Shop
Ultimele 100 de articole

Priveste cu atentie imaginea! Ce animal vezi prima data? Afla ce fel de persoana esti in functie de raspuns

02 decembrie 2018, , Vizualizări:
Ce animal vezi prima data

Ceea ce vezi tu prima oara cand privesti o imagine poate dezvalui trasaturile ascunde de personalitate sustine un grup de cercetatori de la MIT. In momentele extrem de tensionate, aceste calitati ies la suprafata fie salvandu-ti viata, fie transformandu-te intr-un pradator extraordinar.

 

Acum, priveste cu atentie imaginea de mai sus. Ce animal ti-a sarit prima oara in ochi?

 

 

  1. Grupul de zebre

Esti o persoana carismatica; esti dispus sa te sacrifici pentru binele grupului. Esti constient de faptul ca un grup unit este mai puternic decat persoanele care fac parte din el. Folosesti anonimatul pentru a-ti atinge principalele scopuri. Insa, iti lipseste puterea vointei individuale.

 

 

  1. Leul

Ai un ego imens si stii asta. Iti urmaresti prada cu inversunare si o devorezi fara mila. Forta individuala este totusi limitata, uneori iti este greu sa faci parte dintr-o echipa.

 

 

  1. Pasarea care sta pe o zebra

Daca ai vazut prima oara pasarea inseamna ca esti foarte atent la detalii. Esti, mai degraba, un perfectionist. Esti o persoana corecta si obiectiva care tanjeste sa aiba o viata frumoasa.

 

 

  1. Zebra si leul in acelasi timp

Doar 5% dintre oameni vad ambele animale in acelasi timp. Daca te afli in acest grup select inseamna ca esti printre cei care pot fi atat leu cat si zebra. Aceasta abilitate dinamica te transforma fie intr-un pradator formidabil sau intr-un lider minunat.

 

 

 

Sursa: liftable.com

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.