Zodiac Chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in anul Cocosului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Zodiac Chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in anul Cocosului

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop copii si parinti » Zodiac Chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in anul Cocosului
zodie cocos copii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - cut-out-of-cocks-1901285

Copilul nascut in Anul Cocosului este un autodidactic. Evolueaza in ritmul sau, se disciplineaza singur, nu este timid atunci cand trebuie sa-si exprime opiniile, dar este si putin excentric. Copilul Cocos este un optimist visitor, coace planuri mari si se motiveaza in punerea meticuloasa in practica a acestuia. Parintii nu pot face mare lucru decat sa asiste la micile esecuri, insa vor invata repede ca acesti copii nu se vor da batuti asa usor. Si, in cele din urma, vor reusi.

 

Copiii Cocos nu isi baga in seama greselile si se incapataneaza sa nu accepte ca au gresit. Au foarte multe talente, au incredere in abilitatile lor si nu te plictisesti alaturi de ei. Se poarta tantos, le place sa fie in centrul atentiei, asa ca n-ar fi exclusa o cariera in lumina reflectoarelor.

 

Manierat, civilizat, un cavaler in armura stralucitoare cu idealuri nobile, copilul Cocos debordeaza de energie, este de un optimism incurabil si are o sanatoasa incredere de sine.

 

 

Caracteristici personale

Copilul Cocos poate fi excentric, increzator in fortele proprii, agresiv, demn, vorbaret, curat, meticulous, decis, eficient, alert, direct, critic, mucalit, amuzant, impozant, puternic, deschis, sic.

 

 

Talente naturale

Copilul Cocos este muncitor, constiintos, isi fixeaza un vis si se ambitioneaza sa-l realizeze, este etic.

 

 

Prieteni

Copilul Cocos are o personalitate puternica. Este compatibil cu Sarpele, Bivolul, Dragonul. In schimb, va fi in conflict permanent cu Sobolanul, iar Iepurelui nu-i va conveni deloc infatuarea Cocosului.

 

 

Invatatura

Copilul Cocos invata repede si se adapteaza usor mediului academic. Ii place sa invete si va invata sarguincios.

 

 

Cum e sa fii parinte de Cocos

Parintii unui copil nascut in anul Cocosului vor trebui sa invete ca nu va recunoaste niciodata ca a gresit. Se va contrazice fara teama, dar nu va accepta niciodata ca a facut ceva in neregula. Este recomandat pentru parintii de Cocos sa-l invete ca nu e nicio problema daca nu le stie pe toate si ca greseala este uman acceptata.

Corectia trebuie sa fie corecta si ferma, caci sunt greu de tinut in frau si au nevoie de limite care sa-l ghideze in actiunile sale.

 

 

Sursa: parentmap.com

Foto: pixabay.com

 

Data articol: 26/01/2017