Shop
Ultimele 100 de articole

Cine cu cine nu se suporta in functie de zodie! Care sunt inamicii zodiei tale?

12 iunie 2019, , Vizualizări:
inamici zodie

LEU – FECIOARA

Leului ii place sa dramatizeze, sa se creada centrul Universului. In afara faptului ca vrea sa atraga tot timpul atentia asupra lui, Leul o face si intr-o maniera in care, deseori, devine penibil.

Cum Fecioara este o perfectionista convinsa si nu-si doreste sa se faca de ras, va evita tot timpul compania Leului. Fecioarei nu-i place sa fie in centrul atentiei intrucat se simte inconfortabil cu toti ochii atintiti asupra sa.

RAC – SAGETATOR

Racul este o fire conservatoare careia nu-i place sa incerce lucruri noi. Se multumeste cu confortul rutinei sale zilnice. In plus, deseori, devine nesigur pe sine si intruziv.

Sagetatorul uraste aceasta latura a Racului intrucat se teme ca intr-o zi ar putea ajunge el insusi asa. Mai mult, Sagetatorul iubeste aventura, distractia si nu se vede legat de cineva. Ii poate reprosa deseori Racului ca este sufocant si de aceea nu va rezista prea mult langa el.

BALANTA – SCORPION

Balantei ii plac armonia, echilibrul. Ea simte nevoia sa controleze lucrurile, ceea ce creeaza impresia de instabilitate si agresivitate.

De cealalta parte, Scorpionul este adeptul “ochi pentru ochi”. Daca e nevoie de razboi, va fi razboi. Nu il intereseaza pacea si linistea. Pentru o Balanta, acesta este un factor perturbator major.

Fiind zodii aflate la polul opuse, ura dintre ele poate fi de-a dreptul violenta.

Sursa: yourtango.com

Imagine de Wendy Corniquet de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.