Compatibilitate zodie BALANTA. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Compatibilitate zodie BALANTA. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

Compatibilitate zodie Balanta

Compatibilitate zodie BALANTA – SAGETATOR

Intimitate – 90%

Intensitatea contactului emotional si intimitatea dintre o Balanta si un Sagetator vor depinde in pare parte de alti factori decat parerile personale. Cei doi se vor bucura de relatia lor amoroasa si vor fi o pereche potrivita in ceea ce priveste viata sexuala. Niciunul nus e va simti presat si vor avea suficient spatiu sa isi construiasca increderea de sine si sa se simta in siguranta in relatie.

Patronati de plaente benefice, Venus si Jupiter, obiectivul lor principal – formarea unei relatii sexuale fericite – are toate sansele de reusita. Vor incerca lucruri noi, vor zambi, chiar si atunci cand nu le ies lucrurile asa cum trebuie. Relatia lor poate insemna romantism, anduranta, tandrete, dorinta sexuala, satisfactie, placere orgasmica, dragoste de basm.

Incredere – 5%

Conducatorii celor doua zodii sunt apropiati de Neptun, de aceea increderea reciproca poate fi o adevarata provocare. Amandoi pot merge la extreme, avand fie o credinta nerealista in celalalt, fie neavand incredere deloc. Sagetatorului ii place o viata in adevar, iar daca nu e adevar, nimic nu e frumos.

Comunicare si intelect – 85%

E interesant de urmarit cat de “moale” devine Balanta in compania copilarosului Sagetator. Chiar daca relatia lor nu este de viitor, se vor bucura o vreme de ceea ce au. Partenerul Balanta se poate relaxa langa cineva care nu judeca, in timp ce Sagetatorul va simti ca energia lui este bine concentrata asupra cuiva care are nevoie de caldura, lumina, optimism si creativitate.

Atat timp cat nu se ocupa de problemele egoului lor, comunicarea si compatibilitatea intelectuala dintre cei doi este destul de clar. Principala problema care poate aparea si care trebuie reparata este ca Balantei ii este destul de greu sa ia decizii, in timp ce Sagetatorul este mereu pregatit sa actioneze.

Valori – 75%

Acesti parteneri isi vor respecta reciproc puterea mintii. Balanta nu pare a fi o persoana creatoare, dar Sagetatorul o va motiva sa isi arate caldura. Impreuna vor putea sa-si construiasca valori similar, aratand unul altuia ce este cu adevarat important pentru fiecare.

Activitati – 70%

Chiar daca ai presupune ca un Sagetator si o Balanta ar putea avea multe activitati de impartasit, in realitate, pasiunile lor nu similar. Balanta are nevoie de o rutina, in timp ce Sagetatorul vrea varietate. Desi exista si varianta ca Sagetatorul sa isi doreasca o oarecare rutina, in timp ce Balanta sa vrea sa calatoreasca in jurul lumii. In majoritatea cazurilor, insa, nevoile lor nu se potrivesc foarte bine si vor ajunge la o oarecare stare conflictuala dictata de ego.

Total – 71%

Relatia dintre un Sagetator si o Balanta este, in majoritatea cazurilor, o legatura benefica. Ea le permite ambilor parteneri sa isi dezvolte o atmosfera interioara emotionala, fara influente negative. Poate interveni, insa, intre ei, o lupta pentru dominatie. Singura modalitate de a fi fericiti impreuna este sa se respecte reciproc si sa isi inteleaga naturile diferite.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie BALANTA – CAPRICORN

Intimitate – 15%

Cand vorbim de o relatie amoroasa intre Balanta si Capricon, primul lucru care vine in minte este asteptarea. Condusi de Venus si Saturn, cei doi spun povestea soldatului care pleaca pe front si isi lasa sotia in asteptare ani de zile. Intre ei poate exista o lipsa de activitate sexuala, chiar daca amandoi considera sexul foarte important in viata lor. Nu este exclus ca intre ei sa nu existe niciun fel de atractie fizica si sa fie doar prieteni.

Daca ajung intr-o relatie, ar putea aparea probleme legate de respectul de sine, respectul fata de celelalt si, mai ales, ideea ca sunt presati de celalalt sa faca ceva. Daca, insa, reusesc sa razbeasca toate aceste obstacole, relatia dintre ei poate fi solida, ambii fiind traditionalisti si conservatori.

Incredere – 80%

Un lucru ciudat intr-o relatie Balanta-Capricorn este nivelul ridicat de incredere intre ei. Chiar daca Balanta poate avea uneori motive discutabile, un partener Capricorn o va face sa se simta vinovata chiar si de cea mai mica minciuna. Singura problema care poate iesi la suprafata este atunci cand Capricornul este mult prea strict pentru un partener Balanta mai usuratic si sociabil. Capricornul va simti tot timpul ca i se ascunde ceva, in timp ce Balanta va simti nevoia sa fie mult mai discreta.

Comunicare si intelect – 35%

Desi nu poti spune despre o Balanta ca este eminamente incapatanata, cand sta langa un Capricorn lucrurile se schimba si devine o persoana cu care este imposibil sa discuti. Chiar si daca isi iubeste partenerul, Balanta poate deveni extrem de dificila. Si, in loc, sa existe o relatie benefica pentru amandoi, ei nu vor reusi decat sa construiasca ziduri in jurul lor.

Cele mai mari obstacole in intelegerea lor sunt elementele din care fac parte. Aerul si Pamantul sunt prea departate pentru a se putea pune de acord. Insa, daca ar exista suficienta prudenta si profunzime, ar putea exista si intelegere intre ei, si dorinta de a construe ceva impreuna. Daca raman rationali in relatiile lor mentale, s-ar putea distra mai mult decat alte semne.

Satisfactia pe care o pot avea din rezolvarea unor probleme situatii ii poate conduce catre un punct comun de unde sa construiasca ceva solid impreuna.

Valori – 50%

Cele mai importante valori pe care Balanta si Capricornul le au in comun sunt timpul si responsabilitatea. Acest lucru ii poate ajuta sa depaseasca orice diferenta de atitudine, valoare sau convingere la care nu sunt pe aceeasi lungime de unda. Ambii parteneri sunt gata sa inteleaga setul de responsabilitati pe care le au fata de celalalt, dupa cum nu le place nici sa piarda vremea inutil. Ambele semne sunt destul de asezate pe drumurile lor, dar vor actiona destul de diferit. Balanta va comunica si va spune ce gandeste, in timp ce Capricornul va fi mai putin guraliv.

Activitati – 25%

Cel mai bun lucru pe care o Balanta si un Capricorn il poat face impreuna este sa se plictiseasca. Dupa ce muncesc din greu, celor doi le place sa leneveasca, sa nu depuna niciun efort. Au nevoie, insa, si de ceva distractie.  

Total – 34%

Daca ar exist aun cuvant care sa descrie relatia dintre un Capricorn si o Balanta, acela este “DIFICIL”. Asta nu inseamna ca nu se pot bucura impreuna, insa nu este cel mai usor lucru de facut. Cea mai mare provocare este lipsa de respect pentru valoarea emotionala initiata de obicei de Capricorn, dar continuata cu usurinta de Balanta. Daca si-ar putea intelege emotiile, celelate probleme ar putea deveni floare la ureche.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie BALANTA – VARSATOR

Intimitate – 90%

Varsatorul poate ajuta Balanta sa-si exprime sexualitatea. Problema apare cand Balanta va incepe sa se ingrijoreze cu ceva spune lumea. Se va teme de judecata si va incepe sa se fereasca, ceea ce va enerva la culme partenerul Varsator. Acesta vine cu o cu totul alta abordare, nonconformista, ce poate fi considerata nepasatoare de catre partenerul Balanta.

Desi viata lor amoroasa poate fi destul de eliberatoare pentru Balanta, poate fi si o provocare pentru Varsator, deoarece ambii parteneri trebuie sa lupte cu nevoie Balantei de a se incadra in orice situatie. Semne de Aer, ambii au liber la exprimarea dorintelor sexuale. Amandurora le place sa experimenteze, sa invete unul despre celalalt, sa-si afle nevoile si dorintele, sa comunice cu usurinta. Viata lor sexuala poate fi un pilon solid intr-o relatie de cuplu.

Incredere – 85%

Datorita naturii lor corecte, Balanta si Varsatorul ar putea avea incredere unul in celalalt. Nesigurantele lor coincid foarte bine si, de obicei, se vor ajuta reciproc sa le depaseasca. Doar ca increderea intre ei nu este implicita, ci trebuie sa se construiasca. Ambelor semne le place sa fie attractive pentru diferite persoane, ceea ce ar putea starni gelozia celuilalt. Problema apare atunci cand Balanta se ataseaza emotional de partner si incepe sa fie dependenta si posesiva. Ceea ce nu este deloc usor de suportat pentru un partener Varsator libertin.

Comunicare si intelect – 40%

Atat Balanta, cat si Varstatorul au o imagine de sustinut. Balanta vrea sa arate bine, sa se comporte bine pentru ca ceilalti sa o aprecieze. In schimb, Varsatorul simte nevoia sa se indeparteze de ceilalti. Ambii sunt fideli propriilor convingeri si nu isi schimba foarte usor parerile.

Varsatorului nu-i va placea sa astepte Balanta sa se hotarasca, dupa cum nici Balantei nu-i va placea natura spontana si imprevizibila a Varsatorului. Din moment ce ambii parteneri se bazeaza pe comunicare, ei pot vorbi despre multe lucruri si pot gasi solutii pentru problemele care apar intre ei. Totusi, nu le va fi foarte usor sa-si reconcilieze diferentele. Desi ia greu decizii, atunci cand a hotarat ceva Balanta este foarte greu de convins sa se razgandeasca. De cealalta parte, Varsatorul are tendinta de a da inapoi daca se simte presat.

Totusi, in majoritatea cazurilor, Balanta si Varsatorul pot face casa buna impreuna daca se inteleg reciproc. Pe masura ce se cunosc mai bine, relatia lor poate deveni indestructibila.

Valori – 50%

Oricat de mult ar vrea Balanta sa fie impreuna cu cineva, Varsatorul valorizeaza solitudinea. Aceasta ar putea deveni marea problema din relatia lor. Partenerul Balanta ar putea deveni prea posesiv si dependent, in timp ce Varsatorul va putea fi considerat lunatic. Daca cei doi ar ajunge sa isi inteleaga natura, punctele forte si punctele slabe, comunicare dintre ei i-ar putea ajuta sa depaseasca aceste diferente.

Activitati – 65%

Varsatorul isi doreste s faca orice atat timp cat viata lor nu va intra intr-o rutina plictisitoare. Balanta va avea probleme in a hotari ce vrea, iar acest lucru il va scoate din minti pe partenerul Varsator. Daca il poate enerva ceva pe Varsator, acel lucru este lipsa de spontaneitate a Balantei. Partenerul Varsator va trebui sa invete sa aiba rabdare.

Total – 68%

Intre Balanta si Varsator poate exista o intelegere puternica datorita elementului lor comun, Aerul. Cu toate acestea, pot exista si probleme in adaptarea la caracterul celuilalt. Cel mai bun remediu in relatia lor este timpul. Oricare ar fi povestea lor, daca se iubesc vor putea depasi obstacolele. Balanta va trebui sa inteleaga ca Varsatorul are nevoie de spontaneitate, in timp ce Varasatorul va trebuie sa invete ca Balanta are nevoie de timp pentru a se hotari.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie BALANTA – PESTI

Intimitate – 50%

Pestii si Balanta (Apa si Aer)  par ca nu au nimic in comun. Totusi, nu ar trebui sa uitam de conexiunea prin Venus (planeta care patroneaza Balanta). Ambele semne sunt foarte senzuale si isi pot gasi satisfactia sexuala impreuna. Pot fi amanti dragastosi, iubitori, care isi doresc mai mult satisfacerea partenerului decat propria placere. Pot descoperi ca au placeri la care nu s-ar fi gandit pana acum, gratie naturii lor diferite. Partenerul Balanta isi doreste pe cineva puternic, pasional, increzator. Partenerul Peste isi doreste pe cineva bland, intelegator. Balanta vrea experiente sexuale rapide si excitante. Pestii vor sex incet si senzual.

Incredere – 1%

Balanta simte nevoia sa fie inconjurata de multi oameni. Ceea ce trezeste in sufletul unui nativ din Pesti foarte multe suspiciuni. Pe de alta parte, natura copilaroasa, naiva si “alunecoasa” a Pestilor ii va face pe cei din zodia Balanta sa nu se increada in cuvantul lor. Cei doi ar putea fi impreuna doar daca isi cladesc increderea de la zero, ca si cand nu ar fi avut nicio relatie inainte de aceasta.

Comunicare si intelect – 5%

In multe cazuri, Balanta va aprecia optimismul si natura copilaroasa si naiva a Pestilor. Pana in momentul in care vor incerca sa-i schimbe si sa-i faca mai “fericiti”. Problema e ca Balanta nu stie sau nu incearca sa inteleaga ce ii face pe Pesti cu adevarat fericiti. Pestii interpreteaza aceasta actiune drept lipsa de respect si se va dezintegra intreaga fundatie a relatiei lor. Pentru a reusi, cheia este pastrarea unei relatii civilizate, indiferent de cat de nebunesc ar fi gestul unui nativ din Pesti. De partea cealalta, Pestii incearca sa isi “converteasca” partenerul Balanta sa fie mai putin plictisitor.

Oricat de inspirationala ar fi comunicarea dintre cele doua zodii, cand se ajunge la incercarea de a se schimba reciproc si de a se convinge reciproc ca un anumit mod de a gandi sau de a simti este mai bun, situatia ia o turnura urata.

Valori – 60%

Atat Pestii, cat si Balantele pretuiesc dragostea. Ambii vor sa fie iubiti si pretuiti. Ambii stiu sa se bucure de viata, de mancare si de sex. Aceste lucruri pot consolida o relatie. Insa diferenta de consistenta si stabilitate dintre cele doua zodii, diferenta de spontaneitate si abilitatea de a-si urma inima ii despart. Totusi, ar putea face casa buna impreuna daca au credinta ca drumurile lor se intalnesc pentru ca au o misiune comuna pe Pamant.

Activitati – 40%

Un partener nehotarat ca Balanta este fix ce nu vrea un nativ din Pesti. Este suficient de “pierdut in spatiu” ca sa mai vina altcineva cu propriile indecizii. Si pana cand o Balanta se va hotari daca vreau sau nu ceva, partenerul din Pesti se va fi razgandit deja de cinci ori. Acest gen de discutii ii va seca de energie si le va pieri cheful sa mai faca ceva impreuna.

Total – 29%

Balantele si Pestii au un singur punct in comun: frumusetea lui Venus. Dar nu reusesc sa vada in celalalt aceasta frumusete. Nu se respecta, nu se adapteaza la ritmul celuilalt, sunt nehotarati si nestatornici. In dormitor pot face o partida buna, mai ales ca fiecare isi doreste mai mult sa-si satisfaca partenerul decat sa obtina propria placere. Ar putea face cu adevarat o pereche perfecta daca ar renunta la lipsa de respect si la asteptarile nerealiste.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Sursa: astrology-zodiac-signs.com

Imagine de Виктория Бородинова de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 24/09/2021