.

Proprietatile sale sunt : caldura si umiditate.

Notiunile cheie ale semnului de Aer sunt : circulatie, comunicare, informare

 

 

Persoanele nascute sub elementul Aer sunt inzestrate cu o receptivitate marita. Aceasta este calitatea lor de baza pentru ca gazul in spatiu poate penetra peste tot. Au o abilitate foarte ridicata de interactiune bazata pe observare. Ele nu isi vor face niciodata rau singure chiar daca mai au stari de anxietate, nerabdare, nervozitate. Emotiile lor nu sunt distructive pentru ca se pot calma foarte repede. Mintea unui semn de Aer il ajuta sa evita autodistrugerea.

Caracteristicile sale sunt atentia, sinceritatea, deschiderea si capacitatea de schimbare si adaptafre. Elementul Aer este capabil sa evadeze fara sa stea prea mult intr-un loc. Ca aspect negativ este deschiderea excesiva cu tot ce poate aduce acest lucru negativ.

Aceste persoane sunt foarte sociabile, intermediari excelenti intre oameni diferiti si chiar grupuri. Sunt veseli, cu caracter luminos si cu minte agera.

Intrucat semnul de Aer este asociat cu gandirea si imaginatia, acestia au argumente rezonabile si juridice si au explicatii solide si bine intemeiate.

Ei traiesc in lumea ideilor, gandurilor si asocierilor, placandu-le sa opereze cu argumente logice si sa posede o judecata clara si sobra.

 

Compatibilitati : persoanele din elementul AER ar trebui sa isi aleaga prieteni si iubiti/iubite din elementul AER, FOC sau PAMANT.

 

 

 

2019 PENTRU ELEMENTUL FOC – ZODIILE BERBEC, LEU, SAGETATOR

 

 

Semnele de foc isi merita numele cu prisosinta ! Acestia sunt neinfricati si stiu cu adevarat ceea ce vor.

Anul 2019 va fi foarte entuziasmant pentru ei si plin de distractie. Daca esti semn de Foc, vei avea parte de multe aventuri si iti vei gasi cu adevarat pasiunile. Iti vei gasi un sens de echilibru si chiar vei reusi sa iti finalizezi tot ce iti propui, in timp ce te gasesti si descoperi pe tine din ce in ce mai mult si bine. In acest an este momentul potrivit sa devii foarte creativ ! Simte-te liber sa iti lasi sufletul creativ sa zburde liber ! Te va ajuta cu adevarat sa iti gasesti calmul pe care il cauti cu disperare in viata. Tine minte ca poti avea succes si fara sa urmezi o ruta traditionala.

 

Cum esti ca ELEMENT de Foc ?

 

Focul este energie, vointa, curaj, franchete si candoare.

Proprietatile elementului Foc sunt : caldura si uscaciunea.

Notiunile cheie ale elementului Foc sunt : energia, activitatea, ideea.

 

Esenta interna a elementului Foc este neindurarea – el arde fara mila. Lui ii place sa guverneze, sa conduca peste altii, sa ordone oamenilor. Elementul Foc este foarte frumos si stralucitor, aspirand sa fie chipes si sfidator.

Caracteristica de baza a elementului Foc este comportamentul demonstrativ.

Oamenii acestia sunt fierbinti si cu temperament aprins si curajos ; ei poseda minte agila si spirit rapid. Acestia nu sunt predispusi la explicatii lungi si sunt nerabdatori ; totusi, sunt luminosi si capabili sa prinda rapid semnificatia lucrurilor principale. Ei fac totul gandit si rareori comit actiuni impulsive. in acelasi timp, ei nu regreta rezultatele propriilor lor impetuozitati. Au sangele fierbinte si o minte fierbinte. Sunt extrem de senzuali si cu temperament exploziv. Inima lor calda si fervoarea lor ii atrag pe oameni.

Ca regula, oamenii din elementul Foc sunt de succes in viata dar daca nu au noroc, esecurile pot urma unul dupa altul.

 

Compatibilitati : oamenii din elementul Foc trebuie sa isi aleaga prietenii si pe cei iubiti tot din FOC si din AER. In acelasi timp, de retinut ca Focul este incompatibil cu APA. Apa fie se evapora fie agita Focul. Elementul Foc nu se intelege prea bine cu PAMANTUL pentru ca exista mereu un pericol ca Pamantul va stinge Focul sau ca Focul poate arde Pamantul.

 

 

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 24/12/2018