Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop chinezesc. Cum sunt copiii nascuti in Anul Oii / Caprei

07 aprilie 2017, , Vizualizări:
anul oii - caprei - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - wei-279643_1920

Daca ai un copil nascut intre 1 februarie 2003 si 21 ianuarie 2004 sau intre 19 februarie 2015 si 7 februarie 2016,  citeste in continuare. Iata cum sunt copiii nascuti in Anul Oii / Caprei.

 

 

Copilul nascut in Anul Oii /Caprei este predispus unei atitudini pesimiste. El isi creioneaza cel mai intunecat scenariu posibil asupra oricarei situatii. Este un copil bland, iubitor, protector. Are un simt estetic desavarsit, poate fi atras de arta, muzica, poezie. Copilul nascut in Anul Oii /Caprei este sensibil, creativ, generos si atent la nevoile celorlalti.

Copilul nascut in Anul Oii /Caprei are nevoie de parintii sai pentru a se simti protejat, acceptat. De aceea si cand va creste se va alia cu persoane pe care le va simti mai puternice pentru a-si asigura protectia. Copilul nascut in Anul Oii /Caprei este sensibil la ironii, critici si se va simti respins de fiecare data cand va fi sicanat.

 

 

Caracteristici personale

Copilul nascut in Anul Oii /Caprei este sincer, manierat, calm, gentil, iertator, romantic, naiv. Iubeste animalele, are simt artistic, este “de casa”, iertator si impaciuitor. Ii place dreptatea, cerseste atentia si are nevoie constanta de validari.

 

 

Talente naturale

In mod natural, copilul nascut in Anul Oii /Caprei simte nevoia de apartenenta la un grup. Face totul pentru familia si prietenii lui. Nu exista in horoscopul chinezesc o zodie mai blanda, mai iubitoare, mai gentila decat cea a Oii / Caprei. Pentru ca este o persoana foarte sensibila la frumos, sub toate formele lui, copilul nascut in Anul Oii /Caprei exceleaza in domeniile care au legatura cu creatia.

 

 

Prieteni

Copilul nascut in Anul Oii /Caprei este mamos si deopotriva daruieste iubire, dar vrea sa si primeasca. El se inconjoara de persoane puternice si de incredere – Calul, Mistretul, Tigrul -, dar si de persoane cu care sa impartaseasca simtul artistic – Iepurele. Copilul nascut in Anul Oii /Caprei nu se va intelege cu persoane nascute Anul Sobolanului, care il vor considera enervant, dar nici cu persoane din Anul Cainelui sau Bivolului, pe care le va considera prea incisive.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.