7 zodii de care sa te feresti cand sunt NERVOASE. Nu vrei sa stai langa ele - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

7 zodii de care sa te feresti cand sunt NERVOASE. Nu vrei sa stai langa ele

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » 7 zodii de care sa te feresti cand sunt NERVOASE. Nu vrei sa stai langa ele
zodii de care sa te feresti

Cu totii avem momentele noastre in care suntem furiosi. Uneori, furia este justificata, alteori nu.

Iata care sunt zodiile de care ar trebui sa stai departe atunci cand sunt nervoase.

TAUR

Nu degeaba semnul zodiacal este reprezentat de un taur furios. Cand sunt nervosi, nativii zodiei pot fi obsesivi si chiar violenti. Foarte rar un Taur asculta parerea celorlalti. Insa, de cele mai multe ori, supararea Taurilor este intemeiata. Nu le sare tandara din orice.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Ce ai de facut? Nu sunt multe de facut cand ai langa tine un Taur nervos. Lasa-l in pace pana cand trece furtuna. Din fericire, el este perfect constient cand depaseste masura si, desi nu va recunoaste ca a gresit, va sti ce are de facut ca sa indrepte situatia.

RAC

Nu presupune ca aceasta zodie este prea rusinoasa ca sa fie furioasa. Racul are o ciupitura dureroasa. Cand sunt nervosi, sunt ca un vulcan in eruptie. Va rabufni si iti va reprosa toate lucrurile pe care le-ai facut sau nu le-ai facut, si pe care el le-a “inghitit” ani de zile. Pe cat este de grijuliu, pe atat este de feroce la nervi.

Ce ai de facut? In primul rand sa realizezi ca ai fost o amenintare pentru Rac. Ei nu riposteaza decat daca se simt in pericol. Comunicarea este foarte importanta, iar Racul trebuie sa se simta in siguranta pentru a se calma. O cina buna, o imbratisare il vor scoate pe Rac din defensiva.

BERBEC

Cand Berbecul este nervos, este de-a dreptul exploziv. Este ca o bomba cu ceas care nu va incerca deloc sa se domoleasca. Nu se pricepe deloc sa-si arate frustrarile si le va manifesta de fiecare data cand le are. Nu conteaza cine e langa el. Va rabufni desi e constient ca vorbele lui pot rani si oameni nevinovati.

Ce ai de facut? Daca nu se calmeaza cand este nervos, Berbecul devine violent. Este bine sa te dai la o parte, sa-l lasi in pace. Orice incercare de a-l calma il enerveaza si mai tare. Partea buna este ca pe cat de repede se enerveaza, pe atat de usor se calmeaza singuri. Si nici nu poarta ranchiuna.

LEU

Leul este dominant si dramatic. Leul nu este nervos, este furios! Iar furia lui se aude, este foarte zgomotos. Va face tot ce ii sta in puteri pentru a te destabiliza, pentru a-ti pierde increderea de sine, ca sa te poata controla. Va face tot ce stie ca sa-ti arate ca el are dreptate si tu gresesti, chiar daca lucrurile stau invers. Nu se va feri sa insulte, sa spuna vorbe urate.

Ce ai de facut? Nu te lasa intimidat. Daca stii ca ai dreptate, adu-i argumentele necesare. Chiar daca va incerca sa ti le demonteze, continua. Cu diplomatie si maniere, vei reusi sa-l domolesti.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 16/07/2022