Compatibilitate zodie VARSATOR. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii - Pagina 3 din 4 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Compatibilitate zodie VARSATOR. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

compatibilitate zodie varsator - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - fantasy-2762571_1920
Credit foto: Imagine de Stefan Keller de la Pixabay

Compatibilitate zodie VARSATOR – BALANTA

Intimitate – 90%

Varsatorul poate ajuta Balanta sa-si exprime sexualitatea. Problema apare cand Balanta va incepe sa se ingrijoreze cu ceva spune lumea. Se va teme de judecata si va incepe sa se fereasca, ceea ce va enerva la culme partenerul Varsator. Acesta vine cu o cu totul alta abordare, nonconformista, ce poate fi considerata nepasatoare de catre partenerul Balanta.

Desi viata lor amoroasa poate fi destul de eliberatoare pentru Balanta, poate fi si o provocare pentru Varsator, deoarece ambii parteneri trebuie sa lupte cu nevoie Balantei de a se incadra in orice situatie. Semne de Aer, ambii au liber la exprimarea dorintelor sexuale. Amandurora le place sa experimenteze, sa invete unul despre celalalt, sa-si afle nevoile si dorintele, sa comunice cu usurinta. Viata lor sexuala poate fi un pilon solid intr-o relatie de cuplu.

Incredere – 85%

Datorita naturii lor corecte, Balanta si Varsatorul ar putea avea incredere unul in celalalt. Nesigurantele lor coincid foarte bine si, de obicei, se vor ajuta reciproc sa le depaseasca. Doar ca increderea intre ei nu este implicita, ci trebuie sa se construiasca. Ambelor semne le place sa fie attractive pentru diferite persoane, ceea ce ar putea starni gelozia celuilalt. Problema apare atunci cand Balanta se ataseaza emotional de partner si incepe sa fie dependenta si posesiva. Ceea ce nu este deloc usor de suportat pentru un partener Varsator libertin.

Comunicare si intelect – 40%

Atat Balanta, cat si Varstatorul au o imagine de sustinut. Balanta vrea sa arate bine, sa se comporte bine pentru ca ceilalti sa o aprecieze. In schimb, Varsatorul simte nevoia sa se indeparteze de ceilalti. Ambii sunt fideli propriilor convingeri si nu isi schimba foarte usor parerile.

Varsatorului nu-i va placea sa astepte Balanta sa se hotarasca, dupa cum nici Balantei nu-i va placea natura spontana si imprevizibila a Varsatorului. Din moment ce ambii parteneri se bazeaza pe comunicare, ei pot vorbi despre multe lucruri si pot gasi solutii pentru problemele care apar intre ei. Totusi, nu le va fi foarte usor sa-si reconcilieze diferentele. Desi ia greu decizii, atunci cand a hotarat ceva Balanta este foarte greu de convins sa se razgandeasca. De cealalta parte, Varsatorul are tendinta de a da inapoi daca se simte presat.

Totusi, in majoritatea cazurilor, Balanta si Varsatorul pot face casa buna impreuna daca se inteleg reciproc. Pe masura ce se cunosc mai bine, relatia lor poate deveni indestructibila.

Valori – 50%

Oricat de mult ar vrea Balanta sa fie impreuna cu cineva, Varsatorul valorizeaza solitudinea. Aceasta ar putea deveni marea problema din relatia lor. Partenerul Balanta ar putea deveni prea posesiv si dependent, in timp ce Varsatorul va putea fi considerat lunatic. Daca cei doi ar ajunge sa isi inteleaga natura, punctele forte si punctele slabe, comunicare dintre ei i-ar putea ajuta sa depaseasca aceste diferente.

Activitati – 65%

Varsatorul isi doreste s faca orice atat timp cat viata lor nu va intra intr-o rutina plictisitoare. Balanta va avea probleme in a hotari ce vrea, iar acest lucru il va scoate din minti pe partenerul Varsator. Daca il poate enerva ceva pe Varsator, acel lucru este lipsa de spontaneitate a Balantei. Partenerul Varsator va trebui sa invete sa aiba rabdare.

Total – 68%

Intre Balanta si Varsator poate exista o intelegere puternica datorita elementului lor comun, Aerul. Cu toate acestea, pot exista si probleme in adaptarea la caracterul celuilalt. Cel mai bun remediu in relatia lor este timpul. Oricare ar fi povestea lor, daca se iubesc vor putea depasi obstacolele. Balanta va trebui sa inteleaga ca Varsatorul are nevoie de spontaneitate, in timp ce Varasatorul va trebuie sa invete ca Balanta are nevoie de timp pentru a se hotari.

Vești bune! ZERO planete RETROGRADE timp de 3 luni. Scapăm de haosul cosmic?

Venus în Pești 26 ianuarie – 20 februarie 2023. Emoții puternice la tot pasul. La ce trebuie să fim atenți?

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Compatibilitate zodie VARSATOR – SCORPION

Intimitate – 40%

Relatia dintre un Scorpion si un Varsator poate fi foarte intensa. Ambele semne sunt simbolul libertatii sexuale, fara restrictii si tabuuri. O combinatie de Apa si Aer, de emotie si informatie, care genereaza un puternic sentiment de atractie intre ei. Daca se iubesc, apoi se desparte, se vor uri toata viata, in ciuda tuturor momentelor bune din trecutul lor.

Este foarte dificil pentru acesti parteneri sa gaseasca un echilibru intre pasiune, emotie si ratiune. In timp ce sexualitatea Scorpionului este flamanda, profund emotionala si omniprezenta, Varsatorul vrea sa fie ferit de orice bariera si emotie. Varsatorul nu va putea sta langa un partener posesiv ca Scorpionul. Viata lor amoroasa ar putea fi ca un camp de lupta pentru suprematie sau ca un taram de vis. Totul depinde de cat de flexibili sunt ambii parteneri. Semne fixe, atat Scorpionului cat si Varsatorului le va fi greu sa se adapteze si sa se plieze dupa natura partenerului lor.

Incredere –1%

Este greu de crezut ca aceste doua semne foarte simple si sincere pot avea probleme de incredere reciproca. Si totusi, Scorpionul va incepe sa presupuna ca Varstorul le apartine. Ceea ce va declansa un contraatac virulent din partea Varsatorului caruia nu-i place sa se simta controlat.

Comunicare si intelect – 50%

Atat timp cat nu renunta la modurile lor incapatanate de a actiona, Scorpionul si Varsatorul nu pot avea o conversatie civilizata. Altfel pot discuta despre orice, doar sa nu fie legat despre ce au mai facut azi. Dar, Scorpionului ii place sa-si tina sub control partenerul, in timp ce Varsatorului nu ii place sa dea socoteala cuiva pentru faptele sale. Totusi, Scorpionul va admira intotdeauna puterea intelectuala a partenerului Varsator si il poate ajuta sa inteleaga modul in care ideile sale ar putea fi transpuse in realitate.

Cea mai problematica chestiune din relatia lor este respectul reciproc, combinat cu naturile lor statice. Desi ambii isi doresc schimbarea, ei vor ca aceasta sa se faca lent.

Valori – 30%

Atat Scorpionii, cat si Varsatorii vor aprecia emotia si schimbarea. Iata un punct puternic in comun pentru cei doi. Doar ca toate celelalte sunt complet diferite. In timp ce Varsatorul apreciaza libertatea, comunicarea, independenta, Scorpionul valorizeaza angajamentul, sexul si conexiunea emotionala profunda.

Activitati – 60%

Daca nu intra intr-o batalie a egourilor, Scorpionul si Varsatorul pot face multe lucruri impreuna. Le place sa riste, iar cea mai tare intalnire a lor ar putea fi la cursuri de parasitism sau la casino. Pot petrece timp de calitate impreuna la diverse competitii sau activitati intelectuale.

Total –30%

Ai putea spune ca Varsatorii si Scorpionii au o relatie karmica. Nu este exclus sa fi fost dusmani in vietile anterioare si de aceea se lupta si in aceasta viata. Scorpionul isi va arata afectiunea intr-un mod obsesiv. O vreme, Varsatorului ii va placea acest lucru, dar apoi se va simti sufocat si va fugi de responsabilitati.

Renegatii si rebalii zodiacului, Scorpionul este simbolul emotiilor de care nimeni nu vrea sa se ocupe, iar Varsatorul este simbolul modului de gandire pentru care nu toata lumea este pregatita.

Vești bune! ZERO planete RETROGRADE timp de 3 luni. Scapăm de haosul cosmic?

Venus în Pești 26 ianuarie – 20 februarie 2023. Emoții puternice la tot pasul. La ce trebuie să fim atenți?

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Compatibilitate zodie VARSATOR – SAGETATOR

Intimitate – 80%

Sagetatorului ii place modul de actiune al Varsatorului. Atractia dintre cei doi poate fi puternica, iar relatia amoroasa distractiva. Amandurora le place sa experimenteze, sa invete lucruri noi.  Comunicarea este si ea la cote inalte si aproape ca n-au nevoie de sex pentru a fi satisfacuti. Desi pot sari scantei in dormitor, le lipseste intimitatea, conexiunea emotionala. Sagetatorul poate aduce caldura, dar ambii sunt semne mutabile si isi vor indrepta atentia catre altceva. Daca reusesc sa ajunga la o legatura emotionala puternica, ar putea fi partenerii perfecti ai zodiacului.

Incredere – 60%

Sagetatorul si Varsatorul se pot citi reciproc foarte bine. Le va fi usor sa aiba incredere unul in celalalt, in timp ce fiecare are libertate absoluta. Numai cei doi pot intelege aceasta nevoie de a fi lipsiti de obligatii. Doar ca, intr-o relatie romantica, pot aparea probleme de incredere de care pot scapa usor daca ambii vor realiza ca au ceva special impreuna.

Comunicare si intelect – 99%

Cand Sagetatorul si Varsatorul au un interes comun sunt o sursa infinita de subiecte de discutie. Daca partenerul Varsator este distant, Sagetatorul va incepe sa se simta vulnerabil si va vorbi excesiv pentru a crea o cale de legatura. Atat Sagetatorul cat si Varsatorul se bazeaza pe ratiune si urmaresc cu foarte mare atentie firul logic al discursului lor. Ajung rapid la concluzii. Daca au interese comune, vor vorbi despre ele cu pasiune, vor gasi idei si solutii. Varsatorul este rapid, in timp ce Sagetatorul este optimist si pasional, ceea ce va putea face ca relatia lor sa fie foarte productiva.

Valori –-90%

Exista multe lucruri asupra carora cei doi se pot pune de acord pornind de la valoarea propriei libertati. Amandoi vor aprecia mintea, ratiunea, optimismul, inteligenta. Pentru Sagetator, adevarul este unul din lucrurile pe care le pretuieste cel mai mult, iar Varsatorul are o abordare speciala a onestitatii.

Activitati – 85%

Pot fi activitati pe care Sagetatorul sa doreasca sa le faca, in timp ce Varsatorul le va considera stupide. Pot avea dificultati in a alege sistemul de credinte, inclusiv cele religioase, ceea ce ar putea reprezenta un obstacol solid in calea armoniei in cuplu. Dar, in majoritatea cazurilor se  pot distra impreuna, indiferent unde merg. Nu va exista niciun loc suficient de ciudat pentru ca acesti doi parteneri sa nu-si descopere din nou interesele comune.

Total – 83%

O relatie intre un Sagetator si un Varsator ar parea o prietenie intre doua persoane de acelasi sex. Si totusi, cei doi isi pot schimba reciproc vietile, fiind exact ceea ce celalalt are nevoie. Relatia lor ar putea fi una care sa-i ghideze pe ceilalti sa-si seteze prioritatile de viitor.

O problema majora care ar putea aparea intre un Sagetator si un Varsator este natura lor. Ar putea avea probleme legate de intimitate si conexiune emotionala. Inainte de a rupe relatia, cei doi ar trebui sa se gandeasca ce au simtit cand s-au intalnit, ce i-a adus impreuna.

Vești bune! ZERO planete RETROGRADE timp de 3 luni. Scapăm de haosul cosmic?

Venus în Pești 26 ianuarie – 20 februarie 2023. Emoții puternice la tot pasul. La ce trebuie să fim atenți?

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 28/01/2023