Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Iepurelui - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Iepurelui

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop copii si parinti » Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Iepurelui
Cum sunt copiii nascuti in Anul Iepurelui
Credit foto: pixabay.com

Daca ai copilul nascut in anul 2011 sau urmeaza sa nasti in 2023, citeste in continuare! Iata cum sunt copiii nascuti in Anul Iepurelui.

Copilul Iepure este angelic, obedient, genul de copil care sta cuminte in restaurant, in timp ce adultii isi vad de ale lor. Toti parintii te vor invidia pentru calitatile tale de educator, desi nu ai facut mare lucru, caci asa este felul copilului.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Dar, pe cat este de cuminte, pe atat este de siret. Isi mascheaza sentimentele, manipuleaza si cu manevre diplomatice va obtine ceea ce vrea. Nu vei vedea la un copil Iepure crize de nervi, tipete. El are alte “arme”. Se va folosi de punctele slabe ale celorlalti si vor actiona cu precizia unui chirurg exact unde trebuie.

Este foarte manierat si nu te va pune niciodata intr-o situatie delicata.

Caracteristici personale

Copilul Iepure este foarte sfatos, are o fire inclinata spre arta, este rezervat, manierat, isi schimba deseori starea de spirit. Este dragastos cu familia si superficial cu ceilalti, aparent docil, insa foarte incapatanat. Copilul Iepure este precaut, realist, inteligent, nu-i plac conflictele, insa nu poate fi destabilizat.

Talente naturale

Copilul Iepure este gratios, manierat, foarte discret. Este un diplomat innascut, norocos. Poate fi un om  de afaceri de succes. Stie ce sa speculeze ca sa obtina exact ce isi doreste.

Zodiac CHINEZESC 2023. Ce aduce Anul Iepurelui de Apă pentru toate zodiile?

Prieteni

Pentru copilul Iepure va fi foarte usor sa-si faca prieteni si sa-si influenteze colegii de joaca. Poate fi prieten la catarama cu Oaia, care ii va aprecia bunul gust si inclinatia spre confort material. De asemenea, va face casa buna cu loialul Caine si cinstitul Mistret. Insa nu va fi deloc incantat de relatia cu Cocosul prea critic si cu Tigrul prea dramatic.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 24/01/2023