Compatibilitate zodie BALANTA. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii - Pagina 3 din 4 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Compatibilitate zodie BALANTA. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

Compatibilitate zodie Balanta
Credit foto: Imagine de Виктория Бородинова de la Pixabay

Compatibilitate zodie BALANTA – BALANTA

Intimitate – 65%

Un lucru excelent in relatia dintre doua Balante ete intelegerea comportamentului fiecaruia. Ambii parteneri stiu cand depasesc limitele. Ei pot construi in timp o relatie solida, mai ales daca nu se judeca reciproc, in ceea ce priveste rutina lor sexuala.  Condusi de Venus, cei doi ar putea avea probleme cu initiativa, iar acest lucru ar putea fi un obstacol destul de greu de depasit. Cand unul dintre parteneri incepe sa se bazeze pe natura masculina a zodiei lor,  poate exista o relatie intre cei doi. Compatibilitatea mentala le va permite sa-si ghiceasca si sa-si inteleaga nevoile. De asemenea, pot discuta deschis despre viata lor sexuala. Lipsa de incredere i-ar putea face sa se judece reciproc.

Incredere – 35%

Doua Balantae nici macr nu stiu cate probleme de incredere au pana in momentul in care sunt impreuna. Apoi apar dicutiile. Le este foarte greu sa ia decizii, au dificultati in a vedea limpede lucrurile si atunci se gandesc si se razgandesc de nenumarate ori. Relatia dintre doua Balante este cea mai predispusa esecului din toate combinatiile zodiacale posibile. Increderea este un subiect foarte sensibil, iar daca nu reusesc sa si-o castige, nu au nicio sansa impreuna.

Comunicare si intelect – 80%

Putem spune fara doar si poate ca modul in care comunica doua Balante se apropie de perfectiune. Ambii parteneri se bucura de conversatii intelectuale solide. Totul functioneaza perfect pana cand se ajunge la un ego si asa subred, iar fiecare il va considera pe celalalt um vampir care il epuizeaza energetic. Lipsa respectului reciproc duce la ruperea defitinitiva a relatiilor.

Atat timp cat se apreciaza si se respecta reciproc, doua Balante pot avea o relatie de prietenie bazata pe o foarte buna comunicare. Cand incep sa-si scoata in evidenta defectele, ies scantei. Ar fi indicat sa-si accepte reciproc plusurile si minusurile si sa pastreze relatia la un nivel civilizat de comunicare.

Valori – 99%

Doua Balante vor aprecia acelasi valori, stranse de-a lungul experientelor de viata. Ambii pun mare pret pe daruire, pe abordarea spirituala a iubirii, pe finete si moderatie. Niciunul dintre ei nu pune mare pret pe valoarea reala a banului. 

Activitati – 80%

La prima vedere, am putea presupune ca amandurora le va placea sa se deschida in fata celuilalt, sa-l inspire. Problema apare, insa, inainte de a ajunge in acest punct. In primul rand vor cantari foarte bine daca este cazul sau nu sa se implice intr-o relatie, incotro vor merge impreuna. Iar daca rutinele lor sunt difereite pot ajunge intr-un moment de stagnare, intrucat niciunul nu pare dispus sa faca un compromis.

Total – 68%

Balantele au misiunea de a-i invata pe ceilalti sa relationeze intre ei. Doar ca, atunci cand este vorba despre comunicrea dintre doua Balante, incep sa intervina tot felul de probleme. Daca vor ajunge intr-un punct de compromise, vor putea face activitati impreuna, se vor putea deschide unul in fata celuilalt, pot deveni un cuplu echilibrat. Singurul lucru care le lipseste este respectul fata de celalalt. Daca au si probleme de ego, atunci cand se intalnesc problemele nu se rezolva, se inmultesc.

Ce să faci și ce să NU faci în sezonul Balanței. 23 septembrie – 22 octombrie. Atenție la punctul 7!

Horoscop TAROT lunar octombrie 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Care este arborele tău sacru în funcție de data nașterii, potrivit astrologiei celtice

Compatibilitate zodie BALANTA – SCORPION

Intimitate – 45%

Acesta este un cuplu intens din toate privintele. Relatia lor amoroasa este cu adevarat exploziva si provocatoare. Sunt legati de firile lor animalice, se completeaza reciproc, desi este complicat totul intre ei. Nu trebuie uitat faptul ca planetele care le guverneaza zodiile, Venus si Marte, sunt in opozitie. In plus, Aerul superficial al Balantei intra in conflict cu elementul emotional profund al Apei din Scorpion. Relatia dintre o Balanta si un Scorpion ar putea deveni perfecta daca Balanta devina mai emotionala, mai profunda. In plus, Scorpionul ar putea invata sa fie mai putin obsesiv si posesiv.

Incredere – 1%

Daca Scorpionul are probleme de incredere cu vreo zodie, aceea este de departe Balanta. Cum ar putea fi altfel, cand Balanta simte nevoia constanta de a fi cochet, de a-si arata senzualitatea tuturor. Ceea ce va tine intr-o tensiune constanta posesivul Scorpion. Care va incepe sa-i puna Balantei increderea la incercare. Astfel, comportamentul obsesiv le va macina incet, dar sigur, relatia.

Comunicare si intelect – 55%

Nu e nimic din ce poate spune un Scopion, pe care o Balanta sa nu poata analiza si intelege. Comunicarea dintre ei este un punct comun forte. Balanta va avea timpul necesar sa se mai domoleasca putin, sa inteleaga natura impulsiva a Scorpionului. Exista o profunzime a celor doua semne zodiacale, iar daca isi cunosc aceasta latura au sanse sa ramana multa vreme impreuna.

Problema apare in momentul in care Balanta umbla cu jumatati de masura, iar Scorpionul vrea totul sau nimic. Balanta nu va intelege latura posesiva si usor agresiva a Scorpionului, in vreme de Scorpionul nu va intelege lipsa de onestie a Balantei. Aceste diferente pot fi dificil de reconciliat, mai ales daca nu reusesc sa ajunga la un compromis.

Valori – 10%

Ambii parteneri vor aprecia coerenta si angajamentul, iar acest lucru este un punct comun. Cu toate acestea, restul sistemelor lor de valori nu coincid mai deloc. Cand Balantei nu-i convine un comportament al Scorpionului, acesta din urma face ceva special ca sa o enerveze. Pe de alta parte, Scorpionului i se va parea ca Balanta e superficiala si ca nu face lucrurile din suflet, ci doar pentru a se incadra intr-o anumita situatie.

Activitati – 35%

Daca exista vreo activitate pe care o Balanta si un Scorpion o pot impartasi tot timpul, aceea este sexul. Scorpionul va reusi sa scoata la lumina latura animalica din Balanta, si ambii se vor baza in relatie pe instinct. Problema apare cand Scoprionul nu va avea rabdare pentru vesnica nehotarare a Balantei. Acesta este si motivul pentru care nevoile lor nu se potrivesc foarte bine in alte domenii ale vietii lor si este posibil sa nu poata satisface asteptarile celuilalt. O exceptie poate aparea atunci cand Balanta cedeaza nevoii Scorpionului de a fi promiscuu.

Total – 29%

Relatia dintre o Balanta si un Scorpion nu va fi niciodata usoara. Ambii parteneri au parti intunecate cu care nu va fi usor sa cooperezi. Viata amoroasa, insa, poate fi extreme de intensa. Daca nu isi inteleg emotiile, pot ajunge amandoi intr-o depresie din care cu greu pot iesi. Acest cuplu poate depasi orice problema si pot avea o relatie satisfacatoare doar daca ambii parteneri isi construiesc o viata independenta solida.

Ce să faci și ce să NU faci în sezonul Balanței. 23 septembrie – 22 octombrie. Atenție la punctul 7!

Horoscop TAROT lunar octombrie 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Care este arborele tău sacru în funcție de data nașterii, potrivit astrologiei celtice

Compatibilitate zodie BALANTA – SAGETATOR

Intimitate – 90%

Intensitatea contactului emotional si intimitatea dintre o Balanta si un Sagetator vor depinde in pare parte de alti factori decat parerile personale. Cei doi se vor bucura de relatia lor amoroasa si vor fi o pereche potrivita in ceea ce priveste viata sexuala. Niciunul nus e va simti presat si vor avea suficient spatiu sa isi construiasca increderea de sine si sa se simta in siguranta in relatie.

Patronati de plaente benefice, Venus si Jupiter, obiectivul lor principal – formarea unei relatii sexuale fericite – are toate sansele de reusita. Vor incerca lucruri noi, vor zambi, chiar si atunci cand nu le ies lucrurile asa cum trebuie. Relatia lor poate insemna romantism, anduranta, tandrete, dorinta sexuala, satisfactie, placere orgasmica, dragoste de basm.

Incredere – 5%

Conducatorii celor doua zodii sunt apropiati de Neptun, de aceea increderea reciproca poate fi o adevarata provocare. Amandoi pot merge la extreme, avand fie o credinta nerealista in celalalt, fie neavand incredere deloc. Sagetatorului ii place o viata in adevar, iar daca nu e adevar, nimic nu e frumos.

Comunicare si intelect – 85%

E interesant de urmarit cat de “moale” devine Balanta in compania copilarosului Sagetator. Chiar daca relatia lor nu este de viitor, se vor bucura o vreme de ceea ce au. Partenerul Balanta se poate relaxa langa cineva care nu judeca, in timp ce Sagetatorul va simti ca energia lui este bine concentrata asupra cuiva care are nevoie de caldura, lumina, optimism si creativitate.

Atat timp cat nu se ocupa de problemele egoului lor, comunicarea si compatibilitatea intelectuala dintre cei doi este destul de clar. Principala problema care poate aparea si care trebuie reparata este ca Balantei ii este destul de greu sa ia decizii, in timp ce Sagetatorul este mereu pregatit sa actioneze.

Valori – 75%

Acesti parteneri isi vor respecta reciproc puterea mintii. Balanta nu pare a fi o persoana creatoare, dar Sagetatorul o va motiva sa isi arate caldura. Impreuna vor putea sa-si construiasca valori similar, aratand unul altuia ce este cu adevarat important pentru fiecare.

Activitati – 70%

Chiar daca ai presupune ca un Sagetator si o Balanta ar putea avea multe activitati de impartasit, in realitate, pasiunile lor nu similar. Balanta are nevoie de o rutina, in timp ce Sagetatorul vrea varietate. Desi exista si varianta ca Sagetatorul sa isi doreasca o oarecare rutina, in timp ce Balanta sa vrea sa calatoreasca in jurul lumii. In majoritatea cazurilor, insa, nevoile lor nu se potrivesc foarte bine si vor ajunge la o oarecare stare conflictuala dictata de ego.

Total – 71%

Relatia dintre un Sagetator si o Balanta este, in majoritatea cazurilor, o legatura benefica. Ea le permite ambilor parteneri sa isi dezvolte o atmosfera interioara emotionala, fara influente negative. Poate interveni, insa, intre ei, o lupta pentru dominatie. Singura modalitate de a fi fericiti impreuna este sa se respecte reciproc si sa isi inteleaga naturile diferite.

Ce să faci și ce să NU faci în sezonul Balanței. 23 septembrie – 22 octombrie. Atenție la punctul 7!

Horoscop TAROT lunar octombrie 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Care este arborele tău sacru în funcție de data nașterii, potrivit astrologiei celtice

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 05/10/2023