Compatibilitate zodie BALANTA. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii - Pagina 2 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Compatibilitate zodie BALANTA. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

Compatibilitate zodie Balanta

Compatibilitate zodie BALANTA – LEU

Intimitate – 90%

Leului si Balantei nu le trebuie prea mult timp pentru a-si forma o relatie sexuala sanatoasa. Leul are o incredere de sine fantastica, ceea ce starneste sexualitatea crescuta a Balantei. Ei tind sa se inspire reciproc pentru a deveni amantii perfecti atunci cand sunt impreuna. Viata sexuala dintre un Leu si o Balanta este bazata pe respect si creativitate. Ambii se simt liberi sa incerce lucruri noi. 

Leului ii place sa fie in centrul atentiei, iar Balantei nu-i displace sa fie in atentia publicului. De aceea vor fi ca pestele in apa in multime. Singura problema care poate interveni in relatia lor este restrictia. Atunci cand apar limitele, dispare pasiunea.

Incredere – 40 %

Leul si Balanta nu pot impartasi o relatie bazata pe incredere totala. Balanta poate detecta lipsa de onestitate, in timp ce Leul se poate simti amenintat de nevoia de aprobare din partea celorlalti a Balantei. Desi amandoi vor sa fie in centrul atentiei, motivele sunt diferite. Unul vrea sa straluceasca, sa fie admirat, celalalt vrea sa fie aprobat, inteles. Daca vor sa ramana impreuna, trebuie sa renunte la gelozie si suspiciuni.

Comunicare si intelect – 85%

Cand vine vorba de latura rationala a relatiei lor, Leul si Balanta au o modalitate destul de draguta de a-si sustine personalitatile si de a comunica. Ei se respecta reciproc si se ajuta sa-si construiasca personalitati puternice, libere de prejudecati de orice natura. Elementele Foc si Aer se intretin reciproc.

Probleme pot aparea cand Balanta se simte amenintata de gelozia nefondata a partenerului. De asemenea, daca Leul se simte judecat de Balanta prin presupuneri gresite, respectul se va estompa.

Valori – 75 %

Nimic nu are o valoare mai mare pentru Leu decat personalitatea puternica a cuiva si propria mandrie si eroismul. Pe de alta parte, Balanta apreciaza dreptatea si capacitatea unei persoane de a fi erou. Sunt compatibili atunci cand invata sa comunice. De asemenea, modalitatea in care isi asuma responsabilitatile ii poate desparti.

Activitati – 60%

Exista o similitudine ciudata in viteza acestor semne. Leul este semn de Foc si n-ar trebui sa fie mai lent decat semnele de Apa sau Pamant. In schimb Balanta, semn de Aer, este mai rapid decat orice alt element. Dar cand te vei uita la cei doi vei vedea ca Leului ii place sa doarma 20 de ore pe zi, in timp ce Balanta are nevoie sa se gandeasca de doua ori inainte de a alege o activitate. Desi pot imparti cateva activitati comune, ei ar putea sa se certe pe posibilitati. Mai ales ca Leul nu are deloc rabdare, iar Balanta se razgandeste de mai multe ori. Punctul comun ar putea fi faptul ca amandurora le plac evenimentele fastuoase, cu covor rosu, unde sa fie in centrul atentiei.

Total – 75%

Relatia dintre un Leu si o Balanta implica provocari legate de demnitate. Cei doi au multe de invatat unul despre celalalt, iar scopul principal al relatiei ar fi sa ajunga la un punct de respect si responsabilitate echilibrate. Uneori va fi greu sa depaseasca nevoia de a concura, de a domina. Chiar daca nu se vor intelege prea bine, in public vor arata foarte placut.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie BALANTA – FECIOARA

Intimitate – 1%

Relatia amoroasa dintre o Fecioara si o Balanta nu pare o alegere buna. Fecioara este un semn de Pamant, patronat de Mercur, care are nevoie de inalte calitati intelectuale. De partea cealalta, Balanta este un semn de Aer, condus de Venus, care nu agreeaza natura timida a Fecioarei cand vine vorba despre sex. Probabil ca se vor enerva la culme unul pe celalalt, in incercarea de a-si satisface dorintele. In timp ce unul va dori obsesiv sa-si pastreze lucrurile curate si va parea speriat de orice contact emotional, celalalt va visa la iubirea spirituala si la gasirea unui partener cu care sa poata vorbi cu adevarat.

Cel mai adesea, nici macar nu vor fi atrasi unul de celalalt, iar atunci cand vor incepe o relatie sexuala, va aparea incompatibilitate in ceea ce priveste ritmul. Fecioara vrea ca totul sa evolueze lent, in timp ce Balanta vrea pe repede inainte. Chiar si daca s-ar sincroniza, tot n-ar fi multumiti unul de celalalt. Fecioara viseaza la o conexiune de basm, in timp ce Balanta nu va tolera atatea critici.

Incredere – 26 %

Nevoia de corectitudine este puternica atat in cazul Balantei, cat si in cazul Fecioarei. Si totusi, exista multa tensiune intre ei pentru ca nu isi inteleg naturile primare. Firea timida si introvertita a Fecioarei nu va fi inteleasa de Balanta guraliva, care o va banui tot timpul pe Fecioara ca ii ascunde ceva. In timp ce Fecioara nu va intelege nevoia Balantei de a flirta cu toata lumea.

Comunicare si intelect – 60%

Balanta si Fecioara se vor intelege perfect daca vor vorbi despre asumarea responsabilitatii si despre probleme serioase de viata, cum ar fi alegerile profesionale si veniturile. Acest lucru ii poate mentine impreuna destul de mult timp, mai ales daca au aceleasi interese profesionale sau au un tel comun. Ambii pretuiesc alegerile rationale si miscarile inteligente.

Insa atunci cand ies la suprafata adevaratele emotii, comunicarea dintre ei incepe sa scada. Cand unul are o problema, celalalt pare sa-si piarda compasiunea. Relatia dintre ei fiind una preponderent mentala, fara conexiune emotionala puternica, nu au cum sa se iubeasca.

Valori – 30 %

Acesta este un cuplu care va pune in valoare aceleasi lucruri pana cand vor descoperi ca n-are cum sa fie adevarata o astfel de situatie. Apoi vor incepe sa se invinovateasca pentru respingerea emotiilor celuilalt.

Activitati – 65%

Fecioara este un semn mutabil si se poate adapta usor la dorintele partenerului din Balanta. De partea cealalta, Balanta este atenta ca sa-i ofere Fecioarei confortul dorit. Se pot sincroniza inclusiv la ritm, intrucat Fecioara este mai rapida decat toate celelalte semne de Pamant, in timp ce nehotararea Balantei o face mai lenta. Problema serioasa apare atunci cand Balantei i se va parea ca Fecioara ii stirbeste din ego.

Total – 30%

Fecioara si Balanta pot avea o relatie intelectuala foarte satisfacatoare, atat timp cat isi respecta reciproc sentimentele. In general, se pot sincroniza la activitati, dar pentru o viata sexuala optima ar trebui sa aiba amandoi suficienta rabdare si grija. Doar ca, avand un ego destul de fragil, vor fi greu de impacat. Pentru ca Fecioara este voluntara si vrea sa preia din responsabilitati, va arunca asupra Balantei ideea de inferioritate, ceea ce ii va sifona extrem de mult imaginea de sine.  

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie BALANTA – BALANTA

Intimitate – 65%

Un lucru excelent in relatia dintre doua Balante ete intelegerea comportamentului fiecaruia. Ambii parteneri stiu cand depasesc limitele. Ei pot construi in timp o relatie solida, mai ales daca nu se judeca reciproc, in ceea ce priveste rutina lor sexuala.  Condusi de Venus, cei doi ar putea avea probleme cu initiativa, iar acest lucru ar putea fi un obstacol destul de greu de depasit. Cand unul dintre parteneri incepe sa se bazeze pe natura masculina a zodiei lor,  poate exista o relatie intre cei doi. Compatibilitatea mentala le va permite sa-si ghiceasca si sa-si inteleaga nevoile. De asemenea, pot discuta deschis despre viata lor sexuala. Lipsa de incredere i-ar putea face sa se judece reciproc.

Incredere – 35%

Doua Balantae nici macr nu stiu cate probleme de incredere au pana in momentul in care sunt impreuna. Apoi apar dicutiile. Le este foarte greu sa ia decizii, au dificultati in a vedea limpede lucrurile si atunci se gandesc si se razgandesc de nenumarate ori. Relatia dintre doua Balante este cea mai predispusa esecului din toate combinatiile zodiacale posibile. Increderea este un subiect foarte sensibil, iar daca nu reusesc sa si-o castige, nu au nicio sansa impreuna.

Comunicare si intelect – 80%

Putem spune fara doar si poate ca modul in care comunica doua Balante se apropie de perfectiune. Ambii parteneri se bucura de conversatii intelectuale solide. Totul functioneaza perfect pana cand se ajunge la un ego si asa subred, iar fiecare il va considera pe celalalt um vampir care il epuizeaza energetic. Lipsa respectului reciproc duce la ruperea defitinitiva a relatiilor.

Atat timp cat se apreciaza si se respecta reciproc, doua Balante pot avea o relatie de prietenie bazata pe o foarte buna comunicare. Cand incep sa-si scoata in evidenta defectele, ies scantei. Ar fi indicat sa-si accepte reciproc plusurile si minusurile si sa pastreze relatia la un nivel civilizat de comunicare.

Valori – 99%

Doua Balante vor aprecia acelasi valori, stranse de-a lungul experientelor de viata. Ambii pun mare pret pe daruire, pe abordarea spirituala a iubirii, pe finete si moderatie. Niciunul dintre ei nu pune mare pret pe valoarea reala a banului. 

Activitati – 80%

La prima vedere, am putea presupune ca amandurora le va placea sa se deschida in fata celuilalt, sa-l inspire. Problema apare, insa, inainte de a ajunge in acest punct. In primul rand vor cantari foarte bine daca este cazul sau nu sa se implice intr-o relatie, incotro vor merge impreuna. Iar daca rutinele lor sunt difereite pot ajunge intr-un moment de stagnare, intrucat niciunul nu pare dispus sa faca un compromis.

Total – 68%

Balantele au misiunea de a-i invata pe ceilalti sa relationeze intre ei. Doar ca, atunci cand este vorba despre comunicrea dintre doua Balante, incep sa intervina tot felul de probleme. Daca vor ajunge intr-un punct de compromise, vor putea face activitati impreuna, se vor putea deschide unul in fata celuilalt, pot deveni un cuplu echilibrat. Singurul lucru care le lipseste este respectul fata de celalalt. Daca au si probleme de ego, atunci cand se intalnesc problemele nu se rezolva, se inmultesc.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie BALANTA – SCORPION

Intimitate – 45%

Acesta este un cuplu intens din toate privintele. Relatia lor amoroasa este cu adevarat exploziva si provocatoare. Sunt legati de firile lor animalice, se completeaza reciproc, desi este complicat totul intre ei. Nu trebuie uitat faptul ca planetele care le guverneaza zodiile, Venus si Marte, sunt in opozitie. In plus, Aerul superficial al Balantei intra in conflict cu elementul emotional profund al Apei din Scorpion. Relatia dintre o Balanta si un Scorpion ar putea deveni perfecta daca Balanta devina mai emotionala, mai profunda. In plus, Scorpionul ar putea invata sa fie mai putin obsesiv si posesiv.

Incredere – 1%

Daca Scorpionul are probleme de incredere cu vreo zodie, aceea este de departe Balanta. Cum ar putea fi altfel, cand Balanta simte nevoia constanta de a fi cochet, de a-si arata senzualitatea tuturor. Ceea ce va tine intr-o tensiune constanta posesivul Scorpion. Care va incepe sa-i puna Balantei increderea la incercare. Astfel, comportamentul obsesiv le va macina incet, dar sigur, relatia.

Comunicare si intelect – 55%

Nu e nimic din ce poate spune un Scopion, pe care o Balanta sa nu poata analiza si intelege. Comunicarea dintre ei este un punct comun forte. Balanta va avea timpul necesar sa se mai domoleasca putin, sa inteleaga natura impulsiva a Scorpionului. Exista o profunzime a celor doua semne zodiacale, iar daca isi cunosc aceasta latura au sanse sa ramana multa vreme impreuna.

Problema apare in momentul in care Balanta umbla cu jumatati de masura, iar Scorpionul vrea totul sau nimic. Balanta nu va intelege latura posesiva si usor agresiva a Scorpionului, in vreme de Scorpionul nu va intelege lipsa de onestie a Balantei. Aceste diferente pot fi dificil de reconciliat, mai ales daca nu reusesc sa ajunga la un compromis.

Valori – 10%

Ambii parteneri vor aprecia coerenta si angajamentul, iar acest lucru este un punct comun. Cu toate acestea, restul sistemelor lor de valori nu coincid mai deloc. Cand Balantei nu-i convine un comportament al Scorpionului, acesta din urma face ceva special ca sa o enerveze. Pe de alta parte, Scorpionului i se va parea ca Balanta e superficiala si ca nu face lucrurile din suflet, ci doar pentru a se incadra intr-o anumita situatie.

Activitati – 35%

Daca exista vreo activitate pe care o Balanta si un Scorpion o pot impartasi tot timpul, aceea este sexul. Scorpionul va reusi sa scoata la lumina latura animalica din Balanta, si ambii se vor baza in relatie pe instinct. Problema apare cand Scoprionul nu va avea rabdare pentru vesnica nehotarare a Balantei. Acesta este si motivul pentru care nevoile lor nu se potrivesc foarte bine in alte domenii ale vietii lor si este posibil sa nu poata satisface asteptarile celuilalt. O exceptie poate aparea atunci cand Balanta cedeaza nevoii Scorpionului de a fi promiscuu.

Total – 29%

Relatia dintre o Balanta si un Scorpion nu va fi niciodata usoara. Ambii parteneri au parti intunecate cu care nu va fi usor sa cooperezi. Viata amoroasa, insa, poate fi extreme de intensa. Daca nu isi inteleg emotiile, pot ajunge amandoi intr-o depresie din care cu greu pot iesi. Acest cuplu poate depasi orice problema si pot avea o relatie satisfacatoare doar daca ambii parteneri isi construiesc o viata independenta solida.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 24/09/2021