Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Maimutei

13 aprilie 2017, , Vizualizări:
anul maimutei - sfatulparintlior.ro - pixabay_com - monkey-1176162_1920

Daca ai un copil nascut in anul 2004 sau in 2016, citeste in continuare. Iata cum sunt copiii nascuti in Anul Maimutei.

 

Copilul nascut in Anul Maimutei este incantator, curios, nimic nu-i va destabiliza increderea de sine, va fi neobosit in atingerea obiectivului pe care si l-a stabilit. Copilul nascut in Anul Maimutei are o energie debordanta, nu poate sta linisit. Este ambitios si va incerca sa dezlege toate misterele pamantului. Va cauta intotdeauna experientele din care va avea de invatat.

 

 

Caracteristici personale

Copilul nascut in Anul Maimutei este sociabil, versatil, norocos, istet, competitiv, ingenios. Are pofta de viata, o memorie buna, este intelectual si strateg desavarsit.

 

 

Talente naturale

Cand copilul nascut in Anul Maimutei isi pune ceva in cap, nimic nu este imposibil pentru el. Este motivat devina din ce in ce mai bun pentru a ajunge la performanta setata. Desi te va scoate de multe ori din minti, nu vei putea sta suparat pe el, pentru ca stie cum sa si-l apropie si pe cel mai morocanos om.

 

 

Prieteni

Copilul nascut in Anul Maimutei este foarte popular, va fi preferatul tuturor. Are un arsenal intreg de “maimutareli” cu care sa cucereasca lumea. Cu toate acestea isi va face putini prieteni, dar buni. Sobolanul si Dragonul vor aprecia infatuarea Maimutei, dar Sarpele si Tigrul sunt nemilosi cu spiritual libertin al acesteia.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.