Shop
Ultimele 100 de articole

Compatibilitate zodie SCORPION. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

08 noiembrie 2019, , Vizualizări:
Compatibilitate zodie SCORPION

Compatibilitate zodie SCORPION – LEU

Intimitate –5%

Relatia dintre un Leu si un Scorpion este foarte complicata, ambii avand personalitati puternice, cu un impuls sexual incredibil. Leul este pasional, cald, mereu in cautare de actiune. Scorpionul este definitia sexului, dar si profunzimea emotiilor in cea mai pura forma. Ar putea avea reale probleme in gasirea unei cai de mijloc. Chiar daca isi doresc sa fie impreuna si se simt atrasi unul de celalalt, niciunul nu si-ar putea gasi satisfactia sexuala pentru ca vor lucruri diferite. Nu functioneaza in acelasi mod. Este foarte dificil pentru un Leu si un Scorpion sa ajunga la relatii intime, intrucat au viziuni diferite asupra emotiilor. Ceea ce Leul considera iubire, Scorpionul considera enervant si superficial. Iar ceea ce Scorpionul vede ca iubire, pentru Leul este deprimant si enervant. Pentru a se intelege, ambii trebuie sa renunte la control.

Incredere –65%

Latura pozitiva a unei relatii dintre Leu si Scorpion la capitolul incredere este ca ambii sunt semne fixe. Cu toate ca lipsa flexibilitatii ii caracterizeaza, cand vine vorba despre incredere reciproca pun rapid bazele une relatii transparente. Scorpionul este si el direct si onest, ceea ce inseamna ca ambii vor sa fie deschisi in relatie.

Comunicare si intelect – 30 %

Poate fi un semn bun faptul ca cele doua semne se poarta civilizat. Dar nu e tot timpul asa. Leul vrea sa arate lumii cea mai buna imagine, iar Scorpionul se bazeaza pe karma. Intre ei ar putea interveni o lipsa de respect si comunicare. Ambii sunt obsedati de ceva. Leul nu va renunta niciodata la ideea de pasiune, iar Scorpionul nu va renunta la telurile lui. Daca au pasiuni sau interese comune, vor vorbi obsesiv despre aceste lucruri.

Profunzimea tipica Scorpionului este ceva pe care Leul incearca cu greu sa o atinga. Conversatiile lor pot fi destul de tensionate si enervante pentru amandoi, dar ar putea si sa isi dea seama ca au nevoie unul de altul si atunci pot conlucra fara probleme.

Valori – 35 %

Ambii apreciaza onestitatea si claritatea. Totusi, au directii diferite. De multe ori nici nu vor recunoaste ca se aseamana. Pentru a putea rezista impreuna, ar trebui sa invete cat de importanta este valoarea creatiei fata de valoarea distrugerii. Puntea dintre ei este onestitatea neconditionata.

Activitati – 40%

Este foarte interesant cum un Leu si un Scorpion si-ar putea organiza timpul impreuna. Amandoi vor avea energia sa respecte dorintele celuilalt. Cu toate acestea, se poticnesc intr-o mica problema si rareori va exista un compromis intre ei. De obicei, unul are o abordare pozitiva, iar celalalt negativa. Ca sa se inteleaga, ar trebui sa caute un punct de mijloc intre opiniile si sentimentele lor.

Total – 29%

Cand un Leu si un Scorpion incep sa se intalneasca, s-ar putea sa nu stie exact in ce se baga. Relatia lor nu este deloc usoara, ambii parteneri putand fi foarte incapatanati si rigizi, atat in ceea ce priveste opiniile, cat si in ceea ce priveste alegerile de viata si modul in care percep realitatea. Daca doresc sa ramana impreuna, Leul si Scorpionul ar trebui sa se inteleaga reciproc, sa aiba o viziune asupra modului de exprimare a emotiilor si isi respecte nevoile, oricat de diferite ar fi de ceea ce cred ei. Cand vor gasi o modalitate de a se iubi fara a se conditiona, s-ar putea sa formeze cel mai unit cuplu din zodiac.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie SCORPION – FECIOARA

Intimitate – 65%

Daca este ceva pentru care Scorpionul ar vrea sa lupte, aceea este castitatea Fecioarei. Cuplul dintre cei doi poate fi interesant prin prisma sexualitatii lor. Unul este foarte rezervat si timid, iar celalalt este expansiv. Chiar daca Scorpionul poate fi dur cu Fecioara, facand-o sa se simta inconfortabil, reprezentantii acestor semne pot face casa buna impreuna. Fecioara cauta pe cineva emotional cu care sa isi petreaca viata, iar daca Scorpionul reuseste sa-si marturiseasca sentimentele prin sex, atunci viata lor amoroasa este chiar satisfacatoare. Daca reusesc sa se surprinda reciproc cu latura emotionala, va fi greu sa se desparta unul de celalalt. Problema ar putea aparea in momentul in care viata amoroasa este lipsita de sentimente si emotie.

Incredere – 90 %

Increderea este un subiect important pentru ambele semne. Cei doi se vor intelege de minune, pentru ca amandurora le este teama de tradare mai mult decat de orice altceva. In plus, Scorpionul este razbunator atunci cand este inselat. Pentru ca nu vor sa-l dezamageasca pe celelalt, Fecioara si Scorpionul se vor intelege reciproc.

Comunicare si intelect – 99%

Fecioara, condusa de Mercur, este un semn vorbaret si comunicativ. Scorpionul reprezinta tacerea profunda. Insa vor fi momente cand amandurora le va place sa plonjeze in tacere impreuna. Contactul intelectual este stimulant si le poate imbunatati semnificativ viata sexuala.

Ambele semne sunt pregatite sa mearga pana la capat, iar acest lucru ii va inspira pe amandoi sa caute raspunsuri, analizandu-si psihicul si determinand sursa tuturor problemelor. Prin cuvinte cu mestesug alese, cei doi se pot ajuta reciproc sa se vindece sau sa se recupereze dupa experiente dificile sau chiar devastatoare.

Valori – 70 %

Ambii parteneri vor aprecia profunzimea, intelectul. Nu exista nimic in lume care sa fie la fel de interesant pentru ei decat conversatiile intense si stimulative pentru mintea lor. De cele mai multe ori, vor fi de acord cu lucrurile pe care le pretuiesc cel mai mult, dar s-ar poticni intr-o problema cum ar fi dusul gunoiului. Unele lucruri pe care Scorpionul vrea sa le pastreze pot fi considerate dezgustatoare de catre Fecioara si atunci pot aparea discutii serioase.

Activitati – 55%

Din acelasi motiv pentru care valorile pot diferi, si rutina zilnica poate fi alta. Fecioara vrea o casa curata si nu se da in laturi din a face ordine, in timp ce Scorpionul va pretui mult anumite obiecte si nu va dori sa renunte la ele. Dar cand aleg locurile in care ar vrea sa mearga sau sa viziteze, nu le va fi greu sa cedeze reciproc dorintei celuilalt.

Total – 76%

Natura mutabila a Fecioarei se va potrivi de minune cu latura fixa a Scorpionului. In general, exista o problema pe care acesti parteneri o au: tendinta lor de a controla viata celuilalt. Pot aparea critici constante care aduc un sentiment de vinovatie. Insa, daca se dezvolta un sentiment de gratitudine, relatia lor poate deveni profunda, incitanta si multumitoare pentru ambii parteneri.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie SCORPION – BALANTA

Intimitate – 45%

Acesta este un cuplu intens din toate privintele. Relatia lor amoroasa este cu adevarat exploziva si provocatoare. Sunt legati de firile lor animalice, se completeaza reciproc, desi este complicat totul intre ei. Nu trebuie uitat faptul ca planetele care le guverneaza zodiile, Venus si Marte, sunt in opozitie. In plus, Aerul superficial al Balantei intra in conflict cu elementul emotional profund al Apei din Scorpion. Relatia dintre o Balanta si un Scorpion ar putea deveni perfecta daca Balanta devina mai emotionala, mai profunda. In plus, Scorpionul ar putea invata sa fie mai putin obsesiv si posesiv.

Incredere – 1%

Daca Scorpionul are probleme de incredere cu vreo zodie, aceea este de departe Balanta. Cum ar putea fi altfel, cand Balanta simte nevoia constanta de a fi cochet, de a-si arata senzualitatea tuturor. Ceea ce va tine intr-o tensiune constanta posesivul Scorpion. Care va incepe sa-i puna Balantei increderea la incercare. Astfel, comportamentul obsesiv le va macina incet, dar sigur, relatia.

Comunicare si intelect – 55%

Nu e nimic din ce poate spune un Scopion, pe care o Balanta sa nu poata analiza si intelege. Comunicarea dintre ei este un punct comun forte. Balanta va avea timpul necesar sa se mai domoleasca putin, sa inteleaga natura impulsiva a Scorpionului. Exista o profunzime a celor doua semne zodiacale, iar daca isi cunosc aceasta latura au sanse sa ramana multa vreme impreuna.

Problema apare in momentul in care Balanta umbla cu jumatati de masura, iar Scorpionul vrea totul sau nimic. Balanta nu va intelege latura posesiva si usor agresiva a Scorpionului, in vreme de Scorpionul nu va intelege lipsa de onestie a Balantei. Aceste diferente pot fi dificil de reconciliat, mai ales daca nu reusesc sa ajunga la un compromis.

Valori – 10%

Ambii parteneri vor aprecia coerenta si angajamentul, iar acest lucru este un punct comun. Cu toate acestea, restul sistemelor lor de valori nu coincid mai deloc. Cand Balantei nu-i convine un comportament al Scorpionului, acesta din urma face ceva special ca sa o enerveze. Pe de alta parte, Scorpionului i se va parea ca Balanta e superficiala si ca nu face lucrurile din suflet, ci doar pentru a se incadra intr-o anumita situatie.

Activitati – 35%

Daca exista vreo activitate pe care o Balanta si un Scorpion o pot impartasi tot timpul, aceea este sexul. Scorpionul va reusi sa scoata la lumina latura animalica din Balanta, si ambii se vor baza in relatie pe instinct. Problema apare cand Scoprionul nu va avea rabdare pentru vesnica nehotarare a Balantei. Acesta este si motivul pentru care nevoile lor nu se potrivesc foarte bine in alte domenii ale vietii lor si este posibil sa nu poata satisface asteptarile celuilalt. O exceptie poate aparea atunci cand Balanta cedeaza nevoii Scorpionului de a fi promiscuu.

Total – 29%

Relatia dintre o Balanta si un Scorpion nu va fi niciodata usoara. Ambii parteneri au parti intunecate cu care nu va fi usor sa cooperezi. Viata amoroasa, insa, poate fi extreme de intensa. Daca nu isi inteleg emotiile, pot ajunge amandoi intr-o depresie din care cu greu pot iesi. Acest cuplu poate depasi orice problema si pot avea o relatie satisfacatoare doar daca ambii parteneri isi construiesc o viata independenta solida.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie SCORPION – SCORPION

Intimitate – 65%

Doi parteneri Scorpion pot fi un vis devenit realitate cand vine vorba despre sex. Dar pot fi cel mai rau cosmar al celuilalt. Energia sexuala a Scoprionilor si tensiunea interioara sunt atat de greu de manevrat, incat atunci cand se cupleaza este fie explozie nucleara, fie o atmosfera de intelegere totala. Scoprionii au nevoie de cineva care sa-i echilibreze, care sa-i ajute sa nu ajunga la extremele caracteristice. Scorpionii vor tandrete, de intelegere reciproca.

Viata lor sexuala este intensa, chiar daca totul in jurul lor pare sa se destrame. Vor lupta sa se impace, vor incerca sa se manipuleze reeciproc. Daca ai in minte condimentarea vietii sexuale, tine cont de faptul ca Scorpionii sunt insesi condimentele. Nimic nu este plictisitor cand doi Scorpioni se intalnesc. Au nevoie, insa, de apropiere emotionala, de tandrete interioara care sa-i inspire si sa aiba impreuna o viata confortabila.

Incredere – 40%

O relatie intre doi Scorpioni poate fi foarte ciudata, in masura in care ambii sunt extreme de posesivi si dornici de libertate. Desi isi doreste sa fie implicat in viata partenerului, Scorpionului nu-i place sa-i dea socoteala partenerului pentru ceea ce face el. Niciunul nu va intelege lipsa celuilalt de incredere, vor avea un ego exacerbat stiind ca sunt “curati ca lacrima”. Niciunul dintre ei nu va renunta la lupta pentru suprematie. Insa, daca vor ajunge sa vada in celalalt onestitatea si adevarul, vor renunta la suspiciuni si vor putea avea o viata armonioasa.

Comunicare si intelect – 70%

Cand bagajul emotional nu este inclus in comunicarea lor de zi cu zi, pot avea discutii profunde. Se inteleg bine din punct de vedere intelectual si pot vorbi despre orice teme. Totul decurge intr-un mod armonios pana cand se ajunge la implicatii emotionale.  

Daca lucreaza impreuna se inteleg de minune, se completeaza reciproc, se incurajeaza. Dar daca simt ca se concureaza reciproc, atunci va aparea in scena lipsa de respect. Se vor lupta cu toate armele si cu lovituri sub centrua, pana cand unul dintre ei este scos din joc. Pentru a se intelege, fiecare trebuie sa conduca separat.  

Valori – 90%

Scorpionii vor aprecia intotdeauan ratiunea, maturitatea emotionala. Problema apare cand niciunul dintre ei nu este dispus sa le arate celuilalt. Semne de apa, profund emotionale, Scoprionii isi evalueaza reciproc lipsa de emotie. Desi apreciaza lucruri similare, nu sunt in intregime rationali sau realisti in alegerile lor. Acest lucru ii face susceptibili de a judeca propria reflexie in personalitatea celuilalt.

Activitati – 75%

Nu va fi greu pentru doi Scorpioni sa discute sau sa se puna de acord unde sa mearga si ce sa faca impreuna. Dar alegerile lor s-ar putea sa nu il faca fericit pe celalalt. Din nou, este vorba despre un echilibru pe care amandoi il cauta, dar niciunul nu pare dispus sa cedeze in favoarea celuilalt. Pentru ca sunt semne fixe, s-ar putea sa ramana multa vreme unul in compania celuilalt, insa se vor macina interior si vor fi epuizati energetic.

Total – 66%

Doi scorpioni au tendinta de a scoate in evidenta ce este mai rau la celalalt. Pot deveni prea intunecati, prea deprimati, scufundandu-se fiecare in bazinul lor de emotii nerezolvate. Daca, insa, ajung la un nivel de intelegere emotionala profunda, daca isi vor accepta nevoile interioare, pot deveni unul dintre cele mai stabile cupluri din zodiac.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax