Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop Rac: Sfaturi pentru parinti cu copil Rac. Caracteristici ale parintelui Rac

22 iunie 2021, , Vizualizări:
horoscop rac - sfatulparintilor.ro = pixabay-com - cancer-759090_1920

Horoscop Rac: Sfaturi pentru cresterea copilului Rac

Mai mult decat in cazul altor zodii, o viata casnica fericita si o relatie buna, afectuoasa si sigura cu parintii sai sunt importante pentru copilul Rac. Si il vor transforma intr-un adult echilibrat. Aceste suflete sensibile trebuie sa invete sa ii iubeasca pe prietenii si pe fratii lor si sa imparta totul cu ei. Fara a se simti amenintati. Inca de la o varsta frageda, ei au nevoie de o indrumare a sentimentelor lor puternice si a capacitatilor de a oferi ocrotire. Incurajeaza-ti Racul binevoitor sa le ofere celorlalti sprijin si alinare.

Horoscop Rac: Parintele nascut in zodia Racului

Ca parinte Rac, cu siguranta ca esti foarte implicat in procesul de a avea grija de copiii tai, indiferent de zodia lor. Tu te bucuri si inveti din fiecare moment miraculos al graviditatii, nasterii si cresterii copilului tau. Esti iubitor, protector, sensibil si empatic. Daca esti un Rac tipic, probabil ca iti place sa creezi un camin sigur si primitor pentru cei pe care ii iubesti.
A avea grija – acesta e modul prin care tu iti arati iubirea si este chiar puterea ta. Si tu ai o nevoie primara uriasa sa te simti in siguranta si ca lumea are nevoie de tine.

Incerci sa faci totul in familie, ca ei sa depinda de tine.

Acest lucru este cat se poate de firesc si potrivit atunci cand ai grija de un copil mic, dar fiecare parinte Rac trebuie sa retina: daca faci totul pentru copiii tai, ei nu vor invata sa aiba grija singuri de ei insisi. Fii sigur ca ii inveti ceea ce stii tu cel mai bine din ce faci pentru ei.

A fi hiperprotectori este o alta piatra de incercare peste care parintii Rac trebuie sa treaca. Ei trebuie sa evite sa fie astfel. Daca in mod constant stai agatat de copilul tau de-a lungul copilariei sale, poate fi dificil pentru tine sa il vezi crescand si plecand. In adancul sufletului tau, tu stii foarte bine ca totul face parte din ciclul vietii, dar tot iti este deosebit de greu.

Traditia este importanta pentru tine; unii chiar te pot considera de moda veche. Obiceiurile sarbatorilor, ritualurile si rutinele de familie, chiar si ceremoniile religioase, toate iti hranesc sufletul prin puternicul sens de continuitate care te tine in viata. Senzatia irezistibila de a fi cu picioarele in caminul tau, inconjurat de cei pe care ii iubesti si pe care ii protejezi sub aripa ta ocrotitoare: iata motivul pentru care tu traiesti.

Imagine de Alexas_Fotos de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.