Ce poate manifesta zodia ta în luna septembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce poate manifesta zodia ta în luna septembrie 2023

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Ce poate manifesta zodia ta în luna septembrie 2023
Ce poate manifesta zodia ta în luna septembrie
Credit foto: Depositphotos.com

Luna aceasta, zodia ta poate încerca să-și manifeste visele valorificând puterea Soarelui. Soarele reprezintă una dintre cele mai puternice forțe astrologice, deoarece folosește temele ambițioase și orientate spre acțiune pe care te inspiră să le iei în viața ta. În septembrie 2023, Soarele își petrece primele săptămâni în Fecioară înainte de a se muta în Balanță, oferindu-ți un timp unic pentru a manifesta un echilibru, armonie și dreptate karmică mai excelente.

Septembrie 2023 oferă multe tranzite puternice

Până pe 23 septembrie 2023, Soarele va fi în Fecioară. Soarele în Fecioară iti oferă oportunitatea de a pune o bază fermă pe care să iti construiesti speranțele și visele. Avem, de asemenea, Venus direct în Leu, Mercur direct în Fecioară și o schimbare a mai multor planete, inclusiv Soarele, în semnul de aer al Balanței și o Lună Plină intensă a Berbecului. Pentru a profita la maximum de aceste oportunități, trebuie mai întâi să valorifici puterea Soarelui pentru a-ti permite să iei inițiativă și să acționezi pentru a obține ceea ce iti doresti cel mai mult.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Eveniment astral 16-17 septembrie 2023: Iubăreața Venus și Marele Benefic Jupiter se întâlnesc. Dorințe intense sau așteptări nerealiste? Ce urmează?

Soarele se va muta din Fecioară în Balanță

Balanța este un semn de aer care reprezintă parteneriate, compromis, echilibru și găsirea dreptății în scara karmică a sorții. Pe măsură ce Soarele se schimbă în aceasta zodie, concentrarea ta va fi sporită pentru a lucra în aceste domenii ale vieții tale, deoarece poți îmbrățișa o perspectivă mai înaltă și, de asemenea, poți alinia alegerile tale cu ceea ce îți va atinge obiectivele pe termen lung.

Septembrie 2023 este o lună a schimbării și a clarității, deoarece Venus și Mercur devin în cele din urmă directe, permițându-ti să sintetizezi tot ce ai observat și învățat în ultimele luni într-un nou curs de direcție în viața ta. Pe măsură ce o faci, Luna Plină din Berbec te va ajuta să te propulsezi înainte, reținând energia Soarelui în Balanță. Poți fi sigur că iei măsuri care iti susțin îmbunătățirea.

Pentru a te manifesta cu energia Soarelui, concentrează-te pe efectuarea ritualurilor sub razele sale strălucitoare, în timp ce absorb energia, iti încarci cristalele și creezi apa Soarelui, asemănătoare cu apa Lunii. Poți, de asemenea, să iti setezi alimentele în acest timp, plasând ierburi pentru ritualurile tale sau fructe în Soare pentru a aduna mai multă energie.

Aceasta este o lună în care lumina revine în sfârșit, permițându-ti să găsesti adevărul și direcția în manifestarea viselor tale. Esti încurajat să iei cât mai mult posibil din energia Soarelui în tine, întruchipând puterea acesteia în timp ce te pregătesti să iti îmbrățișezi lecțiile, astfel încât să iti poți manifesta în sfârșit soarta divină.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Data articol: 15/09/2023