Vezi cele PATRU femei? Numai 2% din internauți au reușit! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Vezi cele PATRU femei? Numai 2% din internauți au reușit!

Sfatulparintilor » Fără categorie » Teste de personalitate » Vezi cele PATRU femei? Numai 2% din internauți au reușit!
Vezi cele PATRU femei
Credit foto: NationalWorld.com

Iluziile optice sunt extrem de populare, așa că nu este surprinzător faptul că artiștii își încearcă mâna să creeze imagini atrăgătoare pentru a păcăli publicul.

Unul dintre cele mai recente trucuri pentru a deruta oamenii pare simplu – dar desigur că nu este.

A fost creat de artistul ucrainean Oleg Shupliak, care este specializat în iluzii optice, inclusiv capete de portret imaginative numite Hidden Images și prezintă patru femei.

Totuși, nu toate femeile din imagine sunt ușor de văzut.

Deci, ce arată imaginea? Ești printre cei 2% din populație care le poate observa cu succes pe toate cele patru femei?

Iată ce trebuie să știi.

Ce arată iluzia optică?

Iluzia optică este un desen complicat, numit în mod adecvat ”Four Women”, deoarece prezintă într-adevăr patru femei – deși este posibil să nu le poți vedea de la început.

La prima vedere, imaginea arată o femeie cu păr lung superb și o rochie vaporoasă, zâmbind în timp ce vorbește la telefon.

Este corect să spunem că aceasta va fi probabil prima femeie pe care majoritatea o văd, dar, de fapt, există încă trei femei care se găsesc în imaginea suprarealistă.

Cine a creat această iluzie optică?

Vezi cele PATRU femei

Poza a fost creată de artistul ucrainean Oleg Shupliak, în vârstă de 54 de ani, în 2013.

Pe site-ul său, el afirmă că a desenat imaginea pe hârtie, care este de „compoziție simbolistică”, pentru a „îmbunătăți subiectul popular” al iluziilor optice.

Se pare că Shupliak a făcut exact asta, deoarece imaginea încă derutează și încântă spectatorii în egală măsură la nouă ani după ce a fost creată și publicată.

Shupliak este deosebit de cunoscut pentru crearea de iluzii optice și portrete imaginative. El folosește pictura, fotografia, grafica, ilustrația și animația.

Este membru al Uniunii Naționale a Artiștilor din Ucraina din 2000 și Artist Onorat al Ucrainei din 2017.

Unde sunt cele patru femei din imagine?

Prima femeie a fost deja identificată, dar celelalte trei sunt puțin mai dificil de găsit.

A doua poate fi văzută când te uiți la mâna femeii de lângă obrazul ei. Dacă te uiți cu atenție, vei observa o altă femeie pe palmă.

Găsirea celei de-a treia femei necesită ceva mai mult efort. Când te uiți la femeia mică de pe braț, s-ar putea să vezi forma unui nas, ochi și o pereche de buze.

Pentru a vedea a treia femeie trebuie să te uiți la profilul lateral, motiv pentru care este puțin mai greu de deslușit la început.

A patra și ultima femeie este mai ușor de văzut.

Veți observa că pe abdomenul primei femei este o pereche de buze și întreaga imagine este o femeie în sine.

Pentru a fii de ajutor, Shupliak a distribuit pe site-ul său oficial Oleg Shupliak o imagine a unei versiuni de prim-plan a imaginii, care facilitează identificarea celei de-a doua și a treia femei.

De asemenea, am distribuit imaginea de mai jos pentru ca tu să o vezi, dar încearcă să le vezi singur pe toate cele patru femei înainte de a arunca o privire pe imaginile din continuare.

Mai multe teste gasesti aici.

sursa+foto: NationalWorld.com

Cuvinte cheie:
Data articol: 15/11/2022