Shop
Ultimele 100 de articole

Test psihologic: ALEGE o imagine si descopera detalii ASCUNSE despre personalitatea ta

23 iulie 2017, , Vizualizări:
imagine luna valuri

Testele de personalitate poseda abilitatea de a ridica valul  de pe lumea ta interioara folosindu-se doar de o anumita imagine. Indiferent de cum sunt desenele, ceea ce alegi iti arata personalitatea. Un studiu al Universitatii Los Angeles sustine ca exista noua tipuri de oameni: perfectionistul si ganditorul, loialul si dependentul, aventurierul, grijuliul si salvatorul. Entuziastul si extrovertitul, individualistul si introvertitul, cercetatorul si creatorul, loialul si castigatorul si pacificatorul si tacutul. Tu carei categorii crezi ca-i apartii? Cu siguranta ca stii deja raspunsul.

 

Alege una dintre imaginile de mai sus, cea care te atrage cel mai mult, apoi mergi si citeste ce spune despre personalitatea ta.

 

 

  1. Imaginea 1

Este imaginea aleasa de 20% dintre cei care fac testul. Luna se afla in partea dreapta si marea este calma ceea ce inseama ca ai dorinta infinita de a crea. Inca de cand erai micut ti-ai dat seama ca ai o imaginatie bogata; visurile si planurile de viitor sunt imense asa ca dorintele de implinire iti invadeaza mintea zi de zi. Nu iti gasesti linistea pana cand nu-ti atingi obiectivele, iar acest lucru te face fericit.

Chiar daca ai o imaginatie bogata, adevarul este ca ramai bine ancorat in lumea reala. Stii prea bine ceea ce este important pentru viitorul tai asa ca nu pierzi nimic din vedere in niciuna dintre fazele vietii tale. Cand este voba despre iubire si prietenie nu-ti plac schimbarile asa ca vei avea un singur partenerul pentru tot restul vietii, la fel si prieteniile care dureaza atat timp cand traiesti. Ai planuri mari pentru viitorul tau: doresti sa pui pe picioare propria afacere si vei face tot ce depinde de tine pentru a reusi.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.