Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Calului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Calului

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop copii si parinti » Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Calului
anul calului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - wu-279644_1920

Daca ai un copil nascut in 2002 sau in 2014, citeste in continuare. Iata care sunt caracteristicile copiilor nascuti in Anul Calului.

 

Copilul nascut in Anul Calului este jovial, norocos, dar pretentios si aventuros. Are nevoie de spatiu ca sa se desfasoare, iubeste natura, animalele si sportul. Are tendinta de a fi “naravas” atunci cand este fortat sa faca lucruri pe care nu le doreste sau atunci cand este limitat in a face ceea ce-si doreste.

In schimb, copilul nascut in Anul Calului este forte ghidus, o sursa de amuzament si distractie. Este afectuos, agil, inteligent, efervescent. Va fi tot timpul in centrul atentiei.

 

 

Caracteristici personale

Copilul nascut in Anul Calului este capricios, temperamental, independent, ambitios, flexibil, aventuros, atletic, energic. Are o personalitate magnetica si abilitati de persuasiune, isi poate schimba des starea de spirit. Are o minte deschisa, este nonconformist, increzator in fortele proprii si poate fi si egoist, incapatanat.

 

 

Talente naturale

Copilul nascut in Anul Calului este foarte creativ, indiferent de provocarile care ii apar in cale, el este suficient de agil ca sa le depaseasca. Ai incredere in intuitia copilului nascut in Anul Calului. Este optimist, increzator si vede tot timpul luminita de la capatul tunelului. Poate fi un companion charismatic, incantator. Iubeste libertatea si nu-i place sa fie constrans, indiferent de ceea ce face.

 

 

Prieteni

Copilului nascut in Anul Calului nu-i place sa fie constrans. Are o bucurie imensa de a trai si de a fi activ. Va lega prietenii durabile cu impulsivul Tigru sau Caine. Insa nu se va potrivi deloc cu Sobolanul care-l considera prea capricios, si nici cu Bivolul care-l vede prea libertin.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 30/03/2017