Ce sa gatesti in functie de zodie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce sa gatesti in functie de zodie

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Ce sa gatesti in functie de zodie
in functie de zodie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - woman-1979272_1920

Gusturile alimentare sunt diferite si specifice fiecarui om in parte. Zodiile influenteaza poftele si dorintele culinare, spun specialistii. Culorile, texturile si caracteristicile unui preparat coincid foarte mult cu caracteristicile zodiacale.

 

Iata ce sa gatesti in functie de zodie.

 

Berbec

Semne de foc, Berbecii sunt puternici, curajosi, deseori considerati gresit ca fiind insensibili.

Caracteristici mancare: Berbecii sunt atrasi de culorile stralucitoare, vibrante, precum rosu, maro si verde. De aceea le place sa manance alimente care se regasesc in aceasta paleta de culori: pui provensal, costite picante de porc, curry rosu, fettucine cu pesto, ciocolata neagra.

 

 

Taur

Semne de Pamant, Taurii sunt considerati cu picioarele pe pamant, incapatanati, pasionali si disciplinati. Telul lor: viata buna si bani multi.

Caracteristici mancare: Taurii sunt atrasi de culorile roz, verde, albastru sau nuantele pastel. Ei sunt impresionati de mancarurile sofisticate: risotto cu trufe, scoici cu sos de sampanie, stridii sau bruschette cu branza cu mucegai albastru.

 

 

Gemeni

Semne de Aer, gemenii sunt creativi, amuzanti, rebeli. Le plac calatoriile si sa experiementeze lucruri noi.

Caracteristici mancare: Gemenii sunt atrasi de culorile galben, verde, portocaliu, culorile vibrante. De aceea, mancarea exotica, cu iz jamaican, marocan sau caraibian se poate inscrie cu succes pe lista preferintelor Gemenilor.

 

 

Rac

Semne de Apa, Racii sunt creative, protector, insa isi pot schimba foarte repede starea de spirit. Sunt senzitivi si emotionali si reactioneaza numai dupa cum simt.

Caracteristici mancare: Racii sunt atrasi de alb si argintiu, iar pentru ei pot fi delicatese mancarurile cu texturi cremoase: supa de ceapa, macaroane cu branza sau crustacee.

 

 

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 27/01/2018