Test psihologic: ALEGE o imagine si descopera detalii ASCUNSE despre personalitatea ta - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Test psihologic: ALEGE o imagine si descopera detalii ASCUNSE despre personalitatea ta

Sfatulparintilor » Fără categorie » Teste de personalitate » Test psihologic: ALEGE o imagine si descopera detalii ASCUNSE despre personalitatea ta
ALEGE o imagine

Testele de personalitate poseda abilitatea de a ridica valul  de pe lumea ta interioara folosindu-se doar de o anumita imagine. Indiferent de cum sunt desenele, ceea ce alegi iti arata personalitatea.

Un studiu al Universitatii Los Angeles sustine ca exista noua tipuri de oameni: perfectionistul si ganditorul, loialul si dependentul, aventurierul, grijuliul si salvatorul. Entuziastul si extrovertitul, individualistul si introvertitul, cercetatorul si creatorul, loialul si castigatorul si pacificatorul si tacutul. Tu carei categorii crezi ca-i apartii? Cu siguranta ca stii deja raspunsul.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Alege una dintre imaginile de mai sus, cea care te atrage cel mai mult, apoi mergi si citeste ce spune despre personalitatea ta.

Imaginea 1

Este imaginea aleasa de 20% dintre cei care fac testul. Luna se afla in partea dreapta si marea este calma ceea ce inseama ca ai dorinta infinita de a crea. Inca de cand erai micut ti-ai dat seama ca ai o imaginatie bogata; visurile si planurile de viitor sunt imense asa ca dorintele de implinire iti invadeaza mintea zi de zi. Nu iti gasesti linistea pana cand nu-ti atingi obiectivele, iar acest lucru te face fericit.

Chiar daca ai o imaginatie bogata, adevarul este ca ramai bine ancorat in lumea reala. Stii prea bine ceea ce este important pentru viitorul tai asa ca nu pierzi nimic din vedere in niciuna dintre fazele vietii tale. Cand este voba despre iubire si prietenie nu-ti plac schimbarile asa ca vei avea un singur partenerul pentru tot restul vietii, la fel si prieteniile care dureaza atat timp cand traiesti. Ai planuri mari pentru viitorul tau: doresti sa pui pe picioare propria afacere si vei face tot ce depinde de tine pentru a reusi.

Imaginea 2

Trei din zece oameni aleg acest desen: luna este pe partea dreapta si valurile sunt inalte. Este preferata de personalitatile puternice care sunt conduse de sentimente: atunci cand iau o decizie asculta cu mare atentie vcea inimii. Onesti, generosi si amabili asteapta sa intalneasca alte persoane asemanatoare lor, lucru ce ii va face extrem de fericiti. Schimbarile sunt primite cu bratele deschise daca le aduc beneficii.

Gandul cu care se trezesc in fiecare dimineata este: „Daca vreau sa fiu fericit toata ziua trebuie sa ma prefac pana imi iese”. Rutina lor este neschimbata: petrec timpul cu aceeasi prieteni, merg la acelasi restaurant si chiar merg sa-si vizitezi parintii, periodic, la aceeasi ora, in aceeasi zi a unei saptamani. Le place sa aduca zambetul pe buzele celorlalti intrucat cred ca fericirea este motorul lumii lor. Nu sunt mereu de incredere, insa odata ce au invatat si aceasta abilitate sunt de neoprit.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 09/10/2021