Horoscop chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Maimutei - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Maimutei

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop copii si parinti » Horoscop chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Maimutei
anul maimutei - sfatulparintlior.ro - pixabay_com - monkey-1176162_1920

Daca ai un copil nascut in anul 2004 sau in 2016, citeste in continuare. Iata cum sunt copiii nascuti in Anul Maimutei.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Copilul nascut in Anul Maimutei este incantator, curios, nimic nu-i va destabiliza increderea de sine, va fi neobosit in atingerea obiectivului pe care si l-a stabilit. Copilul nascut in Anul Maimutei are o energie debordanta, nu poate sta linisit. Este ambitios si va incerca sa dezlege toate misterele pamantului. Va cauta intotdeauna experientele din care va avea de invatat.

 

 

Caracteristici personale

Copilul nascut in Anul Maimutei este sociabil, versatil, norocos, istet, competitiv, ingenios. Are pofta de viata, o memorie buna, este intelectual si strateg desavarsit.

 

 

Talente naturale

Cand copilul nascut in Anul Maimutei isi pune ceva in cap, nimic nu este imposibil pentru el. Este motivat devina din ce in ce mai bun pentru a ajunge la performanta setata. Desi te va scoate de multe ori din minti, nu vei putea sta suparat pe el, pentru ca stie cum sa si-l apropie si pe cel mai morocanos om.

 

 

Prieteni

Copilul nascut in Anul Maimutei este foarte popular, va fi preferatul tuturor. Are un arsenal intreg de “maimutareli” cu care sa cucereasca lumea. Cu toate acestea isi va face putini prieteni, dar buni. Sobolanul si Dragonul vor aprecia infatuarea Maimutei, dar Sarpele si Tigrul sunt nemilosi cu spiritual libertin al acesteia.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13/04/2017