Shop
Ultimele 100 de articole

Alege un cristal si afla ce spune acesta despre personalitatea ta!

20 septembrie 2017, , Vizualizări: 8,890
cristale - 2

Uita-te a cele trei crisale din imaginea de mai sus. Care dintre ele iti place?

 

Alege-l pe cel care te atrage cel mai mult in acest moment. Iata ce dezvaluie cristalul favorit despre tine.

 

 

  1. Howlitul albastru

Daca ai ales cristalul numarul 1 este bine sa stii ca trebuie sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare. Simti nevoia sa vorbesti despre ce ai in gand? Ai fost onest, fata de tine insuti sau fata de altcineva, in legatura cu sentimentele tale? Ii asculti cu atentie pe ceilalti?

Aceasta piatra reprezinta chakra gatului care incorporeaza si urechile, ceea ce inseamna ca este asociata cu toate formele de comunicare. Daca ai probleme fizice in gat, ca de exemplu un gat iritat, atentie la ceea ce nu-i spui cuiva sau poate ca trebuie sa fii mai diplomat.

Iti inghiti vorbele sa mentii pacea ori sa eviti un conflict? Vorbesti cu furie? Este timpul sa rezolvi problema emotionale din spatele problemelor la gat.

Daca ai probleme cu urechile, poate ca ai decis sa nu mai asculti de nimeni sau poate ti se atrage atentia sa-i asculti pe cei din jurul tau sau chiar soaptele rostite de eul tau superior. Doar tu stii adevarata cauza a acestei probleme. De obicei, copiii au probleme cu urechile intrucat nu vor sa mai auda cuvantul „Nu”, sau disputele dintre parinti.

In plus, alegerea howlitului poate indica faptul ca nu esti sincer cu tine insuti. Porti tot timpul o masca – si nu le permiti celorlalti sa te vada asa cum esti? Cu totii suntem persoane unice si avem talente si abilitati individuale – nimeni altcineva nu este asemeni tie. Este timpul sa le arati tuturor adevaratul eu, adevarata ta frumusete.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu