NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 25 iulie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 25 iulie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 25 iulie 2021
vibratia zilei 4 august 2022

Ființa ta energetică începe să se trezească și nu mai poți “adormi” la loc. Nu mai poți fi ca înainte, nici dacă ai încerca. Ce e de facut in continuare? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta Lorie Ladd

Ceea ce se întâmplă în ultima perioadă este că mulți dintre noi, cei care suntem treji din punct de vedere spiritual, devenim “mult mai conștienți” decât înainte, ca să spun așa. Acum înțelegem altfel ceea ce ni se întâmplă, conștientizăm altfel emoțiile care ies la suprafață, devenim un observator mult mai atent al propriei persoane – și asta ne face să ne simțim ciudat. De asemenea, începem să observăm/ accesăm aspecte ale noastre de care nu eram conștienți înainte, începem să primim/ accesăm informații la care nu aveam acces înainte, începem să avem experiențe pe care nu le-am avut până acum. Este posibil ca unii dintre voi să constatați că reușiți să funcționați mai mult timp (ore sau zile) într-o stare înaltă de vibrație/ Conștiință.

Alții reușesc să atingă pentru scurt timp acea stare de grație și apoi revin la nivelul lor obișnuit, fiind uimiți de ceea ce au simțit când au urcat ca vibrație. Însă chiar dacă unii dintre noi vrem să stăm mai mult în Dimensiunile înalte, cu toții suntem “împinși” înapoi în corpul fizic, pentru că acesta este “vasul” care ne conține și în care parcurgem tot acest proces de Ascensiune. Și în cazul celor mai mulți oameni, corpul lor fizic este încă în 3D, chiar dacă ei au reușit să crească la nivel de Conștiință și au accesat stări 5D. Atunci când sunt “împinși” în corp – asta se întâmplă fără ca ei să fie conștienți -, mulți oameni își simt corpul greu, se simt “împovărați” (și nu neapărat împovărați de emoțiile pe care le simt sau de schimbările pe care le traversează, ci împovărați de vibrația joasă a propriului corp). Nu e nimic în neregulă cu faptul că ne aflăm în acest corp fizic, care încă vibrează în 3D sau 4D; dimpotrivă, ar fi de dorit să onorăm corpul nostru fizic și ceea ce simte el. (Lorie Ladd)

În ultima perioadă noi, oamenii, devenim din ce în ce mai conștienți.

Deschidem ochii și privim/ vedem altfel lucrurile și totul devine mult mai intens. Cu cât suntem mai conștienți de experiențele noastre, de emoțiile noastre, de gândurile noastre, de credințele noastre, cu atât mai mult e posibil să simțim că pierdem controlul. Mulți oameni au acum senzația că nu mai au unde să se ascundă, nu mai au cum să revină la starea anterioară de “amorțeală”, în care puteau să ignore anumite adevăruri neplăcute din viața lor, să se prefacă, într-un fel sau altul, că nu le văd. Mulți se simt acum foarte vulnerabili. Iar dacă vă aflați într-o astfel de stare, vă felicit: asta înseamnă că treceți printr-o schimbare majoră și că o faceți la modul conștient.

Așadar, cu cât suntem mai conștienți, cu atât o să pară a fi mai dificil să facem față acestor situații complicate/ dificile cu care ne confruntăm. O să aveți senzația că dați înapoi, în loc să faceți pași înainte pe calea evoluției voastre. Dacă mi-ar fi spus cineva că a mă trezi spiritual și a parcurge la modul conștient procesul Ascensiunii o să însemne să simt totul, să observ totul, să mă retrag în solitudine, să stabilesc limite ferme în relațiile cu ceilalți, atunci poate că omul din mine ar fi spus “Nu vreau să mă trezesc!”. Dar nu ai de ales, fiindcă la un moment dat tu începi să-ți amintești niște lucruri și începi să simți mai mult/ intens ca înainte. Ființa ta energetică începe să se trezească și nu mai poți “adormi” la loc, nu mai poți fi ca înainte, nici dacă ai încerca. Nu mai ai acea opțiune, nu mai poți să nu vezi, ești nevoit să simți totul, ești nevoit să admiți că se întâmplă niște lucruri. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 24/07/2021