Horoscop 2023 dragoste TAUR. Ce cadouri primești în relații? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop 2023 dragoste TAUR. Ce cadouri primești în relații?

Sfatulparintilor » Horoscop 2023 » Horoscop 2023 dragoste TAUR. Ce cadouri primești în relații?
Horoscop 2023 dragoste TAUR
Credit foto: Depositphotos.com

Visele tale ar putea dezvălui tot ce trebuie să știi despre relațiile tale în prima jumătate a anului. Cu norocosul Jupiter traversând cea de-a 12-a casă a secretelor și a gândurilor subconștiente pe parcursul lunii Mai, lucrul cu dinamica mai profundă a parteneriatului ar trebui să fie extrem de fructuoasă. O eclipsă totală de Soare aterizează în această parte a horoscopului tău la sfârșitul lunii Aprilie, aducând potențialul pentru o descoperire majoră, care îți poate schimba viața. Psihicul tău este pe val, Taur!

Dechide-ți apetitul pentru o sărbătoare: Jupiter intră în luxoasa ta zodie pe 16 Mai

Viața ta amoroasă strălucește ca o stea în timp ce neprevăzutul Jupiter îți oferă cel mai bun cadou din ultimii 12 ani, intrând în propriul tău semn și în prima ta Casă a Vitalității la mijlocul lunii Mai. Acest lucru poate aduce una dintre cele mai satisfăcătoare și senzuale faze ale relației pe care le-ai experimentat de foarte mult timp, așa că pregătește-te să savurezi fiecare bucată delicioasă. Mai bine, Jupiter va sta aici tot restul anului 2023, încurajându-te să te simți dorit, cât și încântător de decadent când vine vorba de dragoste.

Energia solară îți încarcă viața amoroasă în acest sezon al Berbecului

O eclipsă totală de soare îți ating semnul pe 20 Aprilie, pregătindu-te pentru schimbări de relație și surprize mari. Aceasta este salvarea de deschidere a unei noi serii de eclipse văzute ultima dată pe axa zonelor de sine și parteneriat între 2013 și 2016. Ai putea să revezi temele din acel moment pentru a rezolva orice probleme rămase.

Venus te va ține ocupat cu tranzitele și o fază retrogradă în lunile Iulie și Septembrie

Venus, conducătorul semnului tău de casă, ține capul de afiș în Iulie, August și Septembrie. Planeta iubirii intră în a 4-a casă a familiei și a casei tale la începutul lunii Iunie, atrăgând atenția asupra relației tale cu partenerul cu care conviețuiești sau cu cineva cu care ți-ar plăcea să îți împarți casa. Din păcate, când Venus Retrograd începe pe 22 Iulie, unele dintre planurile tale romantice s-ar putea să meargă temporar în direcția greșită. Ar putea exista mai multe certuri sau dezacorduri în jurul problemelor domestice. Din fericire, odată ce Venus va fi direct pe 3 Septembrie, vei avea o perspectivă mai bună asupra naturii oricăror conflicte obișnuite și s-ar putea să găsești o modalitate de a le rezolva pe viitor. S-ar putea, pe de altă parte, să decizi că te-ai săturat!

Indiferent de ce s-ar întâmpla în această situație, Venus este aici pentru a te ajuta! Ea se mută în cea de-a 7-a casă a relațiilor pe termen lung pe 4 Decembrie și rămâne acolo cea mai mare parte a lunii, aducându-ți toată dragostea, atenția și afecțiunea nesfârșită pe care le-ai putea dori de sărbători. Anul acesta ar trebui să capete formă într-o notă foarte dulce!

Iata cum arata tabloul de compatibilitate petru zodia Taur.

Horoscop dragoste saptamanal Taur

Horoscop saptamanal Taur

sursa: Tarot.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 23/12/2022