Shop
Ultimele 100 de articole

Testul florilor îți va spune ce te așteaptă în această primăvară

01 martie 2018, , Vizualizări:
Testul florilor
Deși temperaturile scăzute de afară nu ne inspiră tocmai o primăvară, putem să uităm de frig și de zăpadă cu ajutorul unor teste simpatice. Acestea ne spun, în funcție de alegerile noastre, cum va fi acest anotimp pentru noi și la ce schimbări ar trebui să ne așteptăm.
Testul de mai jos este extrem de simplu. Trebuie doar să alegi floarea preferată de primăvară din colaj și să citești interpretarea de sub imagine. Ești curioasă ce schimbări îți va aduce acest anotimp? Fă testul și află!
Testul florilor
 1. Ghiocei
Ești o femeie simplă, dar de o delicatețe aparte! Sufletul tău încă este pur. Crezi în bine și obișnuiești să răspândești bunătate în jurul tău. Această primăvară îți va aduce în principal schimbări în familie. Fie că este vorba de îmbogățirea acesteia cu încă un membru sau de luarea unei decizii importante în privința viitorului, primăvara aceasta va fi cu adevărat magică pentru tine!
2. Flori de măr
Florile de măr reprezintă un nou început, dar și speranța unui viitor mai bun. Așteaptă-te la schimbări uriașe în viața ta în această primăvară. Vei putea să treci în sfârșit peste un episod nefericit din viața ta, care a avut loc de curând. Această primăvară te va ajuta să renaști și să vezi și aspectele pozitive ale vieții. Te vei bucura de fiecare moment din viața ta și vei simți să trăiești din nou.
Citeste mai mult pe DivaHair.ro

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.