Shop
Ultimele 100 de articole

Abilitatile MAGICE ale celor 12 semne zodiacale. Esti curios sa afli ce puteri ai?

18 iunie 2018, , Vizualizări:
abilitati magice zodii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - portrait-3377271_1920

Soarele, cea mai puternica “planeta” din astrologie, poate spune multe despre despre personalitatea ta, in functie de zodia in care era pozitionat cand te-ai nascut. Pe de alta parte, Luna releva talentele ascunse pe care le ai.

 

Iata care sunt abilitatile magice cu care ai fost inzestrat de catre Soare si Luna in ziua in care te-ai nascut.

 

Berbec

Zodia Berbec este patronata de maretul si curajosul Marte. Zodia este asociata cu culoarea rosu (rosul focului, rosul macilor). Berbecii sunt animati de spiritul primaverii, sunt energici si au abilitatea de a transfera energii. Au puterea de a vindeca ajutandu-se de energie.

 

 

Taur

Taurii sunt patronati de incantatoarea Venus.Culoarea zodiei este Verde (verdele frunzelor, verdele pamantului, verdele norocului). Nativii zodiei au puterea de a atrage bunastarea, norocul si banii. Trebuie doar sa rosteasca cuvintele potrivite.

 

Iata aici cele mai puternice mantre despre bani!

 

 

Gemeni

Gemenii sunt patronati de stralucitorul si plimbaretul Mercur. Culoarea asociata lor este galbenul, galbenul florilor salbatice, galbenul Soarelui. Element de Aer, Gemenii au abilitatea comunicarii. Ei pot influenta oamenii prin puterea cuvintelor. Au puteri telepatice daca reusesc sa se concentreze suficient de mult.

 

 

Rac

Racul este patronat de mareata Luna. Culoarea asociata zodiei este argintiu. Racul este asociat cu elementul Apa si se afla sub imperiul emotiilor puternice. Cu ajutorul concentrarii si al practicii, Racii pot avea abilitati de prezicere a viitorului.

 

 

Leu

Zodia Leu este patronata de stralucitorul si gloriosul Soare. Culoarea asociata zodiei este auriul. Leul este o zodie de Foc, iar abilitatile si talentele lui au legatura cu Faima si Succesul. Le poate activa daca isi  constientizeaza si recunoaste originea divina.

 

 

Fecioara

Fecioara este patronata de inteleptul si pragmaticul Mercur. Culoarea asociata zodiei este albastru, albastrul cerului. Desi Fecioara este un semn de Pamant, ea este interesata de cum sa-I ajute pe altii. Feciora are abilitati de vindecare cu ajutorul cuvintelor si al telepatiei. Ca sa reuseasca, trebuie sa-si accepte originea divina si sa constientizeza ca este mai mult decat carne si oase. In plus, trebuie sa renunte la frici si neincredere.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.