Shop
Ultimele 100 de articole

Cele mai bune soții din zodiac

13 aprilie 2018, , Vizualizări: 1,698
cele mai bune sotii
Bărbații care sunt fericiți într-o relație vor avea tendința să spună că soția lor este cea mai bună. Indiferent de culoarea ochilor, a părului, înălțimea sau zodia partenerei lui de viață. O relație în care guvernează iubirea clar nu trebuie să țină cont exclusiv de aceste aspecte.
Totuși, astele ne avertizează întotdeauna și ne dau indicații cum putem să ne facem viața de cuplu mai ușoară. Influențele astrale susțin că numai 5 zodii din 12 pot fi numite -cele mai bune soții-.
Vezi în articol care sunt aceste zodii și de ce sunt ele considerate soțiile perfecte!
Cele mai bune soții din zodiac
Taur – În ciuda faptului că este o zodie foarte energică și simte mereu nevoia de schimbate în viața ei, femeia Taur este cea mai bună soție din zodiac. Chiar dacă este o fire perfecționistă și vrea mereu ca totul să iasă ca la carte, acest nativ nu are tendința să își sâcâie partenerul de viață.
Nu este genul de femeie care să stea mereu la cratiță, dar nici nu se eschivează atunci când intră în bucătărie. Îi plac aventurile și mereu o să te simți bine alături de ea într-o vacanță în doi. Energia și pofta ei de viață sunt molipsitoare și o să te facă să nu te plictisești niciodată. Copiii voștri vor fi răsfățați cu măsură, pentru că Taurul își dorește să aibă moștenitori educați cu care să se mândrească.
Citeste mai mult pe DivaHair.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu