Horoscop 2023 dragoste BERBEC. Ce trebuie ajustat în relații? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop 2023 dragoste BERBEC. Ce trebuie ajustat în relații?

Sfatulparintilor » Horoscop 2023 » Horoscop 2023 dragoste BERBEC. Ce trebuie ajustat în relații?
Horoscop 2023 dragoste BERBEC
Credit foto: Depositphotos.com

Viața ta amoroasă este promițătoare în prima jumătate a anului. Cu binevoitorul Jupiter în propriul tău semn” super fierbinte” până în luna Mai, probabil că ești dornic să te implici în relații. Indiferent dacă ești singur sau deja într-o relație, ai un partener planetar care să te ajute să rezolvi problemele de parteneriat sau să te ajute să-ți găsești un nou iubit. Prima ta casă a personalității primește multă acțiune în 2023 și, ca urmare, încrederea ta poate crește.

După ce Saturn se mută în a 12-a casă a viselor în Martie, s-ar putea să devii puțin mai serios cu privire la ceea ce se întâmplă în mintea ta și să ajungi să vrei să faci câteva ajustări în dinamica parteneriatului tău. Dacă ceva a fost îngropat în adâncul minții tale, ar putea ieși la iveală anul acesta – posibil să-ți schimbe viața amoroasă într-un mod profund. Mutarea lui Pluto în zona ta socială aduce momente în care îți poți transforma complet atitudinea față de prieteni și colegi, modificând acele relații de la bază.

Energia solară îți încarcă viața amoroasă în acest sezon Berbec

O eclipsă totală de soare îți atinge semnul pe 20 Aprilie, pregătindu-te pentru schimbări de relație și surprize mari. Aceasta este deschiderea unei noi serii de eclipse, ultima dată văzute pe axa individualității și parteneriatului între 2013 și 2016. Ai putea să revezi temele din acel moment pentru a rezolva orice probleme rămase.

O vizită prelungită a lui Venus te face să mergi pe calea amintirilor din Iunie până în Octombrie

Venus intră în a 5-a casă a deliciilor romantice pe 5 Iunie, inițiind o fază incredibil de memorabilă pentru viața ta amoroasă. Venus Retrograd începe oficial pe 22 Iulie și se termină pe 3 Septembrie, iar planeta iubirii își încheie în sfârșit vizita foarte lungă în această parte a horoscopului tău pe 8 Octombrie, așa că această situație se întinde din Iunie până în Octombrie – aproape cinci luni. Afaceri neterminate cu foștii iubiți vor apărea practic, indiferent dacă îi contactezi, primești un mesaj la miezul nopții sau pur și simplu te gândești la el. Venus Retrograd a venit ultima oară în zona ta de dragoste în Iulie și August 2015, așa că poți căuta să repari relații care se întorc atât de departe în timp.

Eclipsa din Octombrie pregătește scena pentru evoluția relației

Eclipsa de Soare din 14 Octombrie din a 7-a casă a angajamentelor și coordonării amintește de eclipsa din Aprilie în propriul tău semn. Fii atent la schimbări subtile sau semnificative în felul în care te simțiți cu privier la cele mai importante relații romantice. Această poveste va fi spusă în capitolele care se vor desfășura în următorii doi ani.

Iata cum arata tabloul de compatibilitate petru zodia Berbec.

Horoscop saptamanal Berbec

Horoscop dragoste saptamanal Berbec

sursa: Tarot.com foto: Depositphotos.com

Data articol: 23/12/2022