Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop Fecioara: Sfaturi pentru parinti cu copil Fecioara. Caracteristici ale parintelui Fecioara

19 august 2021, , Vizualizări:
horoscop fecioara - sfatulparinitlor.ro - pixabay_com - virgin-759354_1920

Horoscop Fecioara: Sfaturi pentru cresterea copilului Fecioara

Va trebui sa iti inveti copilul Fecioara sa fie mai bland cu sine. Este un copil foarte exigent, mai ales in ceea ce il priveste. Cu siguranta va trebui sa pui mai mult accent pe succesele lui decat pe esecuri. Este perfect constient de nereusitele sale si nu are nevoie sa i se reaminteasca acest lucru, mai ales in public. Deasemenea, trebuie sa stie ca invatarea prin incercari e mai importanta decat obtinerea de rezultate perfecte. Nu iti va fi usor sa manipulezi acest copil. Este inteligent, spiritual, cu putere de discernamant si te va tine in priza. Ii place sa ii ajute pe ceilalti si aceasta e o virtute minunata pe care va trebui sa i-o incurajezi sa si-o pastreze. Deasemenea, indeamna copilul sa isi iubeasca propria persoana intr-o maniera sanatoasa.

Horoscop Fecioara: Parintele nascut in zodia Fecioara

Ca parinte Fecioara, esti sensibil dar ai standarde inalte si o inclinare catre perfectiune. Iti face placere sa ii inveti pe copiii tai despre a-si asuma responsabilitatile, sa aiba grija de bunurile lor si sa duca o viata sanatoasa si activa.

Uneori poti fi un parinte cicalitor si critic, dar tu stii – chiar daca copiii tai uneori nu stiu asta – ca tot ce vrei este ca sa ai copii sanatosi, inteligenti si functionali la maxim. Cu toate astea trebuie sa iti reamintesti periodic ca cei mici fac tot ce pot ei mai bun pentru varsta lor, chiar daca rezultatele pot ajunge uneori cu mult sub asteptarile tale perfectioniste.
Esti un parinte practic, util si stabil asa ca poti sa oferi cu usurinta copiilor tai un fundament solid si puternic pentru viata, atat emotional cat si financiar. Da, tinzi uneori sa fii prea econom, dar doar asa ii poti plati cele mai bune scoli si cheltuielile necesare cand mai creste, nu-i asa? Iti dai cu generozitate timpul si atentia copiilor tai – cel mai valoros cadou dintre toate.

Esti un bun planificator, este natura ta sa planifici si ai un ochi foarte bine pus la punct pentru detalii, asa ca probabil te vei ocupa tu de bugetul si facturile familiei.

Nu-ti fie teama sa risipesti cand si cand pe mofturi pentru copiii tai. Manifestarile ocazionale de spontaneitate si extravaganta vor insemna mult pentru ei.

Copiii tai vor intelege ca tot ce vrei este tot ce poate fi mai bun in viata pentru ei. Cu toate acestea, nu uita sa fii generos cu vorbele de incurajare si cu manifestarile de afectiune, mai ales ca nu te costa nimic sa le daruiesti. De asemenea, complimentele bine meritate catre copii pot ajuta sa balanseze si sa egaleze cu feedbackul tau critic sau cu dezaprobarea pe care o manifesti fata de situatiile in care copilul tau nu este la nivelul perfect al asteptarii tale.

Imagine de Alexas_Fotos de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.