Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Mistretului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Mistretului

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop copii si parinti » Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Mistretului
porc zodiac chinezesc - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - hai-279651_1920

Daca ai un copil nascut intre 17 februarie 2007 si 6 februarie 2008 sau iti programezi unul pentru 2019, citeste mai jos care sunt caracteristicile copiilor nascuti in Anul Mistretului.

 

Copilul Mistret este bun, are o inima mare si ii place sa aiba familia unita. Este sociabil, increzator in fortele proprii, stabil si un ambasador al starii de bine. Copilul Mistret este muncitor, are o constitutie puternica, este curajos, isi seteaza teluri si porneste in atingerea lor.

Copilul Mistret isi face usor prieteni, isi indeplineste cu placere sarcinile de familie si isi respecta angajamentele. Poti avea incredere in el, este hotarat si perseverent. Nu se lasa descurajat de esecuri, mai ales daca primeste incurajari care sa-i revigoreze increderea de sine.

Copilul Mistret este dragastos, imparte cu generozitate imbratisari si pupaturi. Nu este egoist, este credinios, onest, sincer si galant.

 

 

Caracteristici personale

Copilul nascut in Anul Mistretului este norocos, curajos, jovial, nepretentios, dragut, rabdator, rezistent, un organizator abil, are lipici la oameni. Copilul Mistret este galant, de moda veche si respecta codul bunelor maniere. Poti avea incredere in el, este un bun ascultator, putin naiv, modest. Copilul nascut in anul Mistretului este puternic, este intelegator si are un apetit destul de mare.

 

 

Talente naturale

Copilul din zodia Mistretului este descurcaret, incantator, intelegator cu nevoile si dorintele celorlalti. Are suflet bun si este sincer.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 09/02/2017