Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia RAC - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia RAC

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia RAC
cum sa cuceresti un barbat rac - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - man-2106040_1920

Daca vrei sa cuceresti un barbat Rac, este vital sa stabilesti o puternica legatura emotionala inca de la inceput. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta pentru a sti ce ai de facut. Si daca vrei sa stii totul despre barbatul Rac, citeste aici.

1. Pari putin neajutorata!

Sfatul numarul unu cand vrei sa cuceresti un Rac este sa pari putin neajutorata. El va raspunde imediat cu o grija naucitoare. Chiar daca in realitate esti cat se poate de capabila, arata-i partea ta vulnerabila. Barbatul Rac are o latura atat de sensibila incat nu va putea sa nu iti sara in ajutor. Racii dezvolta rapid instinctul de protectie si vor face tot posibilul sa scape o printesa aflata la ananghie.

2. Intreaba-l despre familie!

Racii sunt puternic legati de familiile lor, de aceea vor fi incantati de intrebarile legate de ei. Intreaba-l despre copilarie, despre frati si surori, despre vacantele familiei. Se va deschide imediat. In plus, Racii au nevoie de aprobarea mamei, asa ca n-ar fi rau sa te imprietenesti cu ea.


3. Convinge-l ca esti de casa!

Frumoasa, desteapta si devreme acasa. Cam aceasta este viziunea femeii perfecte pentru un Rac. Esti o femeie dedicata vietii de familie? Esti gata sa ingrijesti gradina, copiii, animalele de companie? Atunci fa tot posibilul sa-I arati acest lucru. Daca nu iti doresti aceste lucruri, mai bine renunti.

4. Fii draguta si iubitoare!

Fii draguta, grijulie, iubitoare! Atentie, insa! Nu exagera! Barbatul Rac este sensibil si rezervat si ar putea fi speriat de “pradatori”. Asculta-l, arata-ti grija! Racul are nevoie de un partener care sa empatizeze cu nevoile lui si cu schimbarile lui de stare.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 23/06/2022