Horoscop Berbec: Sfaturi pentru parinti cu copil Berbec. Caracteristici ale parintelui Berbec - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop Berbec: Sfaturi pentru parinti cu copil Berbec. Caracteristici ale parintelui Berbec

horoscop berbec -sfatulparintilor.ro - pixabay_com - aries-759087_1920

Horoscop Berbec: Sfaturi pentru cresterea copilului Berbec

Invata-l in permanenta pe copilul Berbec despre consideratia fata de ceilalti oameni. Aminteste-ti ca se plictiseste repede, dar se si insufleteste rapid. Este un luptator innascut, insa se poate transforma in cel mai galant cavaler. Va avea respect doar pentru acei oameni care i-l vor castiga. Nu respecta si nu ii pasa de o functie doar de dragul ei. Cu toate acestea, il puteti ajuta sa aprecieze frumusetea care exista in toti oamenii, indiferent de slabiciunile lor.

Va avea nevoie de aceasta lectie caci nu ii accepta cu placere pe cei naivi.

Asadar, viteza si nerabdarea sa trebuie concentrate pe cai constructive. Aratati-i valoarea ascultarii si a desavarsirii. Acest copil are nevoie de multa dragoste si disciplina. In general, are o doza prea mare de incredere de sine. Si ii va fi de folos sa stie ca nu este cea mai importanta persoana din lume. Apoi, tendintele sale rautacioase pot fi inlocuite cu aprecierea fata de ceilalti. Fiind un instigator impulsiv, este foarte folositor sa invete de la varsta frageda ca toate cuvintele si actiunile lui au consecinte.

Horoscop Berbec: Parintele nascut in zodia Berbecului

Ca parinte nascut in zodia Berbecului, tu esti un lider innascut la randul tau. Ai foarte multa energie, esti pasionat cu privire la ceea  ce te intereseaza. Copiii tai te gasesc ca fiind curajos, incitant, distractiv. Ii inspiri si esti un minunat exemplu de urmat pentru ei. Cu exceptia momentelor cand ei te pot gasi a fi un pic mai insensibil si cam greu de suportat.

Da, mintea ta este agila si rapida si gura ta e inca si mai iute si uneori spui lucruri pe care le regreti ulterior. De asemenea, esti iute la manie. Iar cand copiii tai te frustreaza, ei stiu exact cand si cum si pe ce butoane sa apese ca sa te faca sa explodezi. Cel putin este bine ca iritarea si furia iti dispare dupa ce iti iese din gat si piept. Iar copiii tai stiu intotdeauna unde se afla in raport cu tine.

Ti se potriveste un stil de viata activ, tie si familiei tale.

Ia-ti copiii si du-i in drumetii sau provoaca-i sa joace volei sau fotbal in parc, dar ai grija sa nu devii prea competitiv mai ales daca copiii tai nu sunt ca tine. Manifestarile agresive ale energiei pot fi mai mult decat pot ei duce.

Pe de alta parte, tu esti cel mai mare fan al lor si ei stiu asta. Tu vei fi mereu acolo in tribune, sustinandu-i in timp ce concureaza in orice forma de competitie a vietii lor.

Copiii tai iti vor aprecia mereu sinceritatea chiar brutala uneori precum si energia care te mentine tanar chiar pe masura ce imbatranesti. Propune-ti sa le arati si partea ta sensibila. Copiii tai au nevoie sa stie ca se pot baza pe suportul tau emotional de-a lungul vietii la fel de mult ca pe energia si forta ta fizica.

Imagine de Alexas_Fotos de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 24/03/2022