Ce vezi prima dată în imagine? ADEVĂRUL despre relația ta! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce vezi prima dată în imagine? ADEVĂRUL despre relația ta!

Sfatulparintilor » Fără categorie » Teste de personalitate » Ce vezi prima dată în imagine? ADEVĂRUL despre relația ta!
ADEVARUL despre relatia ta

Înainte de a începe, concentrează-te pe ceea ce-ți trece prima dată prin cap atunci când vei primi imaginea de mai jos. Concentrează-te pe ceea ce vezi, nu pe ceea ce ar trebui să vezi sau ar fi “normal” să vezi.

Sunt propuse două variante de răspuns, dar acest lucru nu înseamnă că nu există și alte variante, care reprezintă propria ta interpretare. Dacă răspunsul tău nu are legătură cu variantele propuse, nu te lasă descurajat.

Ceea ce-și propune acest test este să descopere comportamentul tău în relația de cuplu, fără să fie implicate chestiuni legate de morală, intimitate sau alte lucruri personale. De aceea este foarte important să fii sincer când hotărăști răspunsul. Altfel, testul nu va avea nicio relevanță.

Așadar, ce vezi prima dată în această imagine?

ce vezi prima data

Părțile corpului unei femei (nud)

Dacă primul lucru pe care îl vezi este nudul unei femei, atunci consideră-te norocos. Viață ta de cuplu este pasională și lipsită de inhibiții. Nu te interesează gură lumii. Pur și simplu te concentrezi pe fiecare experiență avută. Ești o persoană intensă, în sensul bun al cuvântului. Nu ai obiceiul de a spune NU când vine vorba de experiențe sexuale.

Atunci când îți place de cineva, faci tot posibilul că să fie alături de ține. Lupți cu o putere inimaginabilă pentru a cuceri persoană pe care o iubești.

Singurul lucru care poate deveni o problema este că nu accepți nuanțele. Ai o singură clasificare: alb – negru, bun sau rău. Nu înțelegi că în lume există o multitudine de tonuri de gri, de exemplu.

Penița de stilou

Dacă gândul te-a dus la penița unui stilou, un lucru este sigur: nu-ți place să te dai după cireș. Eșți o persoană galantă, directă și foarte sinceră. În același timp, ești o fire îndrăzneață și pasională. Nu suporți minciună, prefăcătoria și manipularea. Nici nu le practici, nici nu le vrei în jurul tău. Lumea te consideră o persoană de încredere, pentru că niciodată nu umbli cu cioara vopsită.

În dragoste poți avea de suferit, pentru că ai tendința de a vedea bunătatea din fiecare și mulți pot profită de bunătatea ta. Că să-ți fie mai ușor, ai încredere în instinctele tale și vei observă mult mai ușor minciună și prefăcătoria, înainte de a cădea în capcană.

Când vei găsi persoană potrivită, vei primi răsplată pe care o meriți.

Mai multe teste gasesti aici.

Sursa: wakeupyourmind.net

Data articol: 14/09/2022