Horoscop 2023 dragoste GEMENI. Ce finaluri apar în relații? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop 2023 dragoste GEMENI. Ce finaluri apar în relații?

Sfatulparintilor » Horoscop 2023 » Horoscop 2023 dragoste GEMENI. Ce finaluri apar în relații?
Horoscop 2023 dragoste GEMENI
Credit foto: Depositphotos.com

Este posibil ca dorințele tale să fi scazut sau să fii crescut anul trecut, dar în 2023, viața ta amoroasă se poate extinde exponențial. După retrogradul de la sfârșitul anului 2022, Marte, planeta pasiunii, merge direct în propriul tău semn pe 12 Ianuarie, încurajându-te către o dragoste epică.

Primele luni ale anului 2023 sunt legate de socializare

Multe dintre oportunitățile tale în domeniul întâlnirilor, împerecherii și relațiilor ar putea veni prin viața ta socială în acest an. Cu Jupiter în a 11-a casă a colectivității până pe 16 Mai și cu o eclipsă majoră în această parte a graficului tău pe 20 Aprilie, poți să-ți construiești relațiile romantice atunci când primești puțin ajutor de la prietenii tăi. Dacă în prezent ești singur și vrei să ai partener, fă tot posibilul să ieși și să socializezi sau să fii activ pe aplicații sau site-uri de întâlniri. Cu cât ești mai sociabil, cu atât mai puțin timp ar trebui să rămâi singur. În plus, adorabila lui Venus este în zodia ta din 10 Aprilie până pe 7 Mai, oferindu-ți o strălucire cosmică superbă.

Venus vrea doar să se distreze – dar ai grijă la retrogradul ei din 22 Iulie

Venus se mută în casa a 3-a a chefului de vorbă la începutul lunii Iunie, deschizând primul capitol al unei povești de dragoste dramatice care se va desfășura până în septembrie. Comunicarea despre dragoste și dorință ar trebui să fie la punct – cel puțin până când Venus Retrograd începe pe 22 iulie, moment în care conversațiile tale cu iubitorii ar putea deveni destul de dezordonate și confuze. Încercați să ascultați din toată inima și să evitați să luați orice decizie majoră cu privire la relații până când Venus va fi direct din nou, pe 3 septembrie. Puteți chiar să acordați câteva săptămâni în plus pentru o măsură bună, așteptând cu răbdare să treacă toate detaliile.

Venus și o eclipsă trec ceva pe măsură ce anul se apropie de sfârșit

O puternică eclipsă de soare în a 5-a casă a pasiunii jucăușe sosește pe 14 octombrie, zdruncinandu-ți din nou viața romantică. Căutați o revelație despre o nouă relație sau o întâlnire bruscă și neașteptată cu cineva de care vă veți îndrăgosti rapid. Ultimele zile ale anului pot părea cu adevărat magice, deoarece Venus termină 2023 în a 7-a casă a colaborării. S-ar putea să-ți petreci Revelionul în siguranță în brațele iubitului tău – dacă da, nu vei dori să fii altundeva.

Iata cum arata tabloul de compatibilitate petru zodia Gemeni.

Horoscop saptamanal Gemeni

Horoscop dragoste saptamanal Gemeni

sursa: Tarot.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 23/12/2022