Shop
Ultimele 100 de articole

Compatibilitate zodie SAGETATOR. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

17 decembrie 2019, , Vizualizări:
Compatibilitate zodie SAGETATOR

Compatibilitate zodie SAGETATOR – LEU

Intimitate – 99%

Leul si Sagetatorul sunt doua semne de Foc, unul fix, celelalt mutabil, care pot forma o pereche de vis. Cand incep sa se intalneasca, atractia sexuala ar putea deveni o surpriza pentru amandoi, pentru ca se vor simti eliberati si se vor exprima exact asa cum sunt. Vor putea sa se respecte, mai ales daca vin din relatii esuate, unde lipsa de respect a fost problema.

Ambii impartasesc o pasiune nemasurata. Leul aduce focul, iar Sagetatorul extinde focul. Amandoi se bucura intr-o maniera inflacarata, isi vor respecta tot timpul trupurile, mintile si personalitatile. Daca se indragostesc, relatia lor este perfecta.

Incredere – 80%

Leul si Sagetatorul au incredere unul in celalalt, de aceea rareori vor fi condusi de sentimente de gelozie. Leului ii place sa fie in centrul atentiei, sa se simta atractiv si dorit, ceea ce Sagetatorul poate sa-i ofere din plin. Nu au niciun motiv sa se indoiasca de celalalt. Dar daca sentimentele reciproce incep sa paleasca, Sagetatorul isi pierde rapid interesul. Cand Leul se simte nedorit, incepe sa devina suspicios. Lipsa increderii va duce la lipsa iubirii, la fel si reciproca.

Comunicare si intelect – 85%

Leul si Sagetatorul sunt foarte concentrati asupra activitatii lor mentale. Leul guvernat de Soare are o constientizare rationala. Iar Sagetatorul, patronat de Jupiter, este filosof, cu viziuni largi. Cei doi vor putea comunica despre orice, chiar daca au interese diferite. Leul are capacitatea de a ajuta Sagetatorul sa revina cu picioarele pe pamant cand se rataceste. Sagetatorul ii poate oferi Leului viziunea si capacitatea de a intelege viitorul eforturilor lor creative curente. Impreuna, cei doi pot forma un angrenaj creativ puternic.

Atat Leu, cat si Sageatorul sunt perfect constienti de personalitatea lor puternica si se pot intelege foarte bine. Amandoi comunica mult, ceea ce va face relatia lor cu adevarat remarcabila. Deschiderea de care dau dovada le largeste orizonturile inclusiv in plan intim. Nu se vor simti intimidati sau amenintati de puterea celuilalt. Creativitatea si natura activa a vietii lor ii tin angrenati in relatie multa vreme.

Valori – 65%

Desi Leul si Sagetatorul isi vor aprecia reciproc forta caracterului si personalitatile incredibile, fiecare o va face pentru propriile sale scopuri. Nu este usor sa-i explicit unui Leu ca este in regula sa fuga de lume pana in Groenlanda, singur, sa manance gandaci undeva in Asia, cu exceptia cazului in care vrea sa demonstreze celorlalti ca are curaj. De cealalta parte, Sagetatorul nu intelege nevoia de a merge in cele mai luxoase restaurante, de a se confrunta cu toata lumea, cand poti foarte bine sa eviti anumite persoane. Acest lucru nu este perceput de Sagetator ca o lipsa de curaj, ci ca o cale de a-si folosi energia in alte scopuri. Ambii apreciaza curajul, doar ca fiecare il intelege diferit.

Activitati – 40%

Ai putea crede ca Leului ii place sa calatoreasca pe atat de mult cat Sagetatorului. Si, totusi, Leul ar vrea sa acumuleze pe atat de multe cunostinte si sa-si extinda orizonturile, nu este incantat de atat de multa miscare. In plus, Sagetatorul nu intelege nevoia de lux a Leului, cand sunt atatia copii care mor de foame. Aceste exemple simple ne fac sa intelegem ca cei doi pot munci impreuna, pot calatori impreuna, pot face performanta impreuna doar daca sunt suficient de deschisi in legatura cu scopul si abordarea lui.

Total – 75%

Leul si Sagetatorul sunt o combinatie inflacarata. Dragostea dintre ei este calda, pasionala, inspirata si au sansa sa creeze, sa faca performanta, sa se distreze impreuna atat timp cat se vor simti bine impreuna. Cu toate acestea, partenerul Sagetator si-ar putea pierde interesul pentru Leu, deoarece tinde sa fie enervat de natura fixa si statica a acestuia din urma. Singurul mod in care pot ajunge sa-si pastreze pasiunea si sentimentele intacte este sa-si asculte mai des emotiile sa fie mai tandri si mai sensibili unul cu celalalt.

Compatibilitate zodie SAGETATOR – FECIOARA

Intimitate – 30%

Pentru ca sunt semne mutabile, cele doua zodii se pot distra de minune impreuna. Desi Fecioara poate fi extrem de critica, mai ales din perspectiva Sagetatorului, viata lor amoroasa poate fi foarte satisfacatoare. Au o buna conexiune si se simt atrasi unul de celalalt.

Principala problema apare din diferenta dintre natura elementelor lor. Fecioara este semn de Pamant, ceea ce inseamna ca nu isi asuma prea multe riscuri. Sagetatorul este un semn de Foc, ceea ce-l va face sa actioneze cu pasiune pentru a-si urma visul. Fecioara s-ar putea simti fortata sa faca lucruri pe care nu le doreste, in timp ce Sagetatorul va fi “stins” de natura statica a Fecioarei.

Incredere – 1 %

Daca vrei sa gasesti cea mai mare problema care ar putea exista intre un Sagetator si o Fecioara, aceasta ar fi lipsa de incredere nu doar intre ei, ci si in relatia lor cu totul. Ca prieteni, pot avea o relatie de nezdruncinat, insa ca iubiti, se vor simti ca intr-o capcana. Fecioara, ca semn mutabil, isi va dori tot timpul schimbarea. De partea cealalta, Sagetatorul nu sta pe loc prea multa vreme, mai ales daca nu se simte stimulat. De aici va aparea nevoia de a fi cu un alt partener si ambii sunt predispusi la adulter.  

Comunicare si intelect – 65%

Sunt multe de spus cand o Fecioara si un Sagetator se reunesc si chiar acesti parteneri ar putea stimula nevoia celuilalt de a vorbi excesiv. Se simt foarte bine impreuna si se inteleg destul de bine, mai ales daca vorbesc despre chestiuni care ii intereseaza pe amandoi, cum ar fi filosofia. Fecioara aduce detaliile, in timp ce Sagetatorul vede imaginea de ansamblu, impreuna formand contexul intreg.

Cel mai important lucru de care acesti parteneri ar trebui sa-si aminteasca este respectul. Daca nu se respecta reciproc, atat Fecioara, cat si Sagetatorul isi considera partenerul drept un ciudat si prost, care vrea sa dea bir cu fugitii. 

Valori – 50 %

Ciudat sau nu, Fecioara si Sagetatorul vor avea in mod ciudat valori similare, majoritatea datorita calitatii lor mutabile. Acesta este si motivul pentru care ambii vor pretui abilitatea celorlalti de a se adapta, de a se schimba, de a se muta. Ca firi profund rationale, ambii vor valoriza claritatea mintii si a intelectului, in general. Totusi, modul in care vor aprecia intelectul difera. In timp ce Fecioara se va concentra pe analiza profunda a detaliior, Sagetatorul va aprecia deschiderea mintii cuiva.

Activitati – 35%

Chiar daca difera destul de mult, Fecioara va aprecia simtul practic al Sagetatorului, in timp ce Sagetatorul va aprecia viziunea si puterea de concentrare ale Fecioarei. Asa stand lucrurile, cei doi pot avea un teren comun pentru ca amandoi sa se simta bine cand sunt impreuna, indiferent de activitatile pe care le fac.

Total – 32%

Relatia dintre o Fecioara si un Sagetator nu este neaparat o poveste cu final fericit. Pot aparea multe obstacole in calea lor: ca de exemplu lipsa de sentimente, de intelegere sau de respect. Totusi, daca ajung sa isi arate emotiile si sa fie pe aceeasi lungime de unda, ar putea avea o relatie pe cinste. Comunicarea dintre ei este excitanta si au multe sa-si spuna. Daca reusesc sa se completeze unul pe celalalt, pot face casa buna impreuna multa vreme.

Compatibilitate zodie SAGETATOR – BALANTA

Intimitate – 90%

Intensitatea contactuliu emotional si intimitatea dintre o Balanta si un Sagetator vor depinde in pare parte de alti factori decat parerile personale. Cei doi se vor bucura de relatia lor amoroasa si vor fi o pereche potrivita in ceea ce priveste viata sexuala. Niciunul nus e va simti presat si vor avea suficient spatiu sa isi construiasca increderea de sine si sa se simta in siguranta in relatie.

Patronati de plaente benefice, Venus si Jupiter, obiectivul lor principal – formarea unei relatii sexuale fericite – are toate sansele de reusita. Vor incerca lucruri noi, vor zambi, chiar si atunci cand nu le ies lucrurile asa cum trebuie. Relatia lor poate insemna romantism, anduranta, tandrete, dorinta sexuala, satisfactie, placere orgasmica, dragoste de basm.

Incredere – 5%

Conducatorii celor doua zodii sunt apropiati de Neptun, de aceea increderea reciproca poate fi o adevarata provocare. Amandoi pot merge la extreme, avand fie o credinta nerealista in celalalt, fie neavand incredere deloc. Sagetatorului ii place o viata in adevar, iar daca nu e adevar, nimic nu e frumos.

Comunicare si intelect – 85%

E interesant de urmarit cat de “moale” devine Balanta in compania copilarosului Sagetator. Chiar daca relatia lor nu este de viitor, se vor bucura o vreme de ceea ce au. Partenerul Balanta se poate relaxa langa cineva care nu judeca, in timp ce Sagetatorul va simti ca energia lui este bine concentrata asupra cuiva care are nevoie de caldura, lumina, optimism si creativitate.

Atat timp cat nu se ocupa de problemele egoului lor, comunicarea si compatibilitatea intelectuala dintre cei doi este destul de clar. Principala problema care poate aparea si care trebuie reparata este ca Balantei ii este destul de greu sa ia decizii, in timp ce Sagetatorul este mereu pregatit sa actioneze.

Valori – 75%

Acesti parteneri isi vor respecta reciproc puterea mintii. Balanta nu pare a fi o persoana creatoare, dar Sagetatorul o va motiva sa isi arate caldura. Impreuna vor putea sa-si construiasca valori similar, aratand unul altuia ce este cu adevarat important pentru fiecare.

Activitati – 70%

Chiar daca ai presupune ca un Sagetator si o Balanta ar putea avea multe activitati de impartasit, in realitate, pasiunile lor nu similar. Balanta are nevoie de o rutina, in timp ce Sagetatorul vrea varietate. Desi exista si varianta ca Sagetatorul sa isi doreasca o oarecare rutina, in timp ce Balanta sa vrea sa calatoreasca in jurul lumii. In majoritatea cazurilor, insa, nevoile lor nu se potrivesc foarte bine si vor ajunge la o oarecare stare conflictuala dictata de ego.

Total – 71%

Relatia dintre un Sagetator si o Balanta este, in majoritatea cazurilor, o legatura benefica. Ea le permite ambilor parteneri sa isi dezvolte o atmosfera interioara emotionala, fara influente negative. Poate interveni, insa, intre ei, o lupta pentru dominatie. Singura modalitate de a fi fericiti impreuna este sa se respecte reciproc si sa isi inteleaga naturile diferite.

Compatibilitate zodie SAGETATOR – SCORPION

Intimitate – 25%

Exista o intelegere ciudata intre aceste doua semne, de parca ar fi unul si acelasi, macar si pentru o scurta perioada de timp. Taria de caracter de care dau dovada amandoi le va da increderea de sine necesara atunci cand ajung la sex. De asemenea, deschiderea si creativitatea Sagetatorului pot fi foarte revigorante pentru natura fixa a Scorpionului. Totusi, aceasta armonie nu dureaza prea multa vreme. Scorpionul va incepe sa vada in partenerul Sagetator o persoana in care nu poate avea incredere, pe care nu se poate baza, in timp ce Sagetatorul va considera Scorpionul mult prea intunecat si obsedat de control.

Pentru a avea o viat amoroasa sanatoasa, ambii parteneri trebuie sa ajunga la un compromise sanatos. Scorpionul trebuie sa invete sa dea libertate, iar Sagetatorul sa nu mai fuga de seriozitatea Scorpionului. In cel mai fericit caz, Scorpionul va oferi in relatia sexuala acea emotiesi acea implicare intima de care Sagetatorul are nevoie, in timp ce acesta din urma se va ocupa de dezinhibare in relatie.

Incredere – 1%

Cea mai mare problema a unui Scorpion si a unui Sagetator este nevoia de a-si lega partenerul, chiar daca ei vor propria libertate. Nimic nu va deranja mai mult un Sagetator decat sa fie controlat de cineva. In timp ce Scorpionul vede in Sagetator un partener dornic sa fie necredincios. O alta problema este calitatea diferita a celor doua semne, Sagetatorul fiind mutabil, iar Scorpionul fix. Nu vor putea ajunge la pace, fiind mai tot timpul dezamagiti unul de celalalat. Si, cu toate acestea, cele doua semne sunt cele mai oneste din tot zodiacul. Doar ca nu pot ajunge sa se vada vreoadata asa. 

Comunicare si intelect – 80%

Doi indivizi cu o personalitate atat de puternica sunt foarte compatibili la nivel mental. Nu doar ca Scorpionul se simte mai eliberat si mai optimist in preajma Sagetatorului, insa profunzimea mintii acestuia din urma si caile de a ajunge la concluzii ferme sunt imposibile pentru un alt semn. Scorpionul poate acuza Sagetatorul de superficialitate, dar se poate redresa atunci cand simte ca Sagetatorul vrea sa fuga si poate fi mai diplomat. Desi se vor bucura de compania celuialt, pe termen lung pot ajunge la neintelegeri din cauza modului in care cauta adevarul. In timp ce Scorpionul cauta adevarul in profunzime, Sagetatorul in cauta in spatii largi. Daca au interese comune, cei doi pot forma o echipa grozava.

Valori – 35%

Atat Scorpionul, cat si Sagetatorul valorizeaza libertatea si capacitatea de a lupta pentru credintele proprii. Amandoi se pot simti ca niste exilati si pretuiesc nevoia oamenilor de a se diferentia de ceilalti. Totusi, nu se pot ridica la nivelul asteptarii celuilalt. Singura modalitate in care pot conlucra este concentrarea pe latura pozitiva a celuilalt.

Activitati – 30%

Cat timp comunicarea dintre ei ii inspira, Sagetatorul si Scorpionul pot fi foarte multumiti de activtatile lor impreuna. Sagetatorul va dori sa incerce ceva nou, iar Scorpionul isi doreste intotdeauna o noua abordare. Sagetatorul va da impulsul de optimism si distractie, iar Scorpionul ii poate sustine nevoia de schimbare. Dar, calitatea fixa a Scorpionului ii poate estompa aceasta incantare, iar relatia lor poate deveni plafonata. Sagetatorul se poate simti plictisit si mai ales presat de partenerul Sscorpion.

Total – 30%

Scorpionul si Sagetatorul ar putea face un cuplu perfect daca se rezuma la incantarea de la inceputul relatiei. Cand nu se cunosc prea bine, se considera extraordinari, raze de lumina in viata celuilalt. Cu timpul, isi pot pierde interesul din cauza naturii mutabile a Sagetatorului care debusoleaza natura fixa a Scorpionului.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.