ALEGE o pana si descopera SECRETELE personalitatii tale - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

ALEGE o pana si descopera SECRETELE personalitatii tale

Sfatulparintilor » Fără categorie » Teste de personalitate » ALEGE o pana si descopera SECRETELE personalitatii tale
ALEGE o pana

Subconstientul poate fi definit sub forma fenomenelor si insusirilor psihofiziologice si psihice ce nu persista permanent in sfera constiintei,  dar care, in functie de imprejurari, pot aparea in constiinta.

In opinia psihologului Pierre Janet sub gandirea critica a mintii constiente se afla o putere imensa pe care el a denumit-o mintea subconstienta.

Functia subconstientului este de a depozita si primi informatii. Sarcina lui este sa se asigure ca tu vei raspunde exact asa cum esti programat. Subcontientul are grija ca tot ceea ce spui si faci se incadreaza intr-un model congruent cu imaginea de sine si cu „programul tau de viata”. El este asemenea unei imense banci de amintiri. Capacitatea este este, practic, nelimitata si strage tot ceea ce ti s-a intamplat tie vreodata.

Pana la implinirea a 21 de ani a unui om, el depoziteaza mai multe amintiri decat ar intra in 100 de volume ale Enciclopediei Britannica.

Fiecare om are un tip propriu de personalitate. Psihologii au incercat sa clasifice personalitatile individuale cu ajutorul unor parametri clari. Bazandu-se pe teoria culorilor si a formelor, oamenii de stiinta cred ca alegerea uneia dintre sase pene poate dezvalui lucruri importante despre personalitatea ta.

Observa cu atentie aceste sase pene. Concentreaza-te pe culoarea si forma fiecareia si alege-o pe cea care iti place cel mai mult sau cu care crezi ca te identifici.

Apoi citeste despre pana aleasa.

Pana 1

Esti o persoana cu o imaginatie bogata. Iti place sa iti imbunatatesti mereu abilitatile si pentru ca ai un caracter puternic multi oameni considera ca esti cu nasul pe sus. Esti perfectionist si eficient si te simti rau atunci cand rezultatele obtinute nu sunt cele asteptate.

Pana 2

Te poti adapta cu usurinta la orice situatie. Inveti rapid, insa ai tendinta de a te izola putin intrucat iti place sa inveti de unul singur. Oamenii care te iubesc te vor sprijini mereu.

Pana 3

Ai spirit antreprenorial. Iti place sa fii activ, ai o multime de proiecte, insa este greu pentru tine sa te concentrezi doar pe un singur obiectiv.

Pana 4

Iubesti armonia. Intotdeauna incerci sa-i ajuti pe ceilalti. Iti place sa fii inconjurat de oamenii care te iubesc, iar tu cauti intotdeauna punctele comune.

Pana 5

Esti foarte creativ, artist desi, uneori, nu ai incredere in tine sau in abilitatile tale intrucat iti este teama de esec.

Pana 6

Esti independent. Nu depinzi de nimeni si stii ca poti obtine prin fortele proprii orice vrei. Totusi, trebuie sa inveti cum sa cultivi prieteniile.

Mai multe teste gasesti aici.

Sursa: implecapacity.com

Data articol: 07/08/2022