Horoscop Sagetator: Sfaturi pentru parinti cu copil Sagetator. Caracteristici ale parintelui Sagetator - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop Sagetator: Sfaturi pentru parinti cu copil Sagetator. Caracteristici ale parintelui Sagetator

horoscop sagetator - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - contactors-759092_1920

Sfaturi pentru cresterea copilului Sagetator:  

Dragostea lui pentru libertate nu il indeamna sa lege relatii apropiate cu cei care au pretentii prea mari. Va avea multi prieteni care se vor bucura de caldura, voiosia si amabilitatea sa, dar nu va asteptati sa isi petreaca timpul doar cu o persoana. Oferiti-i toata dragostea si afectiunea de care sunteti in stare precum si multa distractie si veselie, ajutandu-l in acelasi timp sa-si canalizeze energia pe cai constructive.

Invatati-l despre viata, dar nu il fortati, deoarece el este un rebel din fire. Nu-i va pasa daca poarta tricoul cu fata in spate sau intors pe dos. De fapt, daca ii veti atrage atentia asupra acestui lucru, va rade si va fi multumit de sine. El nu se ghideaza dupa conventii. Il impresioneaza mult mai mult originalitatea si faptul de a fi deasupra multimii. Mai presus de toate, el este un insetat de adevar si acesta va fi intotdeauna lumina sa calauzitoare.

Horoscop Sagetator: Parinte vesel si optimist

Ca parinte nascut in zodia Sagetatorului, vei incalzi vietile copiilor tai cu optimism, umor de buna calitate si ii vei invata din propria ta experienta despre entuziasmul de a explora lumea. Tu esti un aventurier in inima ta si iti vei ghida copiii sa intampine cu bucurie viata cu aceeasi curiozitate si minte deschisa pe care tu o ai.

Intrucat libertatea este una din nevoile tale primare ca individ, este cel mai probabil ca vei fi un parinte permisiv care nu isi limiteaza copilul daca nu e neaparata nevoie. Recunosti importanta si necesitatea existentei anumitor rutine si limite, insa filozofia ta de viata e centrata pe a gasi adevaruri si semnificatii prin experienta personala. Vrei ca copiii tai sa descopere lumea si sa isi traga singuri propriile concluzii bazandu-te pe ceea ce au gasit in exterior.

A calatori, fie real fie virtual, este un mod excelent de a expune copilul la obiceiuri altele decat ale sale proprii.

Cu vederea ta globala, ii poti ajuta sa faca conexiuni care la inceput nu sunt asa de evidente. O sa iti inviti prietenii din diverse zone si arii de interes sa interactioneze cu copiii tai si iti vei incuraja copiii sa puna intrebari si sa faca conversatie.

Tu stii ca educatia si experienta pot fi achizitionate in multiple feluri, nu doar prin scoala traditionala si vei oferi din propriile tale cunostinte si idei copiilor tai cat mai mult posibil. Doar fii atent ca propriile tale cautari de a vedea si gasi imaginea de ansamblu asupra vietii sa nu conduca la un comportament dogmatic si egoist. Copiii tai vor fi cel mai inspirati de o minte deschisa cu adevarat, nu de un intelect care crede ca el detine toate raspunsurile.

Imagine de Alexas_Fotos de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 24/11/2021