Shop
Ultimele 100 de articole

Priveste cu atentie aceasta imagine! Ce vezi prima data? Afla cat de narcisist esti

02 aprilie 2021, , Vizualizări:
cat de narcisist esti

Cu totii avem momentele noastre in care devenim narcisisti. Dar ca sa fii narcisist in adevaratul sens al cuvantului trebuie sa indeplinesti niste criterii bine puse la punct de catre psihologi. Acest test vizual de cateva secunde te va lamuri in ce zona te afli. Priveste cu atentie imaginea de mai sus. Noteaza-ti ce vezi prima data, apoi urmareste descrierile de mai jos. Vei afla cat de narcisist esti!

Potrivit Asociatiei Psihiatrilor Americani, narcisistii urmeaza cel putin cinci din aceste criterii:

Ce ai vazut prima data? Iata interpretarea!

1.     Femeia

femeia

Daca prima data ai observat femeia, cea mai narcisista caracteristica a ta este aspectul fizic. Nu ii judeci tot timpul pe ceilalti dupa modul in care arata, ci doar cand nu esti multumit de tine. Ai tendinta sa iti construiesti increderea de sine prin compararea cu alte persoane. Desi, in interiorul tau, stii ca acest lucru se numeste superficialitate, nu poti evita situatia in momentele in care te simti nesigur pe tine.

2.     Raul

raul

Daca ai vazut prima data raul, cea mai narcisista caracteristica a ta este statutul social. In timp ce esti constient de faptul ca este mai importanta calitatea relatiilor umane, tot te zbati sa iti schimbi statutul social pentru a le oferi mai mult celor dragi. Desi nu este nimic rau sa-i admiri pe cei aflati mai sus decat tine, viata este frumoasa si fara titluri si bani.

3.     Podul

podul

Daca primul lucru vazut a fost podul, cea mai narcisista calitate a ta este lipsa empatiei. Desi nu esti o persoana rece si incapabila sa ai sentimente, totusi nu te gandesti din prima (nici macar din a doua sau a treia incercare) la sentimentele celui de langa tine. Iar daca cineva iti spune ca e bine, nu ai tendinta de a verifica daca este intr-adevar bine sau o spune din complezenta.

4.     Barca

barca

Daca barca este primul lucru vazut, atunci cea mai narcisista calitatea a ta este imaginea de sine exagerata. Ti se pare ca esti centrul pamantului si ca ceilalti ar trebui sa te admire si sa te respecte fara a da ceva in schimb. Desi nimeni nu se indoieste ca esti o persoana speciala, nu esti chiar un supererou. Cere ajutorul prietenilor atunci cand ai nevoie de ei. Nimeni nu va gandi despre tine ca nu esti bun.

Alte teste gasesti aici.

Sursa + foto: dazzling.news

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.