Shop
Ultimele 100 de articole

Compatibilitate zodie SCORPION. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

08 noiembrie 2019, , Vizualizări:
Compatibilitate zodie SCORPION

Compatibilitate zodie SCORPION – SAGETATOR

Intimitate – 25%

Exista o intelegere ciudata intre aceste doua semne, de parca ar fi unul si acelasi, macar si pentru o scurta perioada de timp. Taria de caracter de care dau dovada amandoi le va da increderea de sine necesara atunci cand ajung la sex. De asemenea, deschiderea si creativitatea Sagetatorului pot fi foarte revigorante pentru natura fixa a Scorpionului. Totusi, aceasta armonie nu dureaza prea multa vreme. Scorpionul va incepe sa vada in partenerul Sagetator o persoana in care nu poate avea incredere, pe care nu se poate baza, in timp ce Sagetatorul va considera Scorpionul mult prea intunecat si obsedat de control.

Pentru a avea o viat amoroasa sanatoasa, ambii parteneri trebuie sa ajunga la un compromise sanatos. Scorpionul trebuie sa invete sa dea libertate, iar Sagetatorul sa nu mai fuga de seriozitatea Scorpionului. In cel mai fericit caz, Scorpionul va oferi in relatia sexuala acea emotiesi acea implicare intima de care Sagetatorul are nevoie, in timp ce acesta din urma se va ocupa de dezinhibare in relatie.

Incredere – 1%

Cea mai mare problema a unui Scorpion si a unui Sagetator este nevoia de a-si lega partenerul, chiar daca ei vor propria libertate. Nimic nu va deranja mai mult un Sagetator decat sa fie controlat de cineva. In timp ce Scorpionul vede in Sagetator un partener dornic sa fie necredincios. O alta problema este calitatea diferita a celor doua semne, Sagetatorul fiind mutabil, iar Scorpionul fix. Nu vor putea ajunge la pace, fiind mai tot timpul dezamagiti unul de celalalat. Si, cu toate acestea, cele doua semne sunt cele mai oneste din tot zodiacul. Doar ca nu pot ajunge sa se vada vreoadata asa. 

Comunicare si intelect – 80%

Doi indivizi cu o personalitate atat de puternica sunt foarte compatibili la nivel mental. Nu doar ca Scorpionul se simte mai eliberat si mai optimist in preajma Sagetatorului, insa profunzimea mintii acestuia din urma si caile de a ajunge la concluzii ferme sunt imposibile pentru un alt semn. Scorpionul poate acuza Sagetatorul de superficialitate, dar se poate redresa atunci cand simte ca Sagetatorul vrea sa fuga si poate fi mai diplomat. Desi se vor bucura de compania celuialt, pe termen lung pot ajunge la neintelegeri din cauza modului in care cauta adevarul. In timp ce Scorpionul cauta adevarul in profunzime, Sagetatorul in cauta in spatii largi. Daca au interese comune, cei doi pot forma o echipa grozava.

Valori – 35%

Atat Scorpionul, cat si Sagetatorul valorizeaza libertatea si capacitatea de a lupta pentru credintele proprii. Amandoi se pot simti ca niste exilati si pretuiesc nevoia oamenilor de a se diferentia de ceilalti. Totusi, nu se pot ridica la nivelul asteptarii celuilalt. Singura modalitate in care pot conlucra este concentrarea pe latura pozitiva a celuilalt.

Activitati – 30%

Cat timp comunicarea dintre ei ii inspira, Sagetatorul si Scorpionul pot fi foarte multumiti de activtatile lor impreuna. Sagetatorul va dori sa incerce ceva nou, iar Scorpionul isi doreste intotdeauna o noua abordare. Sagetatorul va da impulsul de optimism si distractie, iar Scorpionul ii poate sustine nevoia de schimbare. Dar, calitatea fixa a Scorpionului ii poate estompa aceasta incantare, iar relatia lor poate deveni plafonata. Sagetatorul se poate simti plictisit si mai ales presat de partenerul Sscorpion.

Total – 30%

Scorpionul si Sagetatorul ar putea face un cuplu perfect daca se rezuma la incantarea de la inceputul relatiei. Cand nu se cunosc prea bine, se considera extraordinari, raze de lumina in viata celuilalt. Cu timpul, isi pot pierde interesul din cauza naturii mutabile a Sagetatorului care debusoleaza natura fixa a Scorpionului.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie SCORPION – CAPRICORN

Intimitate –60%

Scorpionul si Capricornul pot avea o viata sexuala speciala. Natura fizica a Capricornului il va ajuta pe3 Scorpion sa-si rezolve cu usurinta nevoile sexuale. Problema principala a acestui cuplu apare in momentul in care nu isi impartasesc emotiile, iar relatia dintre ei devine rece si distanta, chiar daca in intimitate ies scantei.

Ambele semne sunt foarte atrase de celalalt, placerea fizica se afla la amandoi pe un loc important in lista de prioritati, dar lipsa emotiei si a tandretii nu ii va satisface pe deplin. Cei doi pot avea o relatie fericita daca ar invata sa fie mai putin posesivi, mai rabdatori si mai deschisi cu celalat.

Incredere –90%

Daca exista un semn zodiacal in care Scorpionul sa aiba incredere deplina, acela este Capricornul. Chiar daca reprezentantii zodiei Capricorn nu sunt intotdeauna sinceri, in relatia cu un Scorpion nu simt nevoia sa minta. Daca ajung sa nu fie onesti este pentru ca simt ca nu este suficienta intimitate in relatia lor. Cand vor ajunge sa isi inteleaga si sa isi depaseasca propriile nesigurante, atat Scorpionul, cat si Capricornul vor putea sa isi construiasca relatia bazata pe emotii si intimitate.

Comunicare si intelect –70%

Scorpionul este un semn fix si imobil, dar totusi in continua metamorfozare. Ceea ce poate fi cam greu de “digerat” pentru incapatanatul si pamanteanul Capricorn. Daca isi arata reciproc intelegere si rabdare, pot forma un cuplu desavarsit. Dar atunci cand nu sunt de acord pornesc o lupta de-a dreptul devastatoare.

Nu este nimic prea simplu in relatia lor. Chiar si atunci cand totul merge struna, tot mai apare cate ceva care sa-i “infierbante” si sa dezlantuie. Apoi sa se linisteasca si iar sa-si zambeasca. Umorul ii poate salva. Iar daca au si prieteni comuni, atunci atmosfera ar putea fi confortabila pentru amandoi.

Ambii au nevoie de momentele lor de tacere, iar daca isi abordeaza partenerul cu rabdare si intelegere, acesta se va deschide in fata lor. Atat timp cat comunicarea este respectuoasa pot ajunge sa se inteleaga foarte bine la nivel intelectual.

Valori –30%

In relatia celor doi, insusi termenul “ valoare” are conotatii diferite. Ambii vor avea sentimente de vinovatie ca nu sunt suficient de buni. Chiar daca vor avea motive sa se dezvolte si sa isi imbuntateasca abilitatile si calitatile, nu o vor putea avea o relatie plina de iubire daca nu accepta ca amandoi sunt suficient de buni.

Activitati –99%

Impreuna, Scorpionul si Capricornul pot face eforturi pentru a ajunge in top. Se vor concentra pentru a construi lumea la care ambii viseaza. Acesta nu va fi cel mai grozav loc, plin de curcubee si unicorni, insa va fi unul foarte practic, realist si propice dezvoltarii personale. Daca incep si sa-si sape trecuturile, pot face impreuna o adevarata terapie. Cand isi vor descoperi adevaruriel, vor putea face multe lucruri impreuna. Si nu vor sta prea mult pe ganduri ca sa aleaga.

Total –64%

Relatia dintre Scorpion si Capricorn poate fi de-a dreptul inspirationala pentru ambii parteneri. Daca sunt suficient de deschisi se pot ajuta reciproc sa-si descopere adevaruri karmice, probleme nerezolvate din trecut care sa-i ajute sa construiasca o fundatie solida pentru relatia lor. Acest lucru, insa, ii poate duce si in latura cealalta, intunecata, depresiva, anxioasa, care sa-i impiga sa gaseasca lumina alaturi de o alta persoana.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie SCORPION – VARSATOR

Intimitate –40%

Relatia dintre un Scorpion si un Varsator poate fi foarte intensa. Ambele semne sunt simbolul libertatii sexuale, fara restrictii si tabuuri. O combinatie de Apa si Aer, de emotie si informatie, care genereaza un puternic sentiment de atractie intre ei. Daca se iubesc, apoi se desparte, se vor uri toata viata, in ciuda tuturor momentelor bune din trecutul lor.

Este foarte dificil pentru acesti parteneri sa gaseasca un echilibru intre pasiune, emotie si ratiune. In timp ce sexualitatea Scorpionului este flamanda, profund emotionala si omniprezenta, Varsatorul vrea sa fie ferit de orice bariera si emotie. Varsatorul nu va putea sta langa un partener posesiv ca Scorpionul. Viata lor amoroasa ar putea fi ca un camp de lupta pentru suprematie sau ca un taram de vis. Totul depinde de cat de flexibili sunt ambii parteneri. Semne fixe, atat Scorpionului cat si Varsatorului le va fi greu sa se adapteze si sa se plieze dupa natura partenerului lor.

Incredere –1%

Este greu de crezut ca aceste doua semne foarte simple si sincere pot avea probleme de incredere reciproca. Si totusi, Scorpionul va incepe sa presupuna ca Varstorul le apartine. Ceea ce va declansa un contraatac virulent din partea Varsatorului caruia nu-i place sa se simta controlat.

Comunicare si intelect – 50%

Atat timp cat nu renunta la modurile lor incapatanate de a actiona, Scorpionul si Varsatorul nu pot avea o conversatie civilizata. Altfel pot discuta despre orice, doar sa nu fie legat despre ce au mai facut azi. Dar, Scorpionului ii place sa-si tina sub control partenerul, in timp ce Varsatorului nu ii place sa dea socoteala cuiva pentru faptele sale. Totusi, Scorpionul va admira intotdeauna puterea intelectuala a partenerului Varsator si il poate ajuta sa inteleaga modul in care ideile sale ar putea fi transpuse in realitate.

Cea mai problematica chestiune din relatia lor este respectul reciproc, combinat cu naturile lor statice. Desi ambii isi doresc schimbarea, ei vor ca aceasta sa se faca lent.

Valori – 30%

Atat Scorpionii, cat si Varsatorii vor aprecia emotia si schimbarea. Iata un punct puternic in comun pentru cei doi. Doar ca toate celelalte sunt complet diferite. In timp ce Varsatorul apreciaza libertatea, comunicarea, independenta, Scorpionul valorizeaza angajamentul, sexul si conexiunea emotionala profunda.

Activitati – 60%

Daca nu intra intr-o batalie a egourilor, Scorpionul si Varsatorul pot face multe lucruri impreuna. Le place sa riste, iar cea mai tare intalnire a lor ar putea fi la cursuri de parasitism sau la casino. Pot petrece timp de calitate impreuna la diverse competitii sau activitati intelectuale.

Total –30%

Ai putea spune ca Varsatorii si Scorpionii au o relatie karmica. Nu este exclus sa fi fost dusmani in vietile anterioare si de aceea se lupta si in aceasta viata. Scorpionul isi va arata afectiunea intr-un mod obsesiv. O vreme, Varsatorului ii va placea acest lucru, dar apoi se va simti sufocat si va fugi de responsabilitati.

Renegatii si rebalii zodiacului, Scorpionul este simbolul emotiilor de care nimeni nu vrea sa se ocupe, iar Varsatorul este simbolul modului de gandire pentru care nu toata lumea este pregatita.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie SCORPION – PESTI

Intimitate – 70%

Doua semne de Apa care pun pret mare pe emotii. Scorpionul reprezinta sexul, dar si represiunea sexuala si poate fi chiar agresiv cu sensibilul nativ din Pesti. Acesta din urma este semnul orgasmului, al experientelor sexuale bizare. Daca ajung sa-si inteleaga nevoile, pot face pereche buna.

Cea mai mare provocare pentru acesti parteneri este relatia lor cu Venus, planteta satisfactiei fizice. Scorpionului nu ii pasa prea mult de Venus, in timp ce Pestii o adora. Daca Scorpionul respinge nevoia Pestilor de a fi satisfacuti si iubiti in acelasi timp, relatia nu are nicio sansa. Daca, in schimb, Scorpionul gaseste o cale de a combina latura animalica si dorintele sexuale instinctive cu latura sensibila, Pestii vor fi gata sa incerce experimente sexuale alaturi de el.

Incredere – 65%

Scorpionii au o fire suspicioasa si devin obsedati de control intr-o reltie cu un nativ din Pesti. Desi amandoi sunt in cautarea iubirii perfecte, ambii au tendinta sa ascunda lucruri. Iar cand se simt inselati, nu mai este cale de impacare. Relatia poate fi reusita doar daca Pestii au o abordarea idealista si isi divinizeaza partenerul, pentru care ar fi in stare de orice, iar Scorpionul nu ar face mare tam-tam pe tema onestitatii.

Comunicare si intelect – 90%

Problemele de comunicare dintre Scorpioni si Pesti apar fie din cauza duritatii exagerate a Scorpionului, fie din cauza sensibilitatii excesive a Pestilor. Este aproape imposibil sa se poarte o conversatie in care cineva sa nu fie ranit, jignit sau furios.  Nu se vor certa pentru ca Pestilor, in general, nu le plac conflictele. Insa neintelegerile dintre ei vor duce la o separare rapida.

Si totusi, daca partenerul Scorpion este mai afectuos, comunicarea dintre cei doi poate fi chiar magica. Ei pot comunica dincolo de cuvinte, pentru ca amandoi sunt interesati de zonele “silentioase” pe care le pot descoperi la celalalt.

Valori – 75%

Scorpionii apreciaza taria de caracter si profunzimea unei persoane, in timp ce Pestii apreciaza sensibilitatea si expasivitatea. Si totusi, dragostea pentru conectarea emotionala ii poate face buni parteneri. Pestii isi pot considera partenerul Scorpion un adevarat erou, un fel de print care se casatoreste cu fata frumoasa. De asemenea, il pot invata pe Scorpion cum sa creada in basme prin intermediul cavalerismului. Cuplul lor poate supravietui daca amandoi se concentreaza pe crearea basmului.

Activitati – 85%

Cand Scorpionul este prea atasat de partenerul din Pesti, relatia poate deveni obositoare pentru amandoi. Firea prea imprastiata a nativului din Pesti il poate irita pe partenerul din Scorpion, in timp ce natura obsesiva a Scorpionului indragostit l-ar putea dobora pe partenerul din Pesti. Cu toate acestea, se pot gasi cu usurinta activitati si interese comune.

Negativitatea inconstienta a Scorpionului le poate pune, totusi, bete in roate. Lumea pozitiva si de basm a Pestilor poate fi naruita de pesimismul Scorpionului. Ceea ce il va face pe nativul din Pesti sa dea inapoi. Daca intre ei nu exista o puternica legatura emotionala, relatia se va destabiliza.

Total – 81%

Cand Pestii si Scorpionii se intalnesc, relatia lor le va da fiecaruia o noua perspectiva asupra legaturilor emotionale. Pot fi usor luati de val si dusi intr-o lume idealizata creata de Pesti si pot ramane aici multa vreme, chiar daca nu sunt fericiti in realitate.

Semne de apa, ei se bazeaza pe emotii pentru a se intelege reciproc si pentru a-si crea intimitatea. Provocarea este ca latura obsesiva a Scorpionului sa nu il sufoce pe sensibilul  si schimbatorul nativ din Pesti, care se poate speria si fugi din cauza emotiilor negative.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Sursa: astrology-zodiac-signs.com

Imagine de Alexandr Ivanov de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax