Shop
Ultimele 100 de articole

Alege un cristal si afla ce spune acesta despre personalitatea ta!

01 iunie 2021, , Vizualizări:
Alege un cristal

2. Aventurinul verde

In cazul in care te-a atras cristalul numarul 2, ai nevoie de vindecare, echilibru, armonie, pace sau mai multa dragoste. Verdele inseamna chakra inimii, care reprezinta tot ce are legatura cu inima, armonia, vindecarea, echilibrul si dragostea. Nu simti pacea de fiecare data cand te afli in natura? Cand te plimbi in natura, aceasta charka se echilibreaza datorita verdetii care te inconjoara.

Alegerea aventurinului verde reprezinta nevoia de vindecare sau ca trebuie sa revii la centrul tau. Ti-ai inchis aceasta chakra din cauza unor rani din trecut? Atunci cand chakra inimii este bocata este impiedicata primirea dragostei si a conectarii cu ceilalti oameni. Poate ca nu-ti poti face noi prieteni. De asemenea, chakra inimii reprezinta si iubirea de sine asa ca poate este momentul sa incepi sa ai grija de tine si sa-ti dai voie sa te simti valoros si ca meriti tot viata iti poate oferi mai bun.

Poate ca ai observat ca multe spitale au peretii vopsiti in verde, care este o culoare vindecatoare si reprezinta si cresterea. Asadar, este momentul sa primesti vindecare. Bineinteles ca orice boala a inimii si plamanilor este o indicare a faptului ca aceasta chakra are nevoie de dragoste si ingrijire.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.