Shop
Ultimele 100 de articole

De vorba cu numerologul: cum afli ce profesie ar fi potrivita pentru copilul tau

01 septembrie 2019, , Vizualizări:
meserii copii - sfatulparintilor.ro
Numerologia este o stiinta aparte care se bazeaza exclusiv pe numere pentru a interpreta ce se intampla in Univers. In cazul in care esti curios ce rezerva viitorul pentru copilul tau, specialistul in numerologie iti va raspunde la o intrebare care cu siguranta te framanta: ce profesie este potrivita pentru el? Iata informatii si recomandari importante despre numerologie.

Informatii de baza despre numerologie

Numerologia reprezinta credinta in relatia divina sau mistica dintre un numar si unul sau mai multe evenimente. De asemenea, reprezinta studiul valorii numerice a literelor din cuvinte, nume si idei, fiind adesea asociata cu paranoormal, alaturi de astrologie si alte arte divinitorii.
Nu se cunoaste exact locul de provenienta al numerologiei, insa in Egipt si Babilon se afla primele atestari ale sale. De asemenea, exista dovezi ca a fost folosita in Roma, China, Grecia si Japonia. Numerologia moderna este atribuita filosofului grec Pitagora, iar doctorul Julian Stenton a fost primul care a promovat denumirea.
Aceasta stiinta are la baza calcule matematice, considerand ca intreaga creatie din univers, inclusiv aspecte ale existentei individuale (viata, cariera, sanatate, viata familiala, prietenii, spiritualitate, activitati distractive, personalitate) poate fi explicata prin termeni matematici. Universul este un sistem si poate fi descompus in elemente de baza, respectiv numere; presupune intelegerea ca totul din lume depinde si echivaleaza cu numere. Este practic studiul numerelor din viata ta, fiind un limbaj universal al numerelor, asemanandu-se putind cu astrologia. Matematica este privita drept un misticism spiritual deghizat, in acelasi timp ramanand incoruptibila, neschimbata si oferind o baza coerenta de masura. In acest sens, numerele reprezinta litere pentru acest limbaj secret, fiind vorba despre zece.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.