Cum sunt copiii nascuti in Anul Tigrului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sunt copiii nascuti in Anul Tigrului

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop copii si parinti » Cum sunt copiii nascuti in Anul Tigrului
Cum sunt copiii nascuti in Anul Tigrului

Ai un copil nascut in in Anul Tigrului? Citeste in continuare! Iata care sunt caracteristicile unui copil nascut in Anul Tigrului, potrivit zodiacului chinezesc.

Copilul Tigru este un copil exuberant, curajos, jovial, salbatic. Este pus tot timpul pe joaca si intra mai tot timpul in “belele”. Copilul Tigru este carismatic, stralucitor, vorbaret. Optimist incurabil, copilul Tigru va gasi intotdeauna o cale. Este curios si dornic de aventura, ceea ce se va traduce prin lovituri, julituri, zgarieturi si alte rani mai mult sau mai putin superficiale. Nu este genul de copil care sa stea linistit intr-un colt, cu plansa de pictura in fata, ci mai degraba unul care sa alerge, sa faca miscare, sa se catere.

Caracteristici personale

Copilul Tigru este indraznet, rebel, imprevizibil, neinfricat, impulsiv, vivace, neobosit. Ii place sa fie in centrul atentiei, este gata oricand de actiune, este nerabdator, poate lua decizii hazardate, este incapatanat, temperamental. Dar poate fi si generos, inimos, bland, sensibil, empatic. Ii place sa se joace, sa fie in pas cu moda si este dragastos.

Talente natural

Copilul Tigru este incantator, optimist, norocos. Are o inima mare si un ego sanatos, iar dragostea si caritatea ii vor aduce prosperitate. Este inventiv si foarte activ. Ar fi indicat sa faci asigurare la casa, caci niciodata nu se stie ce ar putea face in joaca lui.

Te mai poate interesa: Horoscop chinezesc Anul Tigrului. Cum sunt persoanele nascute in Anul Tigrului

Prieteni

Copilul Tigru este foarte amuzant si isi va face usor prieteni dornici de aventura. Are si tendinta de a-i agresa fizic sau verbal pe ceilalti copii. Dar, de cele mai multe ori, este un prieten sincer si afectuos. Copilul Tigru poate face pereche buna cu conspirativul Cal, cu norocosul Mistret si cu loialul Caine. Nu va fi deloc in armonie cu subtilul Sarpe si vulcanica Maimuta.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 01/02/2022