Shop
Ultimele 100 de articole

TESTUL care iti radiografiaza relatia: Alege cel mai fericit cuplu si afla ce spune raspunsul despre relatia ta

01 noiembrie 2017, , Vizualizări:

Poti spune despre un cuplu daca este fericit sau nu numai dupa modul intre care se privesc sau se ating partenerii. Priveste imaginea de mai sus, care dintre cuplu ti se pare cel mai fericit?

 

Afla cum este relatia ta de cuplu in functie de raspunsul pe care il dai.

 

 

Cuplul #1

In cuplul tau, femeia este foarte mandra de barbatul ei si se lauda cu el peste tot. Ea este o femeie independenta, are grija de ea, nu prea ii pasa de gura lumii. Barbatul este genul familist convins, care se dedica familiei si lucreaza constant la imbunatatirea relatiei cu membrii familiei.

 

 

Cuplul #2

In spatele unui barbat de succes, se afla o femeie de succes. Acest citat descrie cel mai bine relatia ta. Femeia este cea care se ocupa de toate detaliile si nu-si lasa barbatul “in intuneric”. Il ajuta sa se concentreze, il sprijina si il incurajeaza sa ajunga departe.

 

 

Cuplul #3

In relatia voastra, barbatul este motorul, este el liderul care ii ghideaza pe toti. Cand lucrurile o iau razna, el calmeaza pe toata lumea cu felul sau linistit de a fi.

 

 

Cuplul #4

Aceasta imbratisare intima simbolizeaza dorinta barbatului de a-si proteja partenera de pericol si de a o sustine in tot ce face. Partenerii se admira reciproc si au incredere neconditionata unul in celalalt.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax