Shop
Ultimele 100 de articole

TEST de personalitate. Priveste cu atentie imaginile. Care ti se pare cea mai dramatica? Afla cum esti in functie de raspuns

28 iulie 2017, , Vizualizări:
scenarii dramatice

Priveste cu atentie scenariile de mai sus si spune care dintre ele ti se pare cel mai dramatic? In functie de raspuns, vei afla lucruri interesante depre tine.

 

 

  1. Doi oameni blocati in lift

Nu ai o imagine de sine prea buna. Poti, foarte bine, si rapid sa faci distinctia dintre bine si rau chiar si in cele mai complicate situatii. Insa atunci cand te lasi cuprins de sentimente, esti un adevarat dezastru.

In dragoste

Tu si jumatatea ta sunteti fericiti doar cum sunteti voi doi. Daca se mai implica o a treia persoana (rude, prieteni etc) ai tendinta de a intra in panica, ceea ce distruge totul.

 

 

  1. Esti singur intr-un sat pustiu

Esti o persoana careia ii place sa se bucure de amintirile sale. Esti, intr-adevar, o persoana emotionala, usor de influentat de oameni si mediu. Spre exemplu, daca societatea este trista din cauza disparitiei unei persoane faimoase, te vei lasa si tu influentat de aceste sentimente sau daca privesti un film trist, la final vei fi mai necajit chiar decat personajele principale ale peliculei.

In dragoste

Esti o persoana confuza.

Uneori iti place sa fii lasat in pace.

Uneori vrei sa fii iubit.

Uneori ai nevoie de jumatatea ta.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.