Shop
Ultimele 100 de articole

Ce greșeli fac Gemenii în dragoste! Nu sunt ușor de iertat

12 iunie 2018, , Vizualizări: 1,635

Se spune că nu e bine să te îndrăgostești de vreun nativ din Gemeni. Întotdeauna te arzi, pentru că sunt prea capricioși! Află ce greșeli fac Gemenii în dragoste și cât de multă încredere poți avea în ei.

Oricât ar fi de sociabili, prietenoși și glumeți, Gemenii au capriciile și defectele lor, care se manifestă adesea în relațiile intime. Iată ce greșeli fac Gemenii în dragoste și de ce este atât de greu să îi ierți.

Gemenii te învață că oamenii au două fețe

În societate sunt cei mai apreciați. Glumeți, petrecăreți, deschiși, gata să asculte și să ajute pe oricine. Sunt sufletul petrecerii și toți prietenii te invidiază ce partener extraordinar ai. Dar acasă, de multe ori Gemenii sunt altfel.

Închiși, rezervați, căutând singurătatea pentru că, în realitate, ei nu au încredere în cei din jur și nici în cei care vor să îi iubească. Numai dacă le demonstrezi cu adevărat sentimentele tale profunde își deschid inima!

Ce greșeli fac Gemenii în dragoste. Uită prea repede!

Vei fi surprinsă să constați că partenerul tău Geamăn uită destul de repede lucrurile sau amănuntele importante pentru tine. Gemenii sunt destul de egoiști și rețin numai ceea ce îi interesează.

S-ar putea să uite aniversări care pentru tine contează, s-ar putea să uite preferințele tale muzicale sau culinare și s-ar putea să uite ce gesturi romantice ai făcut pentru el, dacă nu au fost suficient de impresionante.

Iar greșeala cea mai mare pe care o fac Gemenii în dragoste este aceea că uită că au greșit și nu își cer iertare.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Centrul Inimii
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu